هزینه ی انتقال سند حدودا 200 هزار تومان است.
amingzj (19 February 2009)
ازتون ممنونم که خیلی عالی جواب سوالاتم رو میدین راستش من تا حالا تجربه خرید خودرو نداشتم به خاطر همین خیلی سوال واسم پیش میاد ممکنه بازم سوالای عجیبی برام پیش بیاد پیشایش از همگی دوستان عزیزم عذر می خوام .
راستی فکر کنم پلاک عوض کردن اینجا راحت باشه فقط به نظر شما من چطور بخرم بهتره ( نقدی از نمایندگی - نقدی از بازار و ... ) در ضمن می خوام 206 بخرم و اینکه اگر از بازار بخوام بخرم چه چیزایی رو در نظر بگیرم
سلام
در شهرهای مختلف ایران هزینه انتقال سند بر عهده خریدار باشد یا فروشنده و میزان ان فرق میکند.
مثلا در تهران هزینه سند بر عهده فروشنده بوده و خریدار از این بابت مبلغی پرداخت نمیکند ولی در اکثر شهرها یک سوم بر عهده خریدار و دو سوم بر عهده فروشنده میباشد.
یکی از دوستان چند سال پیش خودرویی از شهر اهواز خریده بود گویا در این شهر هزینه سند بر عهده خریدار میباشد و در تهران خواسته بود که آن خودرو را بفروشد کلی ضرر کرده بود.
هزینه انتقال سند اول از همه به توافق طرفین بستگی داره اما اگر توافقی نشده بود طبق قانون هزینه حق الثبت ، دارائی ، خلافی ، عوارض معوق شهرداری و سایر هزینه ها (مثل مالیات مشاغل تاکسی ها و وانت ها) و نصف حق التحریر دفترخانه اسناد رسمی به عهده فروشنده است و خریدار فقط متعهد به پرداخت نصف حق التحریر دفترخانه (همون خرج محضر) می باشد که در مورد خودروهای صفر یا همون سند کمپانی عرف اینه که اون نصفه خرج محضر رو هم خریدار نمیپردازه و همه خرج بر عهده فروشنده هست.
تاپیک به علت اهمیت موضوعات مطرح شده به گفتگوی مهم تبدیل شد.
نشانکگذاری