تبليغات در پي‌هالز

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمایش نتایج 40 به 52 از 52

نام گفتگو: روش تجربه ای برای صاف کردن شکم کسی داره اینجا بنویسه

زمان پیوستن
    31 Dec 2009

پیش گزیده

یه قسمت دیگه هم مونده بود اینجا مینویسم :

وقتی که کالری رو شما میارید پایین جذب بدنتون بالا میره و کمتر دفع میشه
    راه حل این مشکل هم خوردن چیز های فیبر دار (اگر یه سرچی داشته باشید پیدا میکنید)
    شب ها قبل از خواب اگر فشار پاییینی ندارید حتما اب کرفس بخورید(یک استکان) در سوزوندن چربی هاتون تاثیر خوبی داره و کرفس سایز رو کم میکنه قبل از اینکه یک چیز چرب بخورید هم یا خوده کرفس یا ابش رو بخورید .
    غذا تون را تا حد امکان چند وعده بخورید مثلا صبح نان +پنیر+گردو دارید یک مقداریشو الان بخورید یک مقدار هم بعد از چند ساعت
    اب میوه رو سعی کنید نخورید چون تمام قند میوه داخل ابش هست
    کلا چیزهایی که قند داره سعی کنید در ساعات اولیه روز بخورید که بسوزونیدش تا اخر شب شما وقتی شب تا صبح میخوابید 2500 کالری حدودا میسوزونید و اگر شب یک چیز چرب یا شیرین بخوریید به جای اینکه از قند و چربی داخل بدنتون چیزی بسوزه همون چیزهای که شب خوردید میسوزه !!!
    یک چیز دیگه: در مدت رژیمتون سعی کنید اب مرغ و گوشت به هیچ عنوان نخورید چون تمام چربی پوست مرغ و گوشت داخل ابش هست

یک ساعت قبل و بعد ورزش فقط اب بخورید

یه چیز دیگه هم در رابطه با قرصq10 میل100 این قرص برای افراد 45 ساله که پوست صورتشون رو سفت میکنه و یه دوره نود روزه داره و هیچ ربطی هم به رژیم نداره شما این قرص رو اگر بدید به کسی که بالای 45 سال سن داره و بعد از دوره میبینید که صورتش 10 سال جوان تر شده و اکثر یا نیمی از چروک های صورتش از بین رفته و این قرص رو اگر در مدت رژیم میخورید فقط همون هفته ای 2 تا و بعد از رژیم باید قطع اش کنید.......
    Cinderella didn’t start out as a princess, but Prince Charming knows princess material when he sees it

زمان پیوستن
    21 Nov 2008
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    206A
    گوشی موبایل
    iphone 3GS

پیش گزیده

يك آشنا وسيله‌اي به من نشون داد كه بعد از كمي جستجو تو اينترنت متوجه شدم كه بهش ميگن AB Wheel. آيا كسي ميدونه تو ايران اين وسيله رو به چه اسمي ميشناسند؟
    تو لينك زير ميتونيد تصويرشو ببينيد:
    http://www.beastskills.com/AbWheel.htm
    سپاس
    من اين وسيله رو به اسم AB Roller ميشناسم .

زمان پیوستن
    07 Jan 2008
    اتومبيل
    Peugeot 206

پیش گزیده

ایسنا نوشت:

دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی گفت: انجام فعالیت‌ ورزشی را به افراد برای درمان چاقی توصیه می‌کنیم ولی ورزش به تنهایی باعث رفع این بیماری نمی‌شود بلکه مساله مهم، رعایت رژیم غذایی است.

دکتر محمد هاشمی درباره میزان کارایی وسایلی که در ماهواره‌ برای رفع چاقی توصیه می‌شود، اظهار کرد: کمربندهای لاغری کاملا در درمان چاقی بی‌تاثیر هستند البته برخی وسایل ورزشی تبلیغ شده در شبکه‌های ماهواره‌ای می‌توانند مفید باشند و به عنوان یک وسیله کمکی در این زمینه عمل کنند.

وی افزود: انجام درازو نشست نسبت به استفاده از دستگاه‌هایی برای انجام این حرکت ورزشی باعث صرف انرژی بیشتری می‌شود بنابراین در درمان چاقی موثرتر هستند البته دستگاه‌های دراز و نشست ممکن است برای افراد دارای مشکلات مهره‌ای مفیدتر باشند هرچند که در این زمینه متخصصان تربیت بدنی بهتر می‌توانند اظهار نظر کنند.

هاشمی درباره افراد مبتلا به چاقی شکمی اظهار کرد: چاقی انواعی چون عمومی و شکمی دارد. خوشبختانه در زمینه چاقی شکمی در ایران اقدامات خوبی صورت گرفته و استاندارد این نوع از چاقی در جمعیت ایرانی اندازه‌گیری شده است به گونه‌ای که اگر دور شکم آنان از 95 سانتی متر بیشتر باشد در معرض ابتلا به بیماریهای غیر واگیرمانند سکته‌های قلبی و دیابت قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به علل ابتلا به چاقی شکمی گفت: در بدن برخی افراد در طول سالیان متمادی چربی انباشته می‌شود و به تدریج بر اثر جذب موادی چون رنگ دانه‌های زیاد به چربیهای قهوه‌ای تبدیل می‌شوند در نتیجه به سختی تحت تاثیر رژیم‌های غذایی و سایر درمانهای چاقی قرار می‌گیرند البته به این افراد رعایت رژیم غذایی صحیح و فعالیت بدنی روزانه و مناسب توصیه می‌شود.

هاشمی در پایان با اشاره به عمل‌های لیپوساکشن و لیپولیزر گفت: این اعمال جراحی به هیچ وجه درمان کننده چاقی نیستند و افرادی که تحت چنین عمل‌هایی قرار می‌گیرند همچنان در معرض ابتلا به بیماری‌های افراد چاق هستند بنابراین به افراد چاق توصیه می‌شود خودسرانه برای درمان چاقی اقدام نکنند و حتما با پزشک در این زمینه مشورت کنند و متناسب با شرایط زندگی و بدنی خود، روش مناسبی را در پیش بگیرند.
    روزي فرا خواهد رسيد كه شيطان فرياد برآورد:
    آدمي پيدا كنيد، سجده خواهم كرد

زمان پیوستن
    27 Apr 2004
    اتومبيل
    کمری 2007 glx
    گوشی موبایل
    Iphone 6 Plus 128

پیش گزیده

سلام
    خوب ظاهرا تجربه من تو لاغری از همه بیشتره 10 کیلو تو یک ماه و نیم و 5 کیلو ظرف 4 ماه و ثابت نگه داشتم این وزن تا الان ولی چگونه

مواد اولیه مورد نیاز

1- اراده به مقدار فراوان
    2- همت یک ذره
    3- تلاش به مقدار مورد نیاز
    4- دست رد زدن به غذاهای مورد علاقه
    خوب وقتی این مواد اولیه مورد نیاز رو تهیه کردین می ریم سراغ روش پخت چربیهای بدن
    صبح: یک لیوان شیر به همراه دو عدد بیسکوییت متوسط
    میان وعده : دو تا سه ساعت قبل از ناهار یک لیوان آب میوه شیرین ترجیحا آب پرتغال حتما همراه با شکر شیرین شود
    ناهار: یک کاسه ماست به همراه یک کف دست نان و دو برش کالباس مرغ توضیح این که هرچه قدر دلتان می خواهد ماست بخورید تا احساس سیری کنید محدودیتی وجود ندارد می توانید به همراه ماست خیار و پیاز و سبزیجات معطر هم میل کنید ولی نان همان یک کف دست
    عصرانه: میوه ( پر خوری نکنید که زیاده روی در مصرف میوه خود موجب نفخ شکم می شود ) ویک لیوان آب میوه شیرین
    شام : باز هم ماست با دو برش کالباس ولی این بار بدون نان
    جمعه : یک سیخ جوجه کباب بدون چربی یا کباب برگ یا استیک با یک کف دست نان و ماست

همه اینها به اضافه ورزش
    من به اینگونه عمل کردم همراه با این رژیم
    هر روز باشگاه روزی سه ساعت تقریبا هزار کالری روزانه به این صورت 500 کالری ، استراحت ،500 کالری و به همراه مقدار فراوانی آب و فقط دوچرخه قایقی که به صورت اتوماتیک قایلیت برنامه دهی برای شما را دارد
    میشود هفته ای تغریبا 6 هزار کالری
    راستی تقریبا نیم ساعت قبل از باشگاه هم یک لیوان قهوه غلیظ فرانسوی بدون شیر و چربی با کمی شکر می خوردم
    نتیجه
    قد 1.75
    وزن از
    84.500
    به
    71
    دور کمر از
    44-42
    به
    32
    یعنی الان اصلا شکم ندارم
    پوست صورتم نیز بر اثر لاغر شدن هیچ
    مشکلی پیدا نکرده
    انسان روح است نه جسد
    بدن مانند ماشینی است که روح ، راننده آن است . زمانی که می میمریم ماشین دیگر اسقاطی شده و راننده ماشینش را عوض کرده
    فرم رضایت از اهداء عضو پس از مرگ http://www.iran-ehda.com
    هیچی سیگار CAMEL نمیشه
    روش درمان تعرق بیش از حد در منطقه زیر بغل و دست و پا
    مهم : مشکل تهیه نقشه برای gps گوشیهای نوکیا حل شد .( با راهنمای فارسی و کامل برنامه )
    http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=37166

زمان پیوستن
    13 Jul 2005
    شهر
    esfahan
    اتومبيل
    IX55,Megan 2000,Rio
    گوشی موبایل
    htc mozart,iphone 5

پیش گزیده

من هم 84 کیلو بودم ولی رسدم به 69 کیلوگرم.(3سال پیش)
    در طول 2 ماه و نیم.
    البته وزنم ثابت بود تا 6 ما پیش(نوسان در خد 1 کیلو)-ولی به علت پر خوری دوباره.رسیدم به 75 کیلو
    روش لاغر شدن هم:
    ورزش بود-کم خوراکی-استفاده از کپسول های ونوستات(جلوگیری از جذب چربی)
    قرص رو پیشنهاد نمیکنم... عوارض حاد نداره ولی یک سری سختی هایی داره چون چربی ها دفع میشن و مدفوع چرب دفع میکنید
    اراده زیاد میخواد... من خودم شب ها ماست میخوردم یا شیر .
    بعضی وقتها هم فقط میوه میخوردم.(البته زیاد--مثلا 2 تا سیب-انگور-شلیل)
    اینجوری سیر میشدم و احساس گرسنگی نمیکردم
    تنها چیزی که دلگرمی میداد بهم کاهش وزنم بود... یعنی وقتی میدیدم که 1 کیلو یا نیم کیلو کم شدم-تشویق میشدم.
    پلو نمیخوردم... بیشتر گوشت:
    غذای سرخ شده نمیخودم...
    مصرف نان خیلی کم بود در روز
    همراه چایی قند نمیخوردم
    چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد-من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
    اسم شما به خط میخی...کلیک کنید:
    هر که باشی و به هرجا برسی... آخرین نقطه ی هستی این است

زمان پیوستن
    07 Jan 2008
    اتومبيل
    Peugeot 206

پیش گزیده

اما به نظر من اين جور رژيمها يكمي ستم به خود و سلامتي هست. اينكه هر روز فقط ميوه بخوري و ماست اصلا خوب نيست. خوردن ميوه عاليه، اما خيلي سريع هم ممكنه احساس ضعف كنيد. مخصوصا با خوردن سيب، اونوقت مجبوريد براي جبران ضعف سراغ غذا بريد. (هر چيزي به اندازه و به موقع اش خوبه، حتي ميوه، شير و ...)

كم بخوريد اما به هيچ وجه مواد غذايي رو از برنامه روزانه حذف نكنيد. نخوردن برنج و نان اگرچه باعث لاغري مي شه اما در عوض باعث ريزش مو هم مي شه. اگر هم دوست نداريد يا خودتون رو مجبور به حذفش مي كنيد، مكمل ها رو جايگزين كنيد تا مشكلات بدتر از اضافه وزن پيش نياد.

به نظر من هرزمان كه بدن شما احتياج به مصرف هرنوع ماده غذايي داشت، خودتون رو منع نكنيد (البته مواد غذايي مضر منظورم نيست: مثل قند، فست فود، غذاهاي خيلي چرب و ...) فقط مصرفتون رو كم كنيد. در عوض هر روز در 3 نوبت ورزش دراز و نشت رو در برنامه تون داشته باشيد. (هر بار 20 تا) خيلي هم سخت نيست.
    باور كنيد بهترين روش براي صاف كردن شكم و كاهش وزن هست.
    روزي فرا خواهد رسيد كه شيطان فرياد برآورد:
    آدمي پيدا كنيد، سجده خواهم كرد

زمان پیوستن
    13 Jul 2005
    شهر
    esfahan
    اتومبيل
    IX55,Megan 2000,Rio
    گوشی موبایل
    htc mozart,iphone 5

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط Declare مشاهده گفتگو
    اما به نظر من اين جور رژيمها يكمي ستم به خود و سلامتي هست. اينكه هر روز فقط ميوه بخوري و ماست اصلا خوب نيست. خوردن ميوه عاليه، اما خيلي سريع هم ممكنه احساس ضعف كنيد. مخصوصا با خوردن سيب، اونوقت مجبوريد براي جبران ضعف سراغ غذا بريد. (هر چيزي به اندازه و به موقع اش خوبه، حتي ميوه، شير و ...)

كم بخوريد اما به هيچ وجه مواد غذايي رو از برنامه روزانه حذف نكنيد. نخوردن برنج و نان اگرچه باعث لاغري مي شه اما در عوض باعث ريزش مو هم مي شه. اگر هم دوست نداريد يا خودتون رو مجبور به حذفش مي كنيد، مكمل ها رو جايگزين كنيد تا مشكلات بدتر از اضافه وزن پيش نياد.

به نظر من هرزمان كه بدن شما احتياج به مصرف هرنوع ماده غذايي داشت، خودتون رو منع نكنيد (البته مواد غذايي مضر منظورم نيست: مثل قند، فست فود، غذاهاي خيلي چرب و ...) فقط مصرفتون رو كم كنيد. در عوض هر روز در 3 نوبت ورزش دراز و نشت رو در برنامه تون داشته باشيد. (هر بار 20 تا) خيلي هم سخت نيست.
    باور كنيد بهترين روش براي صاف كردن شكم و كاهش وزن هست.
    سلام.
    حرف شما درست هست
    من یک نکته رو نگفتم...
    چون این کپسول ها از جذب چربی جلوگیری میکرد-در نتیجه ویتامین های محلول در چربی رو هم بدن من نمیتونست جذب کنه. و یا به علت تنوع غذایی کم-بدن من بعضی از ویتامین ها رو دریافت نمیکرد.
    برای جبران من 2 تا کار انجام دادم:
    مصرف مولتی ویتامین(همه ی ویتامین ها رو داشت)
    مصرف بیشتر سالاد و سبزیجات نسبت به قبل
    برنامه شما برای لاغری کاملا درست ولی اکر بخوایم فشرده لاغر بشیم -جواب نمیده.
    من مجبور بودم در عرض 2 ماه به وزن 72 برسم.ولی بیشتر هم لاغر شدم
    ورزش دراز نشست رو من هم انجام میدادم. شنا-تنیس-بارفیکس.
    همه ی این ورزش ها کمک کننده هستن.
    نکته ی دیگه: بعد از انجام ورزش چون بدن عرق کرده و خسته هست شما ممکنه به سمت مواد قندی کشیده بشین که این کار بسیار اشتباه هست و اثر ورزش شما رو کم میکنه
    بعد از ورزش و در حین ورزش آب مصرف کنین...
    من خودم مثلا هر 15 تا شنا-یکم اب میخوردم
    یا هر 20 تا دراز نشست ...
    نوشابه-دلستر بسیار در چاق کردن موثر هستن و حتما از مصرفشون جلوگیری کنین
    ماهی در لاغر شدن موثر هست. هفته ای یکبار مصرف کنین
    چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد-من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
    اسم شما به خط میخی...کلیک کنید:
    هر که باشی و به هرجا برسی... آخرین نقطه ی هستی این است

زمان پیوستن
    06 Oct 2009

پیش گزیده

بهترین و ساده ترین روش همون حرکت دراز و نشست هست که اگر روزی 20 الی 30 دقیقه انجام بشه نتیجه ای عالی بدنبال داره.
    چون انجام این حرکت در روزهای اول بسیار مشکل هست بهتره که در مدت زمان کمتری حرکت انجام بشه. (مثلا 3 - 5 min)
    این حرکت رو در منزل هم میشه انجام داد و نیاز به وسیله اضافی نداره و فقط چربی های قسمت شکم رو آب میکنه.

زمان پیوستن
    31 Dec 2009

پیش گزیده

ولی ورزش زیاد مثل دراز نشست وقتی مدت طولانی در روز باشه خیلی زود شکمتون رو تبدیل به عضله میکنه و شکمتون کوچک یا صاف نمیشه، ورزش هایی از این قبیل یا ورزش با دستگاه برای کار کردن رو یه قسمته که بعد از یه مدت اون قسمت از بدن به اصطلاح عضله بیاره

در طول رژیم یا اوایل اون بیشتر ورزش های سبک مثل پیاده روی رو پیشنهاد میکنن،
    بعد از کوچک شدن و یا از بین رفتن چربی های اون قسمت
    برای اینکه ثابتش کنید ورزش های دیگه رو پیشنهاد میکنن تا تبدیل به عضله بشه.

و اینکه اگر شما یک وعده در روز از این 3 وعده رو نخورید شما لاغر میشید و بعد از لاغری میتونید همون 3 وعده رو داشته باشید،
    حتی با میزان قبل چون کسی که روی اصول وزن کم میکنه به هیچ عنوان به وزن و سایز قبلی بر نمیگرده و دلیلی نداره که رژیم رو تا اخر عمر نگه داره
    آخرین ویرایش به وسیله N.25 : 29 October 2010 در 10:57 PM
    Cinderella didn’t start out as a princess, but Prince Charming knows princess material when he sees it

زمان پیوستن
    07 Jan 2011

پیش گزیده

ُلام.دوستان.تامی نظرات رو خوندم.مفید بودند.
    برای هشتی شدن ماهیچه ی ران کدوم ورزش بهتره؟

زمان پیوستن
    27 Jan 2011

پیش گزیده

سلام
    بهترین روش برای لاغری:
    این هستش که بدونید این ماده ی غذایی که دارید می خورید چقدر کالری به بدنتون می رسونه (حتی برای بعد از لاغر شدن هم به کار میاد)
    ورزش های هوازی + رژیم غذایی روی اصول
    مثلا اگه برنج یا نون نخوردین بدونید که باید حداقل روزی 3 عدد بیسکویت ساقه طلایی بخورید که سبوس به بدنتان برسد
    قبل از ناهار سیب خوردن باعث لاغر شدن می شه بدونید که چه چیزی قبل از چه چیزی بخورید باعث لاغری می شه
    میوه ها :آب کرفس + هویج + گوج فرنگی + خیار
    نوع نونی که برای خوردن انتخاب می کنید مهمه : لواش یا سنگک
    برنج فقط کته اونم بدون روغن و نمک هفته ای یکی یا دوبار
    نمک رو از غذا هاتون حذف کنید
    من 115 کلیلو بودم الان 85 هستم هنوز 5 تا اضافه دارم
    ظرف 6 ماه
    برای شکم هم ورزش هوازی بهتر جواب میده دراز نشست و کار های دیگه موقعه ای جواب می ده که مقدار قابل توجه ای از چربی ها رو سوزاند باشید
    ورزش های هوازی مثل :تند راه رفتن و یا دویدن ارام روی تردمیل +دوچرخه +اسکی فضایی وقتی میبیند که چربی دارید نمی خواد وقتی باشگاه رفتید برید سراغ دمبل و هارتل دستگاه اول چربی هاتون رو اب کنید نهایتا هفته ای یک بار اون هم برای این خوبه که بعد از وزن کم کردن زیاد پوست بدنتون آویزون نشه
    این چیزهایی بود که من می دونستم
    موفق باشید

زمان پیوستن
    27 Jan 2011

پیش گزیده

به جای خوردن غذا یا تنقلات و هله هوله بعد از ظهر ها چای سبز و یا قهوه تلخ بدون شکر یا شیر و از جوشوندنی های طبیعی استفاده کنید
    کلا روی بیارید به خوردن نوشیدنی تا چیزهای دیگه......
    هر روز وزنتون رو هم بکشید.
    خواهشند موقعه ی عصبانیت دله گی هم نکنید

زمان پیوستن
    26 Dec 2012
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    تندر L90
    گوشی موبایل
    XPERIA Arc S

پیش گزیده

سلام .
    من کلا آدم لاغری بودم ، فقط یه بار در زمان تحصیل مقداری شکم آوردم که با پیاده روی و رژیم من دراوردی موفق شدم چربی شکم رو آب کنم . قدم 178 و وزنم 65 بود ، چون خیلی لاغر بودم تصمیم گرفتم بدن سازی برم ، رفتم و توی فقط 3 ماه وزنم رو به 70 رسوندم ، البته چاق شدم ولی نه با چربی ، چون رشد ماهیچه ها و عضلاتم کاملا محسوس بود ، از هیچ قرص و دارویی هم استفاده نکردم و تقریبا میشه گفت غیر قابل بازگشت بود ، بعد از سه ماه ورزش و بدنسازی ازدواج کردم که مجبور شدم بدنسازی رو کنار بگذارم .
    حالا که دو سال از ازدواجم میگذره 10 کیلو چربی کل هیکلم مخصوصا شکم و باسنم رو گرفته بود که بعد از عید 92 توی سه هفته 2 کیلو کم کردم ! میخوام وزنم رو به 68 تا 70 برسونم چون همه لباس هام کوچیک شدن ، مجبورم همش از تیشرت های گشاد استفاده کنم تا شکمم کمتر به چشم بیاد .
    متأسفانه هر دو زانو هام چند سالی میشه که موقع پیاده روی یا ورزش به شدت درد میگیرن و از ورزش های سنگین معذورم .
    شما چه راهی رو برای کاهش وزن پیشنهاد میکنید ؟ چطوری کالری مصرفی رو کم کنم ؟ با کمتر خوردن برنج و ماکارونی و نون و غذاهای پرچرب میتونم وزنم رو کم کنم ؟
    این قرصهای لاغری با ورزش کم هم تأثیری دارن یا نه ؟ اگه تأثیر دارن ، چه قرصی ؟
    بیشتر چربی ها هم در قسمت ران ، باسن و شکم هستن .
    قدم 178 وزنم 78
    باتشکر .

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •