تبليغات در پي‌هالز

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 27 به 39 از 52

نام گفتگو: روش تجربه ای برای صاف کردن شکم کسی داره اینجا بنویسه

زمان پیوستن
    03 Apr 2006
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    Sportage 2010 و 206تیپ5
    گوشی موبایل
    NOKIA N85 ,k750i

پیش گزیده

سلام به همه
    از بین این دستگاههای ورزشی" اربیترک" یا " سیت اپ سیت دان" که تو کانالهای tak tv و me shopتبلیغ میکنن کدومشون واسه اب کردن شکم موثر تره؟ متاسفانه واسه تردمیل جا ندارم و باشگاه هم نمیتونم برم و شکم دارم میخوام یکی از این 2تا دستگاهو بگیرم تا تو خونه تمرین داشته باشم لطفا راهنمایی کنید
    عجب صبری خدا دارد...

زمان پیوستن
    13 Jul 2005
    شهر
    esfahan
    اتومبيل
    IX55,Megan 2000,Rio
    گوشی موبایل
    htc mozart,iphone 5

پیش گزیده

من فکر نکنم خیلی موثر باشه
    تردمیل به راحتی تا میشه فکر نکنم مشکلی باهاش پیدا کنی
    چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد-من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
    اسم شما به خط میخی...کلیک کنید:
    هر که باشی و به هرجا برسی... آخرین نقطه ی هستی این است

زمان پیوستن
    03 Apr 2006
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    Sportage 2010 و 206تیپ5
    گوشی موبایل
    NOKIA N85 ,k750i

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط mehran_tavakoli مشاهده گفتگو
    من فکر نکنم خیلی موثر باشه
    تردمیل به راحتی تا میشه فکر نکنم مشکلی باهاش پیدا کنی
    ممنون مهران جان
    ولی فکر نکنم بی تاثیر باشن مخصوصا اربیترک
    عجب صبری خدا دارد...

زمان پیوستن
    16 Dec 2005
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    هيوندا/ورنا
    گوشی موبایل
    6600

پیش گزیده

سلام اگر نخواهیم به زانوها فشار بیاید فکر میکنید دستگاهی باشد که برای کم کردن وزن مناسب باشد مثلا این دستگاههای پورتن با تشکر

زمان پیوستن
    30 Jan 2009

پیش گزیده

با سلام
    اینی که میگم تجربه ی شخصی خودمه که در اختیار شما میذارم من نتیجه ی خوبی گرفتم وبه شما پیشنهاد میکنم شما هم امتحان کنید من از تو بچگی شکم زیاد نمیرفتم فقط گاهی اوقات دراز نشست میرفتم ولی فوتبال زیاد بازی میکردم و همیشه شکم صافی داشتم تا وقتی که فوتبال و گذاشتم کنار بعد چند سال به خودم اومدم دیدم شکمم بزرگ شده یه برنامه کم حجم که فقط حرکت شکم توش بود نوشتم و شروع کردم هر روز نزدیک 250 تا شکم زدن عرض 20 تا 30 دقیقه کم کم عادتم شد نا گفته نمونه که فوتبال هم زیاد بازی کردم حالا چربی های روی شکمم کامل آب شده و فقط یکم زیر شکم چربی دارم به طوری که وقتی چربیه زیرو میگیرم عضلات شیش تکه دیده میشن .
    برای آب کردن شکم باید بالای 200 تا شکم در روز زد تا حد امکان شام نخورد اگه بخواین برنامه ی خودم و در اختیارتون میزارم و یه چیز دیگه برای آب کردن چربی باستن اسکات بهترین تمرینه.
    ((حلقه بر در میزنیم ما که خود فی نفسه چون حلقه بر دریم))
    اینجا کلیک کن

زمان پیوستن
    17 Feb 2009

پیش گزیده

دوستان می خواستم بپرسم برای آب کردن شکم چقدر تفاوت بین نان و برنج هست ؟
    یعنی من اگر جوجه کباب را با برنج بخورم یا با نان چقدر فرق می کنه ؟ ( البته هر دو را تا حد امکان کم می خورم )

زمان پیوستن
    18 Mar 2007
    شهر
    مشهد MaSHaD
    اتومبيل
    206SD - v8 LX 1.6 & سمند LX EF7/CNG
    گوشی موبایل
    Sony Xperia Z Ultra

پیش گزیده

من به تجربه خودم اگر با برنج بخورم... حدود 2 -3 برابر بیشتر تاثیر داره...
    چون وقتی که با نون میخورم زیاد نمی چسبه.... مخصوصا جوجه و بختیاری و برگ...!!!

ولی با نون املت و نیمرو می چسبه که باید کم بخوری...!! چون بالاخره اوون نون هم کالری و نشاسته و قند داره..!! و لی نه به اندازه برنج..!! این تجربه منه که با قطع برنج در یک روز 3 کیلو میام پایین و با خوردن برنج 3 کیلو میرم بالا..!!

زمان پیوستن
    30 Jan 2009

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط vahid.k مشاهده گفتگو
    دوستان می خواستم بپرسم برای آب کردن شکم چقدر تفاوت بین نان و برنج هست ؟
    یعنی من اگر جوجه کباب را با برنج بخورم یا با نان چقدر فرق می کنه ؟ ( البته هر دو را تا حد امکان کم می خورم )
    نون خیلی کم حجم تر از برنجه شما یه امتحانی کن یه وعده نون و با جوجه بخور تا حدی که قشنگ سیر شی یا به استلاح در حال ترکیدن باشی روز بعد برنج و با جوجه به همون شکل بخور
    نون شما رو سیر میکنه ولی هضمش سریع تره ولی برنج این طوری نیست.
    اینجا کلیک کن

زمان پیوستن
    13 Oct 2005
    شهر
    همدان
    اتومبيل
    Camry Glx -- Megane 2.0
    گوشی موبایل
    Apple Iphone 3GS black 16

پیش گزیده

دوستان من قدم 180 و وزنم 100 هیکلم بد نیست ولی شکم زدم دارم میرم باشگاه و نمیخوام باز حجم بیارم
    حالا من باید طبق چه برنامه ای کار کنم؟ اول حجمی بعد خطی؟ یا از همون اول میشه خطی؟
    کلا باشگا نرم و با تردمیل یا دوچرخه کار کنم وزنم پایین میاد؟
    thx

زمان پیوستن
    30 Jan 2009

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط futuredream مشاهده گفتگو
    دوستان من قدم 180 و وزنم 100 هیکلم بد نیست ولی شکم زدم دارم میرم باشگاه و نمیخوام باز حجم بیارم
    حالا من باید طبق چه برنامه ای کار کنم؟ اول حجمی بعد خطی؟ یا از همون اول میشه خطی؟
    کلا باشگا نرم و با تردمیل یا دوچرخه کار کنم وزنم پایین میاد؟
    thx
    دوست عزیز من با اصطلاحات حجمی وخطی آشنایی ندارم ولی اگه منظورت از باشگاه باشگاه پرورش اندامه برای کم کردن حجم مناسب نیست کسی که میره پرورش اندام دوست داره حجم بیاره
    حالا شما میتونی به مربی بگی برنامه ای بده بهت تا چربی سوز باشه ولی از نظر من پرورش اندام چون ورزش سنگینیه و عرق کردن توش کمه چربی رو کم نمیکنه چیز دیگه اینکه وقتی وزنه میزنی بدن یکدفعه خالی میکنه و شما برای گرفتن انرژی یا باید از مواد نیروزا استفاده کنی یا غذا زیاد بخوری که هر دو باعث آووردن حجم میشه.
    سعی کنید آرام آرام وزن و پایین بیارید چون اگه عجله کنید عضله بدن هم میسوزونید.
    موفق باشی

سوالی داشتم از دوستان کسی دستگاه ویبراتور و استفاده کرده؟ وزن کم کن هست یا نه؟
    اینجا کلیک کن

زمان پیوستن
    15 Jan 2008
    شهر
    شیراز
    گوشی موبایل
    O2 XDA Atom

پیش گزیده

من شکم تقریبا صاف و البته سفتی دارم ( دست که می زنم سفت سفت هست ) حتی به قولا داره 6 تیکه میشه ...

حالا کاری که میکنم اینه روزی 15-20 دقیقه رو تردمیل می دوم ( سه ماهه که این کار مداوم هست ) البته دو روز در هفته که دانشگاه هستم متستفانه نمیشه !

بعدش طناب میزنم یه 100 تایی و میرم سراغ حرکات کششی + بارفیکس و حرکات سینه و شنا و ...... در آخر کار 20 تا شکم 45 درجه اول + 20 تا شکم 45 درجه دوم ....

تمام این کار ها رو در منزل انجام میدم ...

از امروز هم میخوام برنامه های زدن دمبل رو در برنامه هام اضافه کنم ...

میلاد - وبلاگ من

زمان پیوستن
    08 Apr 2008
    شهر
    Tehran

پیش گزیده

يك آشنا وسيله‌اي به من نشون داد كه بعد از كمي جستجو تو اينترنت متوجه شدم كه بهش ميگن AB Wheel. آيا كسي ميدونه تو ايران اين وسيله رو به چه اسمي ميشناسند؟
    تو لينك زير ميتونيد تصويرشو ببينيد:
    http://www.beastskills.com/AbWheel.htm
    سپاس

زمان پیوستن
    31 Dec 2009

پیش گزیده

من چند وقت پیش یه مقاله ای در رابطه با کوچک کردن پهلو ها وشکم خوندم که به چند نفرم توصیه کردم بد نبوده و تقریبا بیشترشون جواب گرفتن:

راستش من کل تاپیک رو خوندم و دیدم یکی از دوستان گفتن نه برنج بخورید نه نان و هیچ کس هم هیچی به ایشون نگفتن در حالی که اگر شما 3 روز به بدنتون برنج یا نان یا سیب زمینی و .....از این خانواده رو نخورید بدن شما شروع میکنه به سوزوندن یه سری چربی یه قسمتی از مغز که خیلی خطرناکه .

شما هر چقدر هم که ورزش کنید و خودتون رو به قول معروف هلاک هم بکنید شاید 500 کالری بسوزونید بعد یه شکلات یا یه نوشابه بخورید 2000-3000 کالری میاد روش پس اینکه من ورزش کردم لاغر شدم فکر غلطیه و فقط متابلیسم بدن شما تنظیم میشه وقتی شما برای بدن سازی به باشگاه میرید اگر سعی کنید اول یه 45 دقیقه ای ایروبیک داشته باشید
    بعد که بدنتون گرم شد از یه سری دستگاه های غیر هوازی استفاده کنید و روی عضلاتتون کار کنید تا بافت های چربی از عضله ها جدا بشن به اصطلاح ،و وقتی که شما از ورزش های هوازی استفاده کردید این چربی های شماست که میسوزه و این رو بدونید که دوچرخه،تردمیل،و اسکی فضایی به شدت به زانو ها اسیب میزنند و استفاده از هر کدوم اینها به مدت 20 دقیقه بهترین تایمه و اگر در کنار هم استفاده بشن تا حدی این اسیب رو خنثی میکنند.

خوب رژیم هم به این صورته که شما دو وعده در روز غذا میخورید ولی این رو بدونید که شام نخوردن به شدت در لاغری شما ماثره مثلا اگر شما موقع خواب یه سیب زمینی بخورید همون موقع بپرید تو رختخواب و بخوابید صبح پا بشید دقیقا میبینید که یا لپتون بزرگ شده یا شکمتون جلو امده ولی دیگه سه ساعت قبل از غروب افتاب سعی کنید چیز خاصی نخورید مثلا یک شکلات تلخ با یه نسکافه بدون شکری چیزی میوه در روز 5 تا رو حتما بخورید .در این مدت هم برنج رو از وعده غذایی خود کم کنید مثلا روزی یک کفگیر نصف این مقدار خورش یا به کل حذفش کنید و یک الی 2 کف دست رو بجاش جایگزین کنید. سوپ یا عدسی 3 ملاقه
    نان=یک کفگیر برنج=یک کف دست سنگک=2 تافتون=4 لواش
    3قند=3 خرما(خرما بخورید دیرتر پیر میشید)=2 انجیر=3=توت خشک=1 ساقه طلایی

و یا اگر صبح نون خوردید برای ظهر یک کاسه سالاد بخورید به همراه یک قاشق روغن زیتونن و چون سالاد زود هزم (حضم،حزم،هضم؟؟؟!!.........:دی)هست یک تخم مرغ بپزید و توش بریزید تا دیرتر گرسنتون شه یا یک تکه گوشت یا مرغ هر جور که باب میلتون هست درست کنید و در کنارش داشته باشید دو لیوان شیر به همراه عسل رو حتما بخورید از توت خشک و خرما و عسل به جای قند و شکر استفاده کنید (به میزان بالا)

بعد موقعی که بدنتون هوس یک خوراکی یا چیزی رو بکنه قبل از اینکه در یخچال را باز کنید 1-2 لیوان اب خنک بخورید!!!!
    و میبینید که هوستون میخوابه.

اگر شما زیاد میخواید وزنتون رو کم کنید یا سابقه شل شدن پوست رو بعد از لاغری دارید در هفته 2 روز قرص q10 قرمز رنگ بخورید اگر سن 45 رو رد کردید که هر روز بخورید تا دورش تموم شه ولی خوب اگرم که نه همون در هفته 2 تا
    برای اینکه در مدت رژیم شما نمیتونید به باشگاه برید روزی یک ساعت پیاده روی و دراز نشت اون هم از روزی 5 تا شروع کنید که به کمرتون فشار نیاد .

ببخشید زیاد شد تازه یه سریش موند ولی جای این چند روز غیبتم :دی
    آخرین ویرایش به وسیله N.25 : 22 August 2010 در 11:50 PM
    Cinderella didn’t start out as a princess, but Prince Charming knows princess material when he sees it

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند
  • کد [IMG] اکنون روشن می‌باشد