سلام امان از اين تجربه ما بي تجربه و جو گير با 170 تا رسيدم به پيچ سره شهيد باكري تو تهران با معكوس 5 به 4 به 2 يه 405 رو با گل نازنينم هاچ بك كردم و گلم به فنا رفت يه كم اين خرجش چقدر ميشه حدودا؟ جدا از اينكه نبايد سرعت مي رفتم چي كار مي كردم بهتر بود معكوس دادم از 5 به 4 ديدم سرعت كم نشد به پيچ رسيدم 4 به 2 دادم اما رفت 5 6 متر مونده فقط زدم رو ترمز قفل كرد كاربراتم له شده
اين ماشين از تعميرگاه در بياد همه چيش خوبه يا فروختنيه؟![]()
mohajer_137860 (2 December 2009)
بدبینانه 500تومن خرجشه،وقتیَم برگرده عین روز اولشه! خیالت جمع!
برا ترمز من 180 رو با 5به 3 جمع کردم! البته اون اوایل! الان که یه سالی هس 130 بالاتر نرفتم!
توی5 زدی رو ترمز فرمونت میلرزید؟قاعدتا نباید اینطوری میشده،راستی آخرش هم دو تیکه بزن کامل رو ترمز! یه بار بزنی 100% قفل میکنه! دو تیکه محکم کمکاتو بیشتر آماده میکنه،امتحان کن! البته نه 170! با 120 هم میتونی امتحان کنی،فقط بعدش بیا بگوتاثیر داشت یا نه!
مُردگان تا مدتها بعد از رفتنشان،هنوز سر میزهای ما مینشینند.......
㋡
mohajer_137860 (2 December 2009), sogoli (2 December 2009)
من توی عکسی که ایشون گذاشتن دیگه آینه رو ندیدم! فکر نکنم اونا رو زده باشن!
㋡
سپر گلگير سمت راست راديات كاپوت با احترام گفتن 3 ميليون تومان 2 ميليون لوازم 950 تومان اجرت نمايندگي شيخ بهايي چرا اينق زياد چراغ راستم خورد شده صافكاري هم ميخاد اما همرو گفت عوض ميكنه چي رو مي خواد صاف كنه ؟!
ولي جدن نديديد صحنه تصادف رو 206 هرچي بود داغون بود خيلي محكمه بدنه گل!!!
والا اصلا نفهميدم معكوس اول رو دادم صدا موتور كرم كرد معكوس دوم دادم فرمونم تا ته پيچوندم اما ماشين انگار رو هوا بود همينطور مستقيم ميرفت زدم رو ترمز قفل بعدم بوووم
![]()
ایربگت عمل نکرد؟
وقتی بیشتر از 60 تا بری ،ایربگ عمل می کنه
نه عمل نكرو يارو تو تعميرگاهم ميگفت شانس آوردي با گوشه زدي عمل نكرده . كلا شانس آوردم اگه تصادف نميكردم به جدول گير ميكردم چپ مي كردم
آخه سپرت نشکسته ،کار صافکاره! تعویض که نمیخواد
رادیاتت شکسته،خرجش میره بالا،راس گفته ولی من با 2 تومن هم فکر کنم کلش جمع بشه!
یه سر زنجان بزن اونجا یه آقایی به آهو معروفه،شنیدم واقعا همه چیو نصف تا 2سوم نمایندگی حساب میکنه!
ضرر که نداره،برو سراغش!
㋡
ایربگ در ص.رتی باز میشه مسقیم از جلو یا با زاویه 30 درجه از اطراف ضربه بخوره ! تعجب می کنم چرا باز نشده !
باسلام-برای گل که مشخصات زیراداره:گشتاور:153nm در دور3750 و ماکس قدرت:100hp در دور 5250
بهتره توسربالایی یا هنگام سبقت یا... دنده ها رو تا3750 عوض کنیم یاتو دور5250 ؟
نشانکگذاری