تبليغات در پي‌هالز

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 27 به 36 از 36

نام گفتگو: روشن شدن خودبخود چراغ

زمان پیوستن
    13 Oct 2012

پیش گزیده

سلام.از راهنمایی دوست عزیزمون خیلی تشکر میکنم.منم وقتی چراغای ماشینم رو خاموش میکردم دیر خاموش میشد یا نور پایین رو که روشن میکردم دیر روشن میشد یا وقتی که نور پایینام روشن میشدن پروژکتور خود به خود خاموش میشد.که با کمک عکسهای شما و راهنماییهاتون سرویسش کردم و مشکل فعلا حل شده.. بازم ممنون

زمان پیوستن
    02 Sep 2014

پیش گزیده

سلام من206 مدل92 اکوماکس دارم تقريبا صفره هردوروزچراغ نورپايين اون خود به خود درحالت خاموش روشن ميشه بعد دسته برف پاک کن ازکار ميوفته وامپرها قاطي ميکنن ميدونين چه مشکلي داره تشکر؟دياگ هم زدم اثري نکرد.باضربه هم حل نميشه؟

زمان پیوستن
    05 Sep 2014

پیش گزیده

با سلام و تشکر

متاسفانه عکس هايي که آپلود کرديد باز نمي شوند

چراغ جلوي ماشينم روشن مونده و مجبور شدم فيش چراغ را در بيارم

زمان پیوستن
    28 Oct 2014

پیش گزیده خرابي عکس ها

با سلام خدمت تمامي عزيزان
    من هم مثل بقيه دوستان مشکل دسته راهنما رو دارم و با تست خايي که انجام دادم مطمعنم خرابي از قسمت دسته راهنما و نه مربوط به کام 2000 هست
    حال اگر لطف کنيد و عکس هاي نحوه باز کردن دسته راهنما رو قرار بديد تا قبل از اقدام براي باز کردنش يه نگاه دقيقتر به پين ها و خارهاي شکننده بندازم و بدونم با چي قرار دست به گريبان شم ازتون بينهايت سپاسگذار خواهم بود

زمان پیوستن
    27 Mar 2007
    شهر
    بوشهر
    اتومبيل
    Sedan Alx+T3
    گوشی موبایل
    i-phone5

پیش گزیده

سلام.
    من غ²غ°غ¶ جديدا رو نميدونم کام غ²غ°غ°غ° دارن يا نه فقط ميدونم سيستم الکترونيکشون مال غ²غ°غ¶ نيست.
    اما اگه کام غ²غ°غ°غ° دارند ( که احتمالا صرفا در حد يک کليد چند پل کارايي داره توي اين سيستم) بايد فرمون رو هم باز کنيد تا به کام غ²غ°غ°غ° برسيد. اول دو تا پيچ زير قاب فرمون هست که پيچگوشتي ستاره اي لازم داره. اون رو باز کنيد قاب بالا و پايين فرمون باز ميشه و کمي فرمون را بالا پايين کنيد هر دو قاب راحت در ميان. بعد پشت فرمون يک سوراخ هست که يک اهرم مفتولي داخلشه. بايد يه چيزي شبيه پيچگوشتي دو سو که ترجيحا نوکش تيز نباشه رو بفرستيد توي سوراخ و روي اون مفتول بزاريد و با ضربه اي نسبتا محکم به پيچگوشتي نيرو رو جوري به مفتول وارد کنيد که جهت نيرو به سمت صورت شما در حالتي که روي صندلي راننده نشستيد باشه. با اين ضربه قاب جلوي فرمون ( محل بوق) هم جدا ميشه. از اونجا به بعد دو سه تا فيش بوق و ايربگ و يکي دو تا پيچ هست که باز کردنشون سخت نيست و فرمون در مياد. بعدش ميرسيد به کام غ²غ°غ°غ°. اميدوارم توضيحات مفيد و واضح باشه چون فعلا امکان عکاسي نداشتم.
    Be the change you want to see in the world

زمان پیوستن
    28 Oct 2014

Cool

نقل قول نوشته شده توسط Sayeye Khorshid مشاهده گفتگو
    سلام.
    من غ²غ°غ¶ جديدا رو نميدونم کام غ²غ°غ°غ° دارن يا نه فقط ميدونم سيستم الکترونيکشون مال غ²غ°غ¶ نيست.
    اما اگه کام غ²غ°غ°غ° دارند ( که احتمالا صرفا در حد يک کليد چند پل کارايي داره توي اين سيستم) بايد فرمون رو هم باز کنيد تا به کام غ²غ°غ°غ° برسيد. اول دو تا پيچ زير قاب فرمون هست که پيچگوشتي ستاره اي لازم داره. اون رو باز کنيد قاب بالا و پايين فرمون باز ميشه و کمي فرمون را بالا پايين کنيد هر دو قاب راحت در ميان. بعد پشت فرمون يک سوراخ هست که يک اهرم مفتولي داخلشه. بايد يه چيزي شبيه پيچگوشتي دو سو که ترجيحا نوکش تيز نباشه رو بفرستيد توي سوراخ و روي اون مفتول بزاريد و با ضربه اي نسبتا محکم به پيچگوشتي نيرو رو جوري به مفتول وارد کنيد که جهت نيرو به سمت صورت شما در حالتي که روي صندلي راننده نشستيد باشه. با اين ضربه قاب جلوي فرمون ( محل بوق) هم جدا ميشه. از اونجا به بعد دو سه تا فيش بوق و ايربگ و يکي دو تا پيچ هست که باز کردنشون سخت نيست و فرمون در مياد. بعدش ميرسيد به کام غ²غ°غ°غ°. اميدوارم توضيحات مفيد و واضح باشه چون فعلا امکان عکاسي نداشتم.
    با تشکر از دوست عزیز
    باز کردن کام 2000 رو میدونم اما مشکل توی باز کردن کاور قسمت چرخان دسته راهنما یعنی قسمتی که نور پایینو روشن میکنه هست عکس ها اینطور که بر میاد قبلا توی سایت بود که الان دیگه لود نمیشن مشکل نباید از کام باشه و به نظرم با توجه به اینکه ماشین من 206 مدل 85 هست بیشتر فرسودگی عامل این مشکله

زمان پیوستن
    28 Oct 2014

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط mmr_p2001 مشاهده گفتگو
    با تشکر از دوست عزيز
    باز کردن کام 2000 رو ميدونم اما مشکل توي باز کردن کاور قسمت چرخان دسته راهنما يعني قسمتي که نور پايينو روشن ميکنه هست عکس ها اينطور که بر مياد قبلا توي سايت بود که الان ديگه لود نميشن مشکل نبايد از کام باشه و به نظرم با توجه به اينکه ماشين من 206 مدل 85 هست بيشتر فرسودگي عامل اين مشکله

------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خب خوشحالم همین الان باز کردم کاور روی دسته راهنمارو و تعمیر و با موفقیت انجام دادم
    یه شرح مختصر از مشکل بگم:
    داستان از این قراره که اول مشکل از اینجا شروع خواهد شد که وقتی نور بالا رو رو حالت دایمی میذارید خودش مجدد تبدیل به نور پایین میشه این تازه زمانیه که دسته راهنما داره خراب میشه
    چند وقته بعد مشکل تاخیر در خاموش شدن چراغ آمپر پیدا میکنید و در نهایت وقتی چراغ ها رو کامل خاموش میکنید چراغ آمپر و نور پایین به طور اعجاب آوری خودشون روشن میشن.هر از گاهی بوق از کار می افته و یا در هنگام روشن بودن چراغ ها و استفاده همزمان یکی از راهنما ها چراغ ها خاموش یا راهنما زدن از کار می افته.
    حال متذکر شدن این نکته که هیچ ایرادی همونطور که گفتم متوجه کام و بی اس آی و ... نیست و تنها مشکل در مستحلک شدن مدار زیر قسمتی است که با چرخاندن آن چراغ های آمپر و نور پایین و نه مه شکن هارو روشن میکنه
    برای باز کردن کاور دسته راهنما فقط به یه پیچ گوشتی باریک ساعتی نیاز دارید اگر وقتی پشت فرمان هستید به دسته نگاه کنید قسمتی که برای باز کردن از آن وارد میشوید همان قسمتی است که در حالت خاموش چراغ ها و روبه سقف است و برآمدگی ای کاملا واضح داردحال نیاز دارید پیچ گوشتی تاکید میکنم ساعتی دو سو و باریک خود را با احتیاط وارد آن کرده و با احتیاط و بازی بازی کردن با آن کاور را جدا کنید مراقب دو فنر بالا و پایین آن باشید در جای امن قرار دهید حال بر روی برد سبز رنگ یک فنر دارید و بر روی خود برد ترک های سفید رنگی را میبینید که فرسوده شدند یک تیغ بردارید و با دقت و به آرامی روی ترک ها یا مسیر های سفید رنگ را بتراشید ولی نه زیاد چرا که این کار تنها جهت نشستن بهتر قلع روی مسیر است
    حالا هویه و سیم لحیم را بردارید کمی روی برد لحیم زده و آن را پخش کنید (به کمک گرمای هویه) توجه کنید بین سطوح دوار اتصال قلع پیش نیاد .
    حال فنر روی برد که جدا از آن است را نگاه کنید در دوسمت فنر دو زایده وجود دارد که باید با دو انگشت خود آن ها را گرفته و کمی به سمت یکدیگر بکشید تا اندکی خم شوند در اصطلاح فنر را کمی نرمش دهید حال فنر دوار را در حالتی قرار دهید که یکی از زایده ها دقیقا روبه نقطه مشخصه حالت چراغ بر روی دسته راهنما باشد (منظور دایره کوچک سفید رنگ بر روی قسمتی است که بالای قسمت چرخان مهشکن هااست) حال از داخل قسمت کاوری که در ابتدا در آوردید به وسیله پیچ گوشتی کمی گریس بر روی دو فنر مالیده تا حالت چسبناک برای فنر زیرین برای اتصال با قسمت پلاستیکی ای که در آن فرو میرود ایجاد شود فنر بالا را جا بیندازید کاور را برای بستن روی قسمت چنگک مانند دسته قرار دهید کمی و به آرامی به داخل فشار دهید تا تنها وارد سوراخ کاور شود حال نوبت جا دادن دو ساچمه بالا و پایین داخل کاور است کمی به داخل فشارشان دهید و کاور را نیز فشار دهید ولی آن را نبندید دوباره فنر دواری که گفتم در جهت دایره سفید باشد کنترل کنید جای دست کمی دارید و شاید مجبور شوید برای تنظیم دقیق به زیر فرمان بروید و زاویه دید بهتری داشته باشید وقتی مطمین شدید کاور را با یک فشار تا انتها فشار دهید و جا بیندازید چراغ ها و راهنما ها را در همه حالات چک کنید همچنین بوق را. یادآور میشوم اگر لحیم کاری را صحیح انجام داده باشید و مشکل بر قرار باشد تنها مشکل از درست قرار نگرفتن فنر دوار روی برد است پس شاید نیاز داشته باشید چند باری کاور را باز کنید و با خرج کمی حوصله و سعی و خطا مثل من به نتیجه مطلوب برسید و از صرفه جویی در هزینه اضافی که گاهی به قیمت کام و... تمام میشود لذت ببرید
    سرتون درد اومد موفق باشید

زمان پیوستن
    20 Jan 2015
    شهر
    رشت
    اتومبيل
    206 t5وmazda 3N
    گوشی موبایل
    Sony Z1

پیش گزیده

در مورد برف پاک کن که با لمس دکمه تريپ ميزنه هم مشکل مثل چراغها حل ميشه؟؟؟؟؟؟؟

زمان پیوستن
    30 Dec 2015

پیش گزیده

سلام به دوستان عزيز باور كنيد من دو روز كامل وقت گذاشتم bsi و bsm ماشينمو دراوردم و با اسپرى ناهيد شستم ولى درست نشد تا اينكه اين صفحه رو پيدا كردم خيلى خوشحالم كه بلاخره به نتيجه رسيدم و راهى پيدا شد حالا مى خوام دست بكار بشم ولى با توضيحات يكم سخته نياز به عكسهاتون كه قبلا گذاشتين و الان باز نميشه دارم ميشه خواهش كنم عكسها رو مجددا اپلود كنين مطمئنم مشكل خيليها با عكسهاى شما حل ميشه
    لطفا كمك كنيد

زمان پیوستن
    18 Feb 2007

پیش گزیده

سلام
    من هم همين مشکل رو دارم فکر کنم ساچمه ها از جاش در اومده. مطالب قبلي رو خوندم گويا مشکل يکي از دوستان حل شده اينطوري. ولي عکسها ديگه توي سايت نيست! ميشه کمک کنيد که ساچمه ها رو چطوري جا بزنم؟

صفحه 3 از 3 اولاول 123

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند
  • کد [IMG] اکنون روشن می‌باشد