با سلام و ارادت
توي اگزوز ال90 صدا مي کند . انگار صدا خفه کنش داخل اگزوز جدا شده چطوري ميشه درستش کرد؟
با سلام و ارادت
توي اگزوز ال90 صدا مي کند . انگار صدا خفه کنش داخل اگزوز جدا شده چطوري ميشه درستش کرد؟
باسلام خدمت دوستان
لطفا راهنمايي کنيد.
صبحها که ماشين را روشن ميکنم از کوچه که ميرم بالا تا 10 ثانيه در حين حرکت گاز نمي خوره و انگار ماشين داره خاموش ميشه. شمعها را عوض کردم و انژکتور را هم شستشو دادم درست نشد. چند ساعت که ماشين خاموش باشه بعد از روشن شدن اينجوري ميشه. با تشکر
ماشين من زياد نوسان نداره ولي تپ تپ داره وبعضي وقتاسردنده لرزش داره و کم که توي حالت درجا بهش گاز ميدهي با تاخير گاز ميخوره، مشکلش از چي ميتونه باشه؟
سلام من در 75000 (بعد از 8 سال)کيلومتر تسمه تايم را تعويض نمودم ولي بعد از آن مصرف بنزين رفته بالا 250 کيلومتر 25 ليتر(100 کيلومتر 10 ليتر) که 100 کيلومتر هم جاده بوده ، آيا امکان دارد تسمه تايم را درست تعويض نشده باشد در ضمن تعويض بدون ابزار مخصوص وفقط علامت گذاري کرده و تسمه را جا انداختند بار اول موتور درست کار نميکرد دوباره تسمه تايم را ميزان کردند حالا موتور ظاهرا تنظيم است ولي مصرف بالا رفته است!
یاد بگیریم که به چیزی که دل ندارد.. دل نبندیم!
کلوپ مشکلات تندر 90 در تلگرام
https://telegram.me/joinchat/02ffb95...15882bc3239531
سلام خدمت اساتید محترم.
من 1 ال90 مدل 87 e2lp با کارکرد 110000 حدود 1 ماهه خریدم. بعد از خرید بلافاصله روغن موتور را تعویض کردم. به همراه فیلتر روغن 5 لیتر elf 10w40 تو ماشین ریخت. بعد از تعویض روغن کیت کامل تسمه تایم هم با نوع اورجینال تعویض کردم. دسته موتور بالا هم پاره شده بود که بانوع اصلی جایگزین شد. تسمه دینام هم عوض کردم. برای اطمینان از برق ماشین هم پیش1برق کارتمام کارها انجام شد که به گفته خودش هواکشی دریچه گاز هم برطرف شد.اماانگارازچسب مزدا استفاده کرده.
بعد ازتمام این کارها وقتی ماشین رو بعداز چند ساعت روشن میکنم خصوصا صبح ها یه صدای تق تق یا لق لق مانند ازموتور شنیده میشه. این صدا ازدرپوش تسمه تایم تا پولک های میل سوپاپ به نظر پخشه. از قسمت دو گلگیرجلو هم گوش میدم صدا میاد. با گرم شدن موتور صداضعیف میشه بطوری که باید دقت کرد تافهمید.اساتید محترم کسی میتونه راهنمایی کنه چطور منبع صدا وعلت اون رو پیدا کنم؟
1نکته دیگه اینکه 2تا از کوئل ها توسط صاحب قبلی با نوع نامرغوب تعویض شده، لازم به تعویض این دو هست.
برای مسئله اول پیش چند مکانیک بردم اما تشخیص ندادن. یکی میگفت از انگشتی یاپولک انگشتیه. اگر راهنمایی کنین ممنون میشم.
سلام بر شما و ورودتون به جمع ال نودیها مبارک
اولا صدای لق لق لق لق لق موتور وقتی که موتور سرده یا روغن کارکرده باشه طبیعیه. دوماً وقتی موتور روشنه انگشتتون رو روی درپوش کوئل ها بگذارید و اگر ضربه حس کردید عمر کوئل رو به پایانه. سوما دفعه بعدی که تشریف بردید تعویض روغنی بهشون بفرمایید گردگیر پلوس سمت راننده را یک چکی بکننده که یک وقت پاره نشده باشه با نزدیک به پارگی نباشه. چهارم فیلتر بنزین اگر عوض نکردید حتماعوض کنید. اگر وقتی ماشین روشنه و سیستم صوتی و چراغها و شیشه گرمکن روشنه آمپر ماشین رفت بالا نگران نباشید, مدلشه!
سلام
ماشین من E1 مدل 86 180هزارتا کارکرده صبح ها تو هوای سرد موقعی که ماشینو روشن میکنم دور موتور هی بالا و پایین میره وقیتی درجه آمپر دوتا میاد بالا درست میشه مشکل از کجاست ؟
ممنون
با سلام خدمت دوستان گرامي
من ميخوام روغن گيربکس را بدم عوض کنند. روغني که گرفتم Tranself NFJ 75w80 هست ولي تو دفترچه نوشته Tranself TRJ 75w80. سوالي که داشتم اينه که :
1- آيا روغني که گرفتم مناسبه و اينکه چه فرقي با روغن TRJ داره؟
2- براي تعويض گردگير پلوس حتما بايد روغن گيربکس عوض بشه؟
ممنون ميشم از دوستان که جواب سؤالاتم را بدهند.
سلام ظاهرا فرقي ندارند(البته سندي دال بر فرق يا حتي عدم فرق پيدا نکردم). واسکازين الف قبلا با کد TRJ ساخته و وارد ميشد, الان با کد NFJ. براي تعويض گردگير پلوس حتما نبايد واسکازين عوض بشه ولي گيربکس زير ماشينه و کلي کثافت هم دور و برش. هنگام تخليه اون روغن آلوده شدنش به انواع خاک و غيره حتمي هست پس چرا عوضش نکنيم؟
Aali47
سلام به همه دوستان
یه سوال داشتم میخواستم بدونم چطور میشه تشخیص داد که گیربکس ماشین JHQ هستش؟
مدل ماشین من 96 هست و آذر ماه پلاک شده
نشانکگذاری