سلام من یه سگ نزاد میکس جرمن وسگ گله دارم که 5 ماهشه چجوری باید گیرندگی![]()
سلام .اقا یکی بما بگه واردات سگ به ایران ازاده.من می خوام یهboerboel یا یهBordeaux بیارام.راستی کسی می دونه اینا ایران چندن
سلام
مدت زمانیست تصمیم به خرید سگ گرفتم!
با تحقیقاتی که کردم ; به این نتیجه رسیدم که نژاد ترییر; مناسب است که با شرایط خانه هم سازگار است !
متراژ خانه بالاست و محدودیت فضا برای نگهداری ندارم و نسبت به نگهداری و مراقبت از ان(سگ) ; احساس مسئولیت میکنم!
از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند ; تقاضا دارم بنده را در جهت صحیح خرید سگ; راهنمایی کنند و بفرمایند که انتخاب درستی کردم یا نه!
همچنین بنده از یک خرگوش هم در خانه نگهداری میکنم که از سازگاری این دو حیوان با هم اطلاعی ندارم!
و در اخر ضمن تشکر فراوان ;ممنون میشوم اگر مرکزی را برای خرید ; معرفی کنید
موفق باشید
فروش مصالح ساختماني
نژاد این سگ چی هست ؟؟؟لطفا سریع بگیدددد .... مرسی
![]()
حتما از اين تاپيك ديدن كنيد:
دانلود فايل هاي پاور پوينت جالب و خنده دار
تابستونا مگس های فراوونی دور و بر سگ من جمع میشوند و رو یدن و سر و صورتش میشینند و خیلی اذیت میکنند ( تو حیاط ، نه خونه ! ) بهداشت محیطش هم خوبه و تقریبا هر روز اطراف لونه اش رو میشوریم با آب ولی پشه ها و مگس ها ول کن نیستند .
یکی از دوستانم چند سال پیش مایعی به من داد که هفته ای چند با روی بدن سگ اسپری میکردم و مفید بود ولی یادم نیست چیه .
کسی تجربش رو داره ؟ چی استفاده بکنم و از کجا تهیه بکنم .
سلام،من دوتا ماده مولد ميخوام براي توله کشي،براي مکان يه روستا 45 کيلومتري مشهد رو در نظر دارم اما نمدونم با چه نژادي شروع کنم و اصلا اينکار برا درآمد زايي خوبه?? فروش چه سگايي بيشتره? من از ژرمن،دوبرمن و گريت دين خوشم مياد نظر دوستان چه??
آخرین ویرایش به وسیله el digo : 23 December 2012 در 02:23 PM
I went go...
نمدونم چرا حرف تو نوشته هام حذف مشه
I went go...
نشانکگذاری