تبليغات در پي‌هالز

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 14 به 26 از 52

نام گفتگو: نوکیا E66 ا

زمان پیوستن
    18 Apr 2005

پیش گزیده

سلام دوستان ....

به نظرم این گوشی یکی از بهترین گوشیهای نوکیا هست ، از لحاظ ظرافت در طراحی و کیفیت ساخت .من که خیلی ازش راضی هستم ، خصوصاً اینکه نرم افزار Garmin که تو همین سایت معرفی شده به راحتی روش نصب شد و کار کرد .

اگه سوالی بود در خدمتم
    موفق باشید ....

زمان پیوستن
    25 Jul 2005
    شهر
    Bandar-e-Abbas
    گوشی موبایل
    Nokia X1, E71

پیش گزیده

موفق باشی دوست عزیز ... چند خریدی و صداش چطوره ؟
    دو نوع احمق وجود دارد : " آنان که بخاطر يک تهديد ، از انجام کاري دست مي کشند ، و آنان که گمان مي کنند مي توانند به کاري دست بزنند ، چون تهديد گرانه است "

زمان پیوستن
    18 Apr 2005

پیش گزیده

سلام دوست عزيز جناب Nomad ( شرمنده اسمتونو نميدونم )

والا من 2 هفته پيش خريدم 420 از علاالدين ، نميدونم هنوزم همون قيمت هست يا پائين تر اومده .

از نظر كيفيت صداي مكالمه خليي شفاف و راضي كنندس ولي متاسفانه يه ايراد در طراحي اسپيكر خارجي باعث ضعف در پخش موسيقي يا زنگ شده ، اونم جاي بد اسپيكر هست ! ( پائين سمت راست ) كه اگه توي دست باشه يا كيف مخصوص خود گوشي حجم صدا افت ميكنه .

يه نكته ديگه اينكه اين گوشي رسما ً ساخت كره هست و تحت ليسانس نوكيا توليد ميشه كه بعضي از فروشنده ها با ليبل تقلبي ساخت فنلاند ميفروشن ( اگه از نزديك ببينيد متوجه ميشيد تقلبيه ) ، جالب اينجاس كه قيمت نوع فنلانديش ( 410) از نوع اصلي و البته كره اي ( 420 تا 440 ) ارزونتر هست ، حالا خودتون قضاوت كنيد !!

همراه گوشي طبق برچسب روي جعبش بايد يه Ram 2GB ، يه هندزفري ، يه كابل USB ، يه شارژر ، يه كيف چرمي و يه بند چرمي از فروشنده تحويل بگيريد

بازم سوالي بود در خدمتم

موفق باشيد

زمان پیوستن
    25 Jul 2005
    شهر
    Bandar-e-Abbas
    گوشی موبایل
    Nokia X1, E71

پیش گزیده

توی E65 هم که داشتم این مشکل صدا وجود داشت که انگار حادتر شده !! ولی خوب در مقابل موارد دیگه گوشی قابل چشم پوشیه .
    دو نوع احمق وجود دارد : " آنان که بخاطر يک تهديد ، از انجام کاري دست مي کشند ، و آنان که گمان مي کنند مي توانند به کاري دست بزنند ، چون تهديد گرانه است "

زمان پیوستن
    31 Mar 2006
    شهر
    vaj
    اتومبيل
    BMW M5

پیش گزیده

گوشی E66 فارسی هم داره ؟

زمان پیوستن
    14 Feb 2005
    شهر
    تهران مقدس
    اتومبيل
    پرايد 141
    گوشی موبایل
    Nokia E66

پیش گزیده

سلام من حدود 2 هفته اس كه اين گوشي رو خريدم ، چيزايي توش كشف كردم كه واقعاً عاليه كه به مرور با توضيح براتون ميزارم . ضمناً اگه گوشي رو با گارانتي اصلي بخريد هم منو فارسي داره هم كيبورد فارسي و كلي چيزاي ديگه كه ميگم ، تا بعد ...

در همه حال خدا را به ياد داشته باشيد ، او همه جا هست و ناظر بر اعمال ماست ...

زمان پیوستن
    14 Feb 2005
    شهر
    تهران مقدس
    اتومبيل
    پرايد 141
    گوشی موبایل
    Nokia E66

پیش گزیده

مثل اين كه اين تاپيك زياد طرفدار نداره ! دوستاني كه E66 دارند ، با توجه به امكانات فوق العاده اي كه اين گوشي داره ميشه اون رو به يكي از شلوغ ترين تاپيك ها تبديل كرد ...
    دوستان يه پستي ، چيزي بدن كه من متوجه بشم اون موقع شروع مي كنم ، موفق باشيد ...

زمان پیوستن
    17 Jun 2008
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    هيونداي آوانته
    گوشی موبایل
    Nokia 6210 Navigator

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط Un4GiV3N مشاهده گفتگو
    مثل اين كه اين تاپيك زياد طرفدار نداره ! دوستاني كه E66 دارند ، با توجه به امكانات فوق العاده اي كه اين گوشي داره ميشه اون رو به يكي از شلوغ ترين تاپيك ها تبديل كرد ...
    دوستان يه پستي ، چيزي بدن كه من متوجه بشم اون موقع شروع مي كنم ، موفق باشيد ...
    آقا E66 چطوره؟راضي هستي ازش؟البته من خيلي در موردش تحقيق كردم ميدونم كه گوشيه خوبيه ولي با اين حال شما كه ازش استفاده كردي معايب و محاسنش رو بگي ممنون ميشم.
    بابا بيكاري مي خواي E66 رو تبليغ كني؟!حالا تبليغ ميكني بعد پس فردا همه ميرن مي خرن مثل N73 كه من بد بخت داشتم خز ميشه
    منم ميخوام برم بخرم چون هم فوق العاده امكانات خوبي داره هم اينكه تا حالا دست كسي نديدم

زمان پیوستن
    14 Feb 2005
    شهر
    تهران مقدس
    اتومبيل
    پرايد 141
    گوشی موبایل
    Nokia E66

Thumbs up

گوشي بسيار خوبيه ، استايل مديريتي داره ، از سري بيزينس نوكياست و كم وارد شده و بخاطر امكانات و ويژگي هاي خاصش كه بعداً توضيح ميدم زياد طرفدار نداره ( قدر زر ، زرگر شناسد ... ) و خز نميشه !!! و دست كسي نمي بيني ، فقط يادت باشه گوشي رو حتماً پلمپ و با گارانتي اصلي بخري ، هر چند فرق قميتش حدود 80 تومنه ولي وقتي خريدي و با يه گوشي متفرقه مقايسش كردي ميفهمي كه برد كردي !
    بطور مثال بگم اگه بخواي باطري اصليشو كه مدل BL-4U هست بخري همون 80 تومنو بايد بدي ! خودت هم ميدوني كه باطري تو گوشي نقش بسيار مهمي داره ...
    سرتون رو درد نميارم ، ميخوام مرحله به مرحله اگه اين تاپيك طرفدار داشت توضيح بدم .
    از لحاظ امكانات اين گوشي هيچ چيزي كم نداره ! تنها عيبش اينه كه بايد باطريشو هرو 2 روز يكبار شارژ كني .
    تا بعد ...

زمان پیوستن
    12 Apr 2004
    شهر
    تهران
    گوشی موبایل
    N 80+ HTC_HD+HD 2

پیش گزیده

فقط يادت باشه گوشي رو حتماً پلمپ و با گارانتي اصلي بخري ، هر چند فرق قميتش حدود 80 تومنه ولي وقتي خريدي و با يه گوشي متفرقه مقايسش كردي ميفهمي كه برد كردي !

سلام و ممنون از توضیحاتت
    گارانتی اصلی= نیا یا اتصالات؟
    اتصالات که خیلی گرونتر میده؟
    شما با کدوم گارانتی خریدی؟
    من بین e66 , دیاموند موندم/ نظز شما چیه؟

زمان پیوستن
    14 Feb 2005
    شهر
    تهران مقدس
    اتومبيل
    پرايد 141
    گوشی موبایل
    Nokia E66

پیش گزیده

گارانتي اتصالات ، E66 خيلي با كلاستر از ديامونده و خيلي چيز هاي ديگه كه به زودي مي فهمي

زمان پیوستن
    11 Jun 2007
    اتومبيل
    ال90
    گوشی موبایل
    P1

پیش گزیده

یکی هم درباره کارآییهاش صحبت کنه .
    همش که شد بحث درباره قیمت

زمان پیوستن
    14 Feb 2005
    شهر
    تهران مقدس
    اتومبيل
    پرايد 141
    گوشی موبایل
    Nokia E66

پیش گزیده

سلام ، بزودي يه سري مطلب كامل كه ترجمه اي از يك سايت خارجي هست رو براتون ميزارم

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند
  • کد [IMG] اکنون روشن می‌باشد