سلام
از کسانی که روشی برای صاف کردن شکم دارند و یا خود شکمشان را آب کرده اند خواهش میکنم که در این تا÷یک بنویسند.
مرسی
سلام
از کسانی که روشی برای صاف کردن شکم دارند و یا خود شکمشان را آب کرده اند خواهش میکنم که در این تا÷یک بنویسند.
مرسی
ارزش هر فرد به اندازه ي چيزهايي است كه براي گفتن ندارد.
میشه بیشتر در مورد ورزش هوازی توضیح بدین ؟؟؟
برای چاقی های موضعی بهترین راه استفاده از کلینیک ها و دستگاه های لاغریه.
اونجا با دستگاه (حرارت, حرکت.....) سایز شکم, باسن یا... رو کاهش می دن.
بهترين كار كم كردن كالريه....
من خودم شكم اوومده بالا.... موقعي كه برنج ميخورم.. همينجور مياد بالا و تا دو - سه كيلو اضافه ميشم...!!
ولي موقعي كه برنخ نمي خورم...!! دو تا سه كيلو كم ميشم...!! البته ماله ژنتيكي اين جوريه...!!
ولي تو باشگاه هم هر چي شكم ميزنم هيچ.... فقط درد ميگره كه كوچيك نميشه..!! اما موقعي كه روزه هستيو و غذا كم ميخوري.. خودش اتو مات آب ميشه...!!!![]()
دکتر بیسوادی بوده چون خبر نداشته کالری مصرفی با دوچرخه باعث آب کردن چربی میشه و نه خود کار کردن عضله
فقط با رژیم غذایی و ورزش( شکم رفتن-مسگری، مربوط میشه به پهلو یه نوع حرکته ورزشیه- زیر شکم-و ..) یکی از دوستای من از عید تا خرداد وزنشو از 90 آورد به 74 یعنی هم وزن من شد با این کار ، بیشترشم از شکمش کم شد![]()
تو پروفایلتون تحصیلاتتون رو لیسانس نوشته بودید، بعید می دونم در کنار لیسانس دکتری هم داشته باشید.
من دلیلش رو دقیقتر از اون دکتر نپرسیدم. اما به نظر می رسه مصرف کردن کالری باعث لاغری کل اندام ها میشه؛ نه اینکه وقتی کالری مصرف می کنی فقط از یک قسمت از بدنتون چربی ها آب بشن.
دفعه قبل هم نوشته بودم دوچرخه زدن برای لاغری باسن مفید نیست و نه لاغری کل بدن.
آخرین ویرایش به وسیله Moein273 : 30 July 2008 در 05:46 PM
من كه حرفي از كوچيك كردن باسن و .... نزدم...!!
بعدم عضله اي كه كار ميكنه اول چربي هايه دورش ميسوزه...!! البته بستگي به آدم هم داره...!!
در بعضي ها حجم ميگيره و در بعضي ها خط عضله نمايان ميشه...!!
در مورد عضلات شكم فكر كنم تنها عضله اي كه وقتي كار ميكنه كوچيك ميشه...!!
نه بزرگ..!! اگر ميخواست بزرگ بشه كه شيش تا ماهيچه اش ديده نميشدن..!!
بعدش من تست كردم... شما كالري اي كه مصرف ميكني رو بيار پايين و برسون به 3000 كيلو در روز..!
اوون موقع همچين وزرن كم ميكني كه حا كني... اولم شكمت كوچيك ميشه...!!
میشه ورزشه هوازی رایکی توضیح بده ببینیم چیه ؟
ارزش هر فرد به اندازه ي چيزهايي است كه براي گفتن ندارد.
نشانکگذاری