تبليغات در پي‌هالز

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 27 به 39 از 50

نام گفتگو: گریت دین / German Mastiff / Great Dane

زمان پیوستن
    06 Apr 2008

پیش گزیده سلام

در مورد شکار خرس باید بگم که این مطلب رو من هم خوندم که از این نژاد برای شکار خرس و گراز استفاده می شده ولی خودم نه دیدم و نشنیدم که کسی چنین تجربه ا ی داشته باشه . و اما در مورد قتل ...؟ کمی عجیب به نظر می رسه ولی هر چیزی ممکنه که اتفاق بیفته ؟ اما قتل با پرونده این نژاد اصلا جور نیست .

زمان پیوستن
    14 Aug 2008
    شهر
    tehr
    اتومبيل
    206 405
    گوشی موبایل
    tvmobile

پیش گزیده

دوست عزيز فكر نميكنم مطلب فوق صحت داشته باشه چون گريت دين ذاتا سگ درنده و جنگجويي نيست.
    حتي براي فايت(جنگ بين سگها)هم از اون استفاده نميشه.وبه عنوان يه نگهبان خوب هم پيشنهاد نميشه.من دعواي بين كريت دين و سگ سراب رو چندين بار ديدم.با اينكه سراب حداقل 8 7 كيلو سبكتر بوده وجثه كوچكتر داشته ولي باز هم پيروز بوده.ديگه خرس كه جاي خود داره!!تنها خصوصيت گريت دين استايل جالب و زيباي اونه واينكه اگر بشه اونه به معناي واقعي بگير كرد(چون ذاتا مهاجم نيست ونياز به تريبت و اموزش فراوون داره) اونوقت ميتونيد به عنوان نگهبان هم روش حساب كنيد
    گرچه زخميست تنم ميل به مرهم نكنم
    سر بجز پيش خدا پيش
    كسي خم نكنم

زمان پیوستن
    18 Nov 2008
    شهر
    تبریز
    اتومبيل
    هیچی
    گوشی موبایل
    6600

پیش گزیده

ولی فکر نکنم هم تو کتاب یه چیز از خودشون بگن اون پرونده قتلو از یکی شنیدم زیاد اطمینان ندارم اما شکار خرسو تو کتاب خوندم

زمان پیوستن
    14 Aug 2008

پیش گزیده

من شکار خرس رو خوندم ولی اون گریت دین نبوده میگن در زمانهای ایران باستان (مهاجرت اریایی ها)سگهایی که همراه داشتن شبیه گریت دین بوده و از اون برای شکار خرس و محافظت استفاده می کردن

زمان پیوستن
    30 Nov 2008

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط ehsssssan مشاهده گفتگو
    این صفاتی که شما میگی گریت دین تنها سگیه که نه برای نگهبانی خوبه نه مهاجمه.
    گریت دین سگ مهربان و نازیه به هیکلش نگاه نکن
    البته اینجوریا هم نیست بگیر یا نگیر بودن سگ بستگی به نحوه تربیت داره من الان یکی از دوستام گریت داره که بسیار بگیره و برای همین گذاشته برای فروش قیمتش هم میلیونی نیست 600 تومن به رنگ لجنی هم هست.

زمان پیوستن
    13 Mar 2009
    شهر
    ابادان برزیلته
    اتومبيل
    206
    گوشی موبایل
    فقظ نوکیا اونم n73

پیش گزیده

دوستان چه رنگی از گریت معروف تر گران تر و قشنگتر؟ من خودم رنگه ببریشو دوس دارم حیف که نسبت به جثه اش ارومو بیخیال بی مصرفه

زمان پیوستن
    27 Mar 2009
    شهر
    شیراز
    اتومبيل
    ها؟
    گوشی موبایل
    N95,5800

پیش گزیده

یعنی اگه این سگ اگر در خطر هم باشیم به مهاجم حمله نمی کنه مثلا من خودم تنها با سگم باشم و فقط با خودم در ارتباط باشه یعنی لوس بارش نیارم هم اینجوریه؟

زمان پیوستن
    27 Mar 2009
    شهر
    شیراز
    اتومبيل
    ها؟
    گوشی موبایل
    N95,5800

پیش گزیده

یه سوال هم دارم یه توله گریت دین رو از چند روزگی میشه گرفت من می خوام از حدالقل سنی که می شه از مادر جداش کرد بگیرم

زمان پیوستن
    13 Mar 2009
    شهر
    ابادان برزیلته
    اتومبيل
    206
    گوشی موبایل
    فقظ نوکیا اونم n73

پیش گزیده

دوسته من بهتره از 2 ماهگی که از شیر میوفته تهیه کنی . گریت سگه نگهبان نیس و به ندرت خشن میشه

زمان پیوستن
    27 Mar 2009
    شهر
    شیراز
    اتومبيل
    ها؟
    گوشی موبایل
    N95,5800

پیش گزیده

منم نمی خوام خشن باشه فقط می خوام در صورتی که حیوان یا هر مهاجم دیگه ای بهم حمله کنه این بتونه مهافظم باشه نه این که فرار کنه یعنی گریت دین با این حیکل گندش نمی تونه همچین سگی باشه؟

زمان پیوستن
    06 Apr 2008

پیش گزیده سام بر همگی دوستان

راستش دوست عزیز من به جرات به شما میگم که گریت دین درسته که یک سگ خونسرد و مطیع هستش اما در

موقع لزوم به یک بادیگارد بی نهایت عصبی تبدیل می شه . ولی خوب این بستگی به ذات و تربیت اون سگ داره .

من2 تا گریت دین نر دارم که جفتشون به آسونی با غریبه ها کنار نمی یان و به شدت تهاجمی هستن .

دوبرمن مظهر درندگی هستش ولی اکثر سگهای دوبرمنی که در داخل کشور هستن حتی از نظر نژادی بی نقص هم هستن درنده نمی شن .

من خودم به شخصه 2 تا وارداتی خریدم در شرایط خوب بزرگ کردم از لحاظ زیبائی و استیل بی اندازه زیبا ولی گیرائی صفر

و این موضوع در مورد گریت دین و یا هر نژاد دیگه ای صدق می کنه

زمان پیوستن
    27 Mar 2009
    شهر
    شیراز
    اتومبيل
    ها؟
    گوشی موبایل
    N95,5800

پیش گزیده

چقد خوب حتما یکی می خرم یا سربی با خال مشکی یا مشکی کامل چقدر باحاله این سگ

زمان پیوستن
    13 Mar 2009
    شهر
    ابادان برزیلته
    اتومبيل
    206
    گوشی موبایل
    فقظ نوکیا اونم n73

پیش گزیده

البته من هم از روی تجاربه خودم عرض کردم بله منم گفتم به ندرت و سگای شما بی شک جز نوادر این نژاد هستن اما امیدوارم که بتونی کف زیادی رو که گریت از دهانش خارج می کنه و بسیار بد منظره هس رو به همراه هیکل گنده و پر جستو خیزشو تحمل کنی

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند
  • کد [IMG] اکنون روشن می‌باشد