نه دوست عزی 250 تا که نه ولی اگه خیلی تخته گاز بزنید 240 تا رو می ره
MOEIN_LOOTII
داداش اینه رسمه دوستی تو این زمونه:هرکی یه تپه پول داره یه کوه دوست داره![]()
دوست عزیز
گیریم 360تا
اصلا" چون شمایی 460 تا !
کافیه یا بازم بگم ؟
اما بهتره بدونی اون لاستیکی زیرشه حدا اکثر سرعتش 180 کیلومتر در ساعته ! یعنی بیشتر از اون بری مسئولیتش با خودته !
مهم این نیست که ماشین چقدر میره و میاد !
مهم اینه که بحث علمی باشه نه اینکه بدونیم چقدر میره ؟
کاملا موافقم تازه شرایط آب و هوا و شیب خیلی مهم هست
عمرا تو کفی 250 تا نمیره
یه چی بگین بگنجه!
منم با نظر دوستمون موافقم در سرعت های بالا رفتن دور موتور روی 6500 خیلی سخته و اگه جاده یک کم شیب داشته باشه امکان پذیر نیست ولی در پیست هایی که ماشین ها رو تست می کنن کاملا صاف هست و مسیر طولانی هم داره اونجا اگه لاستیک توانایی سرعت رو داشته داشته بتشه خدایی 230 تا رو میره
فقط دوستان خواهش می کنم از کل کل خودداری کنید.
اولا که اینجا تاپیک زانتیا نیست ، ثانیا واضحه که 260 تا سرعت برای آوانته غیر قابل قبوله.پس لطفا ادامه ندید.ممنون
دوست گرامی تو سر پایینی سرعت رفتن پرایدم میتونه 200 تا یا بیشتر بره. هنر نکرده اید با این کار اگر واقعا کرده باشید(که اونم احتمال پرواز کردن وجود دارد).
در مورد مدارک علی جان باید بگم از کجا معلوم آوانته اونور آب رو سفارشی نزنن؟؟؟
در ضمن ckd هست cdk
همچنین ما از کجا باور کنیم که این آمار معتبر و درست است ؟؟؟شاید اینم به قول بعضی از دوستان که میگن مجله ماشین باج میگیره,باج میگیره و از یه ماشین خدا میسازه؟//
والا من که سوار شدم تو هیچ قسمتی اثری از با کیفیتی نبود و همه چی خبر از یه ماشین ارزون قیمت که داره به ناحق گرون فروخته میشه میداد.
این عکس رو داشته باشید سرعت 24 کیلومتر اضافه شده ولی دور موتور 500 تا کدوم ماشینی این جوری هست
می گفتم دور موتور آوانته رو میشه توی رد لاین هم آورد
اینم برای این که ثابت بشه آوانته 220 تا رو راحت می ره
اینم برای دوستان
نشانکگذاری