تبليغات در پي‌هالز

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 به 13 از 17

نام گفتگو: پیکینیز pekingese

زمان پیوستن
    26 Mar 2009
    شهر
    تبریز
    اتومبيل
    سانتافه
    گوشی موبایل
    Samsung GALAXY Note

پیش گزیده

پیکینیز یکی از نژادهای خوب و مناسب برای زندگی آپارتمانی با چثه کوچک و مهربان است .

رفتار این سگ تلفیقی است وقار و لجاجت که آنرا نزد صاحبش عزیز می سازد. رفتار آرام و مطیع بودن آن باعث گشته که در سراسر جهان بعنوان یک موجود صمیمی مطرح گردد. اما به دور از اعضای خانه از هیچ چیزی بیشتر از بازیگوشی و سر و صدا لذت نمی برد. حالت تهاجمی ندارد ، سگی است صبور که نگهداری از آن آسان است. سینه پهن و پشتی صاف دارد. پوزه کوتاه و پهن دارای چین خوردگی می باشد. موها بلند و صاف است و حالت فر خورده و پشمی ندارد. به انواع رنگها از قبیل قرمز ، حنایی ، سیاه ، سفید و قهوه ای وجود دارد. اصولاً یک سگ آپارتمانی است و اندازه متوسط آن ترجیح دارد .
    پیکینیزها سگهای کوچک و شجاعی هستند که رفتاری شبیه به شیر دارند. آنها حساس ، استقلال طلب ، مبارزه طلب و بسیار احساساتی نسبت به صاحبشان هستند در عوض با غریبه ها خو نمی گیرند. سگی است مشتاق برای جلب توجه تا آن حد که اگر بفهمد غذا نخوردن او باعث جلب توجه صاحبش می شود ، از خوردن غذا اجتناب خواهد کرد! اگر بیش از اندازه به آن غذا داده شود استعداد خوبی در فربه شده دارد. اصولاً سگ حسودی است. پر سر و صدا است و می تواند دیدبان خوبی باشد. برای کودکان پیشنهاد نمی شود

منشأ پیکینیز کشور چین است. اما تاریخ آن مورد تردید می باشد. اولین گزارش حاکی از وجود این نژاد مربوط به قرن هجدهم میلادی است. معرفی این نژاد به غرب در سال 1860 و بدنبال غارت کاخ خای سلطنتی Peking بدست انگلیسی ها صورت گرفت و در باز گشت به انگلستان پنج قلاده آن به ملکه ویکتوریا اهدا گردید. ثبت آن برای اولین بار در سال 1906 و در کشور آمریکا صورت گرفت.
    پوشش مضاعف آن نیاز به شانه کشیدن و برس زدن روزانه دارد. در ماده ها ریزش موی فصلی وجود دارد اما اصولاً ریزش مو در این نژاد متوسط می باشد. صورت و گوشه چشم ها باید هر روز تمیز شود.

وزن در نرها: (3-6) ک.گ ، وزن در ماده ها: (3-6) ک.گ
    ارتفاع در نرها: (30-45) س.م ، ارتفاع در ماده ها: (30-45) س.م

منبع این مطالب سایت woofwoof.ir هست .
    آخرین ویرایش به وسیله moh@mm@d reza : 28 March 2009 در 02:23 PM دلیل: ذکر منبع

زمان پیوستن
    28 Jul 2008
    اتومبيل
    زانتیا
    گوشی موبایل
    Nokia N95

پیش گزیده

سلام دوست عزیز اگر خودتون از این سگ دارید در مورد وضعیت بازیگوشیش اطلاعاتی بذارید

زمان پیوستن
    26 Mar 2009
    شهر
    تبریز
    اتومبيل
    سانتافه
    گوشی موبایل
    Samsung GALAXY Note

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط mathmaster_9877 مشاهده گفتگو
    سلام دوست عزیز اگر خودتون از این سگ دارید در مورد وضعیت بازیگوشیش اطلاعاتی بذارید
    سلام . من یه دونه یکسالشو دارم . خیلی بازیگوش بی سر و صدا و کوچیکه . البته با کثیف کاری هاش هنوز مشکل دارم ولی یکم بزرگ بشه خوب می شه . البته وقت زیادی می خواد تا اونجوری که می خوای تربیتش کنی .

زمان پیوستن
    28 Feb 2009
    شهر
    نامعلوم

پیش گزیده

سلام من هم یه سگ پیکینیز دارم خیلی باحاله اما تو بعضی از کاراش مثل دستشویی کردنش موندم ،مثلا وقتی دستشویی داره سرو صدا میکنه ،باید ببرمش پایین ساختمون تا کارش رو بکنه هر کاری میبکنم که تو توالت بکنه نمیکنه (البته اشتباه نشه 2 تا توالت داریم)الا باید ببرمش پایین وگرنه نمیکنه،بعدش اینکه غذا جز رون مرغ چیزه دیگه ای نمیخوره سینه هم میخوره اما خیلی کم،غذا قوطی هم نمیخوره،شما که تجربه دارین میشه بگین باید چیکار کنم،یه چیزه دیگه اینه که وقتی که میخوایم بریم بیرون خودشو میکشه که باهامون بیاد،یه لحظه هم حاضر نیست تو خونه تنها بمونه،ترو خدا میشه بگین که چیکارش باید بکنم؟آیا سگ شما هم همین شرایط سگ من رو داره؟یا نه خونه میمونه تنها؟سگ من 5 ماهشه تقریبا

زمان پیوستن
    27 Mar 2009
    شهر
    شیراز
    اتومبيل
    ها؟
    گوشی موبایل
    N95,5800

پیش گزیده

ببخشید این دوتا عکسی که تو پست یک هست هردو مال یه نژاد هست چون اولی خیلی خوشکیه ولی دومی نه
    الملک یبقی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم

زمان پیوستن
    26 Mar 2009
    شهر
    تبریز
    اتومبيل
    سانتافه
    گوشی موبایل
    Samsung GALAXY Note

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط hrc123 مشاهده گفتگو
    ببخشید این دوتا عکسی که تو پست یک هست هردو مال یه نژاد هست چون اولی خیلی خوشکیه ولی دومی نه
    هر دو امپریال هستند . اولی توله هست دومی بالغ . البته هر دو اصل و خیلی گرون هستند . و هر کدوم خواهان خاص خودشو دارن .
    امپریال از نژادهای اصیل پکینیز هست .

نقل قول نوشته شده توسط ماهرخان مشاهده گفتگو
    سلام من هم یه سگ پیکینیز دارم خیلی باحاله اما تو بعضی از کاراش مثل دستشویی کردنش موندم ،مثلا وقتی دستشویی داره سرو صدا میکنه ،باید ببرمش پایین ساختمون تا کارش رو بکنه هر کاری میبکنم که تو توالت بکنه نمیکنه (البته اشتباه نشه 2 تا توالت داریم)الا باید ببرمش پایین وگرنه نمیکنه،بعدش اینکه غذا جز رون مرغ چیزه دیگه ای نمیخوره سینه هم میخوره اما خیلی کم،غذا قوطی هم نمیخوره،شما که تجربه دارین میشه بگین باید چیکار کنم،یه چیزه دیگه اینه که وقتی که میخوایم بریم بیرون خودشو میکشه که باهامون بیاد،یه لحظه هم حاضر نیست تو خونه تنها بمونه،ترو خدا میشه بگین که چیکارش باید بکنم؟آیا سگ شما هم همین شرایط سگ من رو داره؟یا نه خونه میمونه تنها؟سگ من 5 ماهشه تقریبا
    می تونید از قطره های مخصوص ادرار که در داروخانه های دامپزشکی هست استفاده کنید . معمولا این مشکل رو میشه از 5 ماه به بعد با تربیت درست حل کرد و آموزش داد . تا یکسالش هم بعضی وقتا خرابکاری ها می کنه ولی بعدا کم کم حرف گوش کن میشه
    آخرین ویرایش به وسیله moh@mm@d reza : 10 May 2009 در 09:32 AM

زمان پیوستن
    28 Feb 2009
    شهر
    نامعلوم

پیش گزیده

مرسی از شما اما میشه بیشتر توضیح بدین که این قطره ای که گفتین کارش چیه؟و اصلا چطور باید یادش داد که خونه بمونه؟آخه من چیزی زیاد نمیدونم از سگ تا اینکه بیام ایران کتاب بخرم و بخونم

زمان پیوستن
    26 Mar 2009
    شهر
    تبریز
    اتومبيل
    سانتافه
    گوشی موبایل
    Samsung GALAXY Note

پیش گزیده

مرسی از شما اما میشه بیشتر توضیح بدین که این قطره ای که گفتین کارش چیه؟و اصلا چطور باید یادش داد که خونه بمونه؟آخه من چیزی زیاد نمیدونم از سگ تا اینکه بیام ایران کتاب بخرم و بخونم
    معمولا سگ جایی که قبلا ادرار کرده رو می گرده و همونجا ادرار می کنه . این قطره بوی شدید ادرار رو داره به همین دلیل سگ میره همونجا ادرار می کنه تا عادت می کنه که کجا باید بره و ادرار کنه .
    سر اون بیچاره هم کلاه می زاریم

زمان پیوستن
    28 Feb 2009
    شهر
    نامعلوم

پیش گزیده

وااااااااااااای جدی میگی؟آخه یه چیزی سگ من یه جا فقط نمیکنه مثلا وقتی میبرمش پایین قدم به قدم ادرار میکنه،آیا بازم کار سازه این قطره؟بعد اینکه سگ شما چی میخوره؟یعنی غذا چی بهش میدینو یا چجوری درست میکنین که میخوره؟ممنونم فشرمنده که اینقد سوال ازتون پرسیدما

زمان پیوستن
    26 Mar 2009
    شهر
    تبریز
    اتومبيل
    سانتافه
    گوشی موبایل
    Samsung GALAXY Note

پیش گزیده

وااااااااااااای جدی میگی؟آخه یه چیزی سگ من یه جا فقط نمیکنه مثلا وقتی میبرمش پایین قدم به قدم ادرار میکنه،آیا بازم کار سازه این قطره؟بعد اینکه سگ شما چی میخوره؟یعنی غذا چی بهش میدینو یا چجوری درست میکنین که میخوره؟ممنونم فشرمنده که اینقد سوال ازتون پرسیدما
    امتحان کنید . نتیجه می گیرید . من اوایل که کوچیک بود شیر و گوشن مرغ پخته می دادم . الانم یک وعده شیر می خوره یک وعده هم استخوان مرغ و یا کمی از گوشتش . فقط زیاد غذا ندید .
    البته باید زائقه اونرو بدونید . بعضی از سگها آب پز دوست دارن . بعضی ها رب زده . ولی به هیچ وجه گوشت نپخته ندید .
    موفق باشید ...

زمان پیوستن
    28 Feb 2009
    شهر
    نامعلوم

پیش گزیده

باز هم سلام بخدا دیگه روم نمیشه ازتون سوالی بپرسم شرمندم اما یه سوال دیگه داشتم میخواستم بدونم که شما هم هر جا میخواین برین سگتون رو با خودتون میبرین؟اگه نه میشه بگین چطور عادتش دادین که خونه بمونه؟آخه سگ من 1 لحظه حاضر نیست خونه بمونه

زمان پیوستن
    26 Mar 2009
    شهر
    تبریز
    اتومبيل
    سانتافه
    گوشی موبایل
    Samsung GALAXY Note

پیش گزیده

باز هم سلام بخدا دیگه روم نمیشه ازتون سوالی بپرسم شرمندم اما یه سوال دیگه داشتم میخواستم بدونم که شما هم هر جا میخواین برین سگتون رو با خودتون میبرین؟اگه نه میشه بگین چطور عادتش دادین که خونه بمونه؟آخه سگ من 1 لحظه حاضر نیست خونه بمونه
    نه اتفاقا اکثرا تنهاست . زیاد بهش رو نده . چون آخرش هم شما عذاب می کشی و بشتر از شما اون . سعی کنید براش اسباب بازی تهیه کنید . من سگم رو عادت دادم با توپ بازی می کنه . حتی میبینید نصف شبه تو تاریکی با توپ بازی می کنه . یعنی باید با خوش مشغول باشه . اگه خیلی بهتون عادت کنه نگهداریش سخت تر میشه . ببنید همه چیز سگ شما هستید . شما به اون معنی غذا - آب - زندگی -
    جای امن پدر مادر و همه چیز هستید بنا براین هر چیزی از اون بخواید براتون انجام میده . به شرطی ک.ه زبونش رو بفهمید و بخواید . بنا براین سعی کنید بهش بازی کردن با خودش و تنها موندن رو عادت بدید
    در ضمن هر سوالی داشت یدبفرمایید اگر در حد توان من بود پاسخگو هستم اگر هم ندونم دوستان راهنماییتون می فرمایند .
    موفق باشید

زمان پیوستن
    28 Feb 2009
    شهر
    نامعلوم

پیش گزیده

خوش بحالتون من که واقعا نمیدونم باید چیکار کنم ،تمام عرواسکهامو دادم بهش اما یکم بازی میکنه بعد میزارتشون کنار،همچین که لباس عوض میکنم یا شلوار لی میپوشم خودش رو میکشه که ببریمش بیرون،خیلی ناقلاست،خدا کنه که عادت کنه بمونه خونه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند
  • کد [IMG] اکنون روشن می‌باشد