pedrambade (4 March 2009), simbaleo (4 March 2009)
در مورد 206 اگر دمای موتور از 105 درجه بالاتر باشه (که طبعا در این حالت فن میره روی دور تند) و شما موتور رو خاموش کنین فن دور کند در حالت خاموش هم کار خواهد کرد. مدتش هم تقریبا 5 دقیقه هست.
در یه حالت دیگه هم میشه فن 206 رو با موتور خاموش به کار انداخت:
اگر بعد از یه رانندگی طولانی (مخصوصا تو فصل گرم) موتور رو روی دمای نرمال (90 درجه) خاموش کنی بعد از تقریبا 5 تا 10 دقیقه اگر سویچ رو تا یک مرحله قبل از استارت باز کنی و عقربه آمپر از 105 درجه عبور کنه (که تو فصل گرم حتما عبور میکنه!) و دوباره سویچ رو ببندی فن دور کند به کار میافته و حدود 5 دقیقه کار میکنه.
امروز اولین روز از باقیمانده عمرته، ازش لذت ببر
badform (29 September 2009)
مردم دو گروهند: يا در دين با تو برادرند؛ يا در انسانيت با تو برابر
من همیشه دوست دارم وقتی که ماشینم در حالت درجا کار میکنه دماش بالاتر از نرمال نره با توجه با گرم شدن آهسته ی هوا در این روزها من 2 تا تجربه برای ثابت نگه داشتن دمای ماشین دارم:
1-همیشه سعی کنین توی ترافیک یا پشت چراغ قرمز زیاد به ماشین جلویی نزدیک نشین
چون اینکار باعث عدم قرار گرفتن قسمت جلوی ماشین در معرض هوا که این خودش خیلی مهمه وعامل بعدی خارج شدن هوای گرم ماشین جلویی و ورود اون به محوطه ی موتور وگرم شدن موتور میشه خودداری کنین(در ضمن شاید ماشین جلویی روغن سوزی داشته باشه و خاصیت چربیت گازهای خروجی باعث چرب شدن رادیاتور و ایجاد یک لایه عایق حرارتی رو یه رادیاتور میشه!بگزریم از اینکه شاید ماشین پشتی حواسش به جلو نباشه با زدن به شما... Dangو...شما هم با نداشتن فاصله با ماشین جلویی Ding ...بی خودی خسارت ماشین جلویی رو هم بدین!)
2-اگه اعصاب اینو ندارین که دمای آب تا 98 بره بعد فن روشن شه به محض اینکه به 92 رسید دور کند خاموش شه باز دما....
میتونین کولر رو به مدت 1 دقیقه یا 1:30 دقیقه روشن کنید بعد اونو خاموش کنین!این کار باعث میشه که دور کند فن روشن بشه و دمای آب تا 80 برسه اگه دما هم زیر 80 رفت فن خاموش میشه معمولا" تو ترافیک سنگین خیلی خوب جواب میده و دما ثابت روی 81_82 میمونه تازه به محض حرکت هم فن خاموش میشه و دما به جایه عادیش بر میگرده!(دایما" فن روشن خاموش نمیشه!)
من که همیشه تویه ترافیک این کار میکنم![]()
sarmaee (21 May 2009)
با سلام به همه دوستان .. می خواستم ببینم زمانی که موتور به هر دلیلی گرم میکنه چطوری میشه فن رادیاتور را یکسره کرد؟؟؟؟ که دائم فن با دور زیاد کار کنه؟؟؟؟)(جایی دیده بودم که یه سوکتی را از جاش در میارن فن یکسره کار میکنه؟؟؟؟ کسی میدونه چطور این کارو میکنن؟؟؟)
با سلام.ماشین من دور کند فنش از کار افتاده و دمای آب که به 110 درجه میرسه دور تندش راه میفته.می خواستم ببینم مشکل از کجاست؟
پیشاپیش ممنون.
سلام بر دوستان. این چند روز (اواخر اردیبهشت) متوجه شدم وقتی کولر روشن می کنم آمپر دما میره روی 100 اینجا در بندرعباس هوا گرمه و تابستونه! اما به نظرم یه کم غیر عادی اومد مخصوصا که دیروز خارج از شهر و در جاده آمپر رفته بود روی 100 و پایین هم نمی اومد البته ساعت 2 ظهر بود. نگه داشتم و به قدر یک بطری آب پاشیدم روی فن که باعث شد دما بیاد تا 95-92 و البته دیگه نرفت تا 100 و این خودش برام عجیب بود. بدون کولر زیر 90 کار میکنه. به مکانیک مراجعه کردم و گفت - با توجه به گرمای هوا - عادیه و اینجا هم که اومدم راجع به دمای کارکرد موتور 206 خوندم خیالم راحت شد.
از اونجایی که هر نوع موتوری (چه الکتریکی یا بنزینی یا ...) وقتی خاموش میشه برای مدتی دمای اون بالاتر از وقتی کار میکنه میره هروقت ماشین رو خاموش میکنم - اگر امکانش باشه - در موتور رو باز میزارم تا خنک بشه. و برای باز نگه داشتن از یه چوب کوتاه استفاده می کنم!
یه تجربه هم در مورد خنک کار کردن موتور داشتم: کولر نشت داشت و گاز کولر کاملا خالی شده بود. تعمیرکار خواست ببینه در یک روز چقدر کم میکنه جای گاز هوا زد. اون روز دما از 80 به هیچ وجه بالاتر نرفت. دوستم میگفت چون هوا باعث شده فشار در سیستم کولر بالا بره فن موتور مدام کار میکنه و برای همین رو 80 مونده.
کولر هم روشن بود دیگه؟ اگر روشن بوده دلیل خنک کار کردن موتور این بوده که فشار گاز تو سیستم بالا بوده و به همین خاطر فن همش روی دور تند کار میکرده. دلیلی که 206 با کولر دماش بالا میره کم بودن گازه که باعث میشه هیچوقت فشار به حدی نرسه که فن بره روی دور تند، برای همین همیشه دمای موتور روی 100 می ایسته و با کوچکترین سربالایی حتی 100 رو هم رد میکنه.
امروز اولین روز از باقیمانده عمرته، ازش لذت ببر
نشانکگذاری