دوستان عزيز سلام
در يک اداره دولتي آکواريومي 2 متري وجود داره که حاوي 3 عدد اسکار 3 عدد پروت و1 عدد سيلور دالر و 1 عدد پنگوسي ( همه در اندازه هاي بزرگ )
اين زبون بسته ها تو بدترين شرايط آب و غذا و نور و دما و....هر چيز که فکر کنيد زندگي ميکنن...بي کيفيت ترين غذا و اونم غذاي ماهي گياهخوار!!
تازه يک مسئولم نداره و هر کي بيکار باشه هر چند روز غذا ميريزه واين بدبختا اغلب گرسنه اند!
نکته مهمتر اينکه اندازه هر کدوم نزديک به 50 سانته و واقعا اين اندازه خيلي حيفه که اينطور نگهداري بشن و از بين برن!
دوستان بعد از مدتي رفت و آمد به اون اداره نتونستم نسبت به شرايط بيتفاوت باشم و با کلي منت و التماس دارم يکي يکي کارهاي لازم براي
استانداردسازي اوليه تانکو انجام ميدم(از نيروي خير داوطلب هم به شدت براي همکاري استقبال مي کنم :-D)
ولي مشکل بزرگ اينجاست که نوعي باکتري در آب سبب بيماري popeye در يکي از اسکارها بطور خيلي حاد و يکي از پروتها شده و به سرعت در حال
پيشرفته!! طبق اطلاعاتي که بدست آوردم انگار چندين بار چشمش ترکيده و محتويات سياه رنگش داخل آب ريخته و دوباره عفوني و متورم شده
از عزيزاني که اطلاعات درستي در اين مورد دارن خواهش ميکنم هر طوري که مي تونن در اين کار خير شرکت کنن شايد بتونيم نجاتشون بديم.
http://upload7.ir/imgs/2014-09/34403735997056809818.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-09/48250842171445193570.jpg
بدليل اداري بودن فضا و وجود گيت و انتظامات ورود تا همينجاشم خوش شانس بودم که تونستم پيش برم اما قول سيفون کردن و شستشوي تانکو تو آخر هفته گرفتم( شايد امکان سيفون
منظم روزانه فراهم نشه) همچنين امکان استفاده از آب جايگزين بدون کلر و هم دما نيز فراهم نيست!! براي کلر قطره اکواسيف هست ولي دما....
نمک اضافه کردم و دماي آب هم روي 30 درجه است
از ميزان نيترات و نيتريت آب بي خبرم ولي بطور کلي آب بسيار کثيفه!
فيلتر اکسترنال بزرگ دارن ولي چند ماهه معيوبه و بايد تعمير بشه فعلا دوتا تاپ فيلتر بسيار کثيف دو طرفشه که کل هوادهي آب هم از همون تامين ميشه
داروي جنرال چقدر مي تونه موثر باشه؟
امکان قرنطينه در تانک جدا ندارم...اونا رو ميتونم راضي کنم که دو تاشونو موقت جدا کنم ولي خودم آکواريوم مناسب ندارم (اگر کسي ميتونه نگهداري کنه
اعلام آمادگي کنه ثواب داره )
اگر سيفون آب هفتگي باشه از چه دوز آنتي بيوتيکي استفاده کنم؟
ضمنا ماهي کاملا بي اشتها و بي تحرکه و به سختي نفس ميکشه....دهن حالت دفرمه پيدا کرده و از داخل چسبنده به نظر مي رسه رنگ مدفوعش هم
تقريبا سفيده البته ساير ماهي ها به چشمش حمله ميکنن و شايد بخشي از رفتارش بدليل ترس از محيظ مهاجم باشه
از کمک همه شما سپاسگزارم
نشانکگذاری