با سلام
بنده عضو جدید انجمن هستم . تا حالا به جز سگ محلی ، سگ اصیل و حتی دو رگه نداشتم !!! بخاطر همین یک سئوال خیلی ابتدایی می پرسم :
در این سایت و سایت های مختلف که در مورد این سگ (دوبرمن پینچر) جستجو کرده و عکس هایش را نگاه کردم ، یک سئوال برایم پیش آمده و آن این است که عکسهایی که از دوبرمن های بالغ و اصیل در سایت ها گذاشته شده ، عموماً گوشهایی تیز (ایستاده) و بسیار زیبا دارند که بر ابهت این نژاد می افزاید . لیکن در همان سایت ها (مخصوصاً سایت هایی که محل فروش سگ هستند ) عکسهایی از توله های اصیل با گوش های افتاده !!!؟ به نمایش می گذارند !!!؟
آیا این نوع نژاد با گوش های افتاده هست و بعد با عمل جراحی گوش هایشان را مثل سگ ژرمن راست می کنند ؟ یا اینکه در تولگی اینطورند و بعد که دارند بزرگ می شوند ، به مرور گوش هایشان ایستاده می شود ؟
با تشکر
و گوش جرمن هم به صورت طبیعی سیخ هست.
فروم فقط p30world.com
Gone 4 Ever
بچه ها سلام
این درسته که می گن دوبرمن بعد از 10 سال دیونه می شه و دیگه هیچکس رو نمی شناسه و وحشی می شه؟
الملک یبقی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم
قدرتمندترین مرکز واردات و پرورش حیوانات خانگی
پت شاپ سالوکی
-------------------------------------------------
Www.RashtPet.iR
خوب ما هم به جمع دوبرمن دار ها پیوستیم .
جا داره که همین جا از جناب عدالتی تشکر کنم .
چند نفر از دوستان ( دامپزشک ) که سگ رو دیدن از اصالتش تعریف کردن .
حتی واسه جفت گیری هم سبد گذاشتن) ...
آخرین ویرایش به وسیله moh@mm@d reza : 4 May 2010 در 01:10 PM دلیل: فونت
-----------------------------------------------------------------------------------
یا
![]()
آخرین ویرایش به وسیله moh@mm@d reza : 4 May 2010 در 01:10 PM دلیل: فونت
پت شاپ سالوکی
Www.RashtPet.iR
استاد عذالتی یه سوال مهم و زیرکانه موی دوبرمن و روتویلر در پوشش بدن چه تتفاوتی دارن . تمنا میکنم مهمه انسر هیم
سلام دوست عزیز
دوبرمن موهای کوتاه ، زبر و محکم داره و کاملاً حالت چسبندگی به بدن داره و به نوعی موهاش کوتاه و چسبیده به پوست که انگار چرمی پوستش
اما روتوایلر موهای متوسطی داره و موهایی پرپشت و متراکم داره اما بلندی این مو رو به بالا نیست و خوابیده روی بدنه که با دست کشیدن کاملاً موهای رو به بلند (متوسط ) سگ احساس میشه و نکته مهم دیگه اینکه موهای روتوایلر شفافیت و براقی موهای دوبرمن رو نداره![]()
پت شاپ سالوکی
Www.RashtPet.iR
نشانکگذاری