تمامی سوالات و مباحث مربوط به نژاد و نژادشناسی سگ های گارد و نگهبان در این تاپیک مطرح میگردد
تمامی سوالات و مباحث مربوط به نژاد و نژادشناسی سگ های گارد و نگهبان در این تاپیک مطرح میگردد
درود
میگن بول داگ سگ جنگویی و نگهبان هست یعنی با سگهای دیگه هم جنگ میندازنش؟ و با اون هیکل اصلا میتونه
بدویه دنبال دزد؟
آقای عدالتی گفتم اصلا پارس نمیکنه پس چطوری رقیب یا دزد و میترسونه؟
دو تا چیز تو بول هست که یه ذره منو تو خریدش مردد کرده
1- صورتی شدن لوچه
2- قرمزی چشمها
آیا این دو مشکل حساب میشن یا طبیعی هست؟
و اگر مشکل یا بیماری هست را حلی هم داره
ممنون
من خشایار شاه ، شاه ایران، شاه جهان
بول داگ های آمریکایی برای نگهبانی استفاده میشن من تا الان حدود 30 تا بدل داگ انگلیسی دیدم که خیلی تنبل و باهال بودن این رو هم بگم که بول داگ در جنگ جهانی دوم خیلی نقش داشت و سگ خیلی فعالی بود و درنده خو که به درجه سرهنگی هم نائل شده بود اما متخصصین ژنتیک با تعقیرات در این نژاد این سگ رو به سک خونگی تبدیل کردند
بولداگهایی که وارد کردیم صورتی صورت نداشتند و حالت چشم هم طبیعی
در مورد خرید بول داگ اطلاً تردید نکنید چون واقعاً خیلی تک و باحاله . جای دیگه هم گفتم مسول خرید ما داره جمعه میره روسیه اگه بول داگ میخوای بگم برات بیاره
![]()
قدرتمندترین مرکز واردات و پرورش حیوانات خانگی
پت شاپ سالوکی
-------------------------------------------------
Www.RashtPet.iR
نظرتون راجع به این توله چیه؟
جرمنهای سیاه و جرمنهای سفید
![]()
ژرمن سفید خالص نیست
سلام . این هم عکس سگم. 7 ماهشه و قراره نگهبان خوبی بشه. گرچه همین الان هم غریبه رو میگیره اما دلش نمیاد گاز بگیره. نظرتون نسبت به اصالتش چیه؟
CHARLI جان سلام
داداش واقعا این توله 7 ماهشه؟؟؟؟
یکم پوزش فرق داره؟
خریدی؟چند؟
نشسته چیزی معلوم نیست ولی بازهم باید اساتید نظر بدن
برای هرکس گریه نکن فقط برای کسی گریه کن که فکر میکنی لیاقت اشکهایت را دارد!!!!
در مورد توله ژرمن به نظر من جرمن خوبیه .
در مورد سگ 7 ماهه میشه گفت جرمنه![]()
این هم عکس ایستادش. میدونم اصیل نیست اما باهوشه و بگیر . یه غریبه تو میون ما باشه کاملا تشخیص می ده و امکان نداره غریبه ای ببینه پارس نکنه.
اصیل بودن مهمترين فاکتور برای تعیین ارزش سگ نیست. به نظرم وقتی یه سگ کاری، توانایی انجام کاری که توقع داری رو به خوبی داره و میتونه برای صاحبش دوستداشتنی باشه دیگه مهم نیست میزان خلوصش چقدره.
خلوص نژاد فقط تو مواردی خیلی مهمه که کسی سگ رو برای نمایش بخواد، مثل اتفاقی که تو خیلی از کلاب های خارجی میفته. ضمن اینکه بسیاری از سگهای معروف و مشهور، خودشون میکس هستند. مثل همین نژاد باکسر، که یک نژاد تلفیقی و غیر اصیل است.
فقط این بیچاره رو کجا نگه میداری!؟ چیزی که تو این عکس معلومه، مخروبه است... یا کارگاه ساختمانیه!؟
نشانکگذاری