نشد که نشد . . .
دوستان
من هنوز وقت نکردم آیینه برقی ماشین رو نصب کنم
راستش یه جا بردم نتونست راه بندازه
من تو تهران هستم
اگه کسی جای مطمئنی برای نصب سراغ داره لطفا خانواده ای رو از نگرانی نجات بده![]()
آینه رو چند گرفتی عکش رو بزار ببینم
با درود خدمت دوستان
من الان با يک بنده خدايي توي بازار صحبت کردم در مورد گرمکن صندلي ريو. به من گفت ماشينت مدل چنده؟ گفتم 90. گفت زير اون کور کن هاي کليد دست چپ کنار فرمون (3 تا کليد و يه جاي پول خرد) و زير کور کن وسطي يک دست سيم با يک سوکت اومده؟ گفتم بله. گفت اون سيم گرمکن صندلي است و اگه يک کليد مربوطه رو بهش وصل کنيد سيم اون سوکت به زير صندلي رفته و به گرمکن داخل صندلي وصل شده و کار خواهد کرد. آيا اين حرف درسته؟ چطور ميشه بدون خريد کليد اين حرف رو امتحان کرد و در صورت صحت کليدش رو از کجا ميشه پيدا کرد و در صورتي که اون مدار درست باشه اما گرمکن توي صندلي نباشه از کجا ميشه کليد و گرمکن رو خريد و چطور ميشه نصب کرد
واي چقدر پيچيده شد
سوال ديگه اينکه آبنه برقي کامل با سيم و سوکت و دسته رودري راننده و ... از کجا گير بيارم و به چه قيمتي
با احترام
اين يك جمله تاريخي است و در بردارنده توهين به هيچ شخصي نمي باشد:
بقول ناپلئون اون چيزي كه حدي نداره خريته (از جملات تاريخي دائي جان ناپلئون)
با درود خدمت دوستان.
من خيلي عذر مي خوام که اين تاپيک زير خاکي رو از اعماق تاريخ کشيدم بيرون. اما چون ديدم حالت متروکه پيدا کرده گفتم شايد يه گردگيري بکنيم بد نباشه
آخرين مطلب رو خودم توي اين تاپيک گذاشتم که البته بعد از مطالعه مفصل نقشه سيم متوجه شدم اون بنده خدا حرف درستي نزده و اون سوکت سفيد سوکت شيشه شور و برف پاک کن عقب مخصوص ريو هاي هاچ بک است.
ضمنا من بالاخره موفق به نصب آينه برقي براي ريو شدم. اگر دوستان استقبالي بکنند توضيحات تکميلي را ارائه خواهم داد. براي اهل فن شايد جالب باشه. (البته اگر دوباره بعد از 3 سال خودم نخوام تاپيک رو بيارم بالا)
با احترام
اين يك جمله تاريخي است و در بردارنده توهين به هيچ شخصي نمي باشد:
بقول ناپلئون اون چيزي كه حدي نداره خريته (از جملات تاريخي دائي جان ناپلئون)
سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم بدونم چراغ نقشه خوان ریو رو از کجا میتونم تهیه کنم لطفا راهنماییم کنید