تبليغات در پي‌هالز

صفحه 95 از 95 اولاول ... 45858889909192939495
نمایش نتایج 1,223 به 1,226 از 1226

نام گفتگو: گزارش بيماري از ماهي و آكواريوم (و نحوه آن) Disease Report ا

زمان پیوستن
    01 Oct 2014

پیش گزیده

دوستان عزيز سلام

در يک اداره دولتي آکواريومي 2 متري وجود داره که حاوي 3 عدد اسکار 3 عدد پروت و1 عدد سيلور دالر و 1 عدد پنگوسي ( همه در اندازه هاي بزرگ )

اين زبون بسته ها تو بدترين شرايط آب و غذا و نور و دما و....هر چيز که فکر کنيد زندگي ميکنن...بي کيفيت ترين غذا و اونم غذاي ماهي گياهخوار!!

تازه يک مسئولم نداره و هر کي بيکار باشه هر چند روز غذا ميريزه واين بدبختا اغلب گرسنه اند!

نکته مهمتر اينکه اندازه هر کدوم نزديک به 50 سانته و واقعا اين اندازه خيلي حيفه که اينطور نگهداري بشن و از بين برن!

دوستان بعد از مدتي رفت و آمد به اون اداره نتونستم نسبت به شرايط بيتفاوت باشم و با کلي منت و التماس دارم يکي يکي کارهاي لازم براي

استانداردسازي اوليه تانکو انجام ميدم(از نيروي خير داوطلب هم به شدت براي همکاري استقبال مي کنم :-D)

ولي مشکل بزرگ اينجاست که نوعي باکتري در آب سبب بيماري popeye در يکي از اسکارها بطور خيلي حاد و يکي از پروتها شده و به سرعت در حال

پيشرفته!! طبق اطلاعاتي که بدست آوردم انگار چندين بار چشمش ترکيده و محتويات سياه رنگش داخل آب ريخته و دوباره عفوني و متورم شده

از عزيزاني که اطلاعات درستي در اين مورد دارن خواهش ميکنم هر طوري که مي تونن در اين کار خير شرکت کنن شايد بتونيم نجاتشون بديم.

http://upload7.ir/imgs/2014-09/34403735997056809818.jpg

http://upload7.ir/imgs/2014-09/48250842171445193570.jpg

بدليل اداري بودن فضا و وجود گيت و انتظامات ورود تا همينجاشم خوش شانس بودم که تونستم پيش برم اما قول سيفون کردن و شستشوي تانکو تو آخر هفته گرفتم( شايد امکان سيفون

منظم روزانه فراهم نشه) همچنين امکان استفاده از آب جايگزين بدون کلر و هم دما نيز فراهم نيست!! براي کلر قطره اکواسيف هست ولي دما....

نمک اضافه کردم و دماي آب هم روي 30 درجه است

از ميزان نيترات و نيتريت آب بي خبرم ولي بطور کلي آب بسيار کثيفه!

فيلتر اکسترنال بزرگ دارن ولي چند ماهه معيوبه و بايد تعمير بشه فعلا دوتا تاپ فيلتر بسيار کثيف دو طرفشه که کل هوادهي آب هم از همون تامين ميشه

داروي جنرال چقدر مي تونه موثر باشه؟

امکان قرنطينه در تانک جدا ندارم...اونا رو ميتونم راضي کنم که دو تاشونو موقت جدا کنم ولي خودم آکواريوم مناسب ندارم (اگر کسي ميتونه نگهداري کنه

اعلام آمادگي کنه ثواب داره )

اگر سيفون آب هفتگي باشه از چه دوز آنتي بيوتيکي استفاده کنم؟

ضمنا ماهي کاملا بي اشتها و بي تحرکه و به سختي نفس ميکشه....دهن حالت دفرمه پيدا کرده و از داخل چسبنده به نظر مي رسه رنگ مدفوعش هم

تقريبا سفيده
    البته ساير ماهي ها به چشمش حمله ميکنن و شايد بخشي از رفتارش بدليل ترس از محيظ مهاجم باشه

از کمک همه شما سپاسگزارم

زمان پیوستن
    28 Jan 2005
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    BMW X3
    گوشی موبایل
    iphone 7

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط masihamoghaddam مشاهده گفتگو
    دوستان عزيز سلام

در يک اداره دولتي آکواريومي 2 متري وجود داره که حاوي 3 عدد اسکار 3 عدد پروت و1 عدد سيلور دالر و 1 عدد پنگوسي ( همه در اندازه هاي بزرگ )

اين زبون بسته ها تو بدترين شرايط آب و غذا و نور و دما و....هر چيز که فکر کنيد زندگي ميکنن...بي کيفيت ترين غذا و اونم غذاي ماهي گياهخوار!!

تازه يک مسئولم نداره و هر کي بيکار باشه هر چند روز غذا ميريزه واين بدبختا اغلب گرسنه اند!

نکته مهمتر اينکه اندازه هر کدوم نزديک به 50 سانته و واقعا اين اندازه خيلي حيفه که اينطور نگهداري بشن و از بين برن!

دوستان بعد از مدتي رفت و آمد به اون اداره نتونستم نسبت به شرايط بيتفاوت باشم و با کلي منت و التماس دارم يکي يکي کارهاي لازم براي

استانداردسازي اوليه تانکو انجام ميدم(از نيروي خير داوطلب هم به شدت براي همکاري استقبال مي کنم :-D)

ولي مشکل بزرگ اينجاست که نوعي باکتري در آب سبب بيماري popeye در يکي از اسکارها بطور خيلي حاد و يکي از پروتها شده و به سرعت در حال

پيشرفته!! طبق اطلاعاتي که بدست آوردم انگار چندين بار چشمش ترکيده و محتويات سياه رنگش داخل آب ريخته و دوباره عفوني و متورم شده

از عزيزاني که اطلاعات درستي در اين مورد دارن خواهش ميکنم هر طوري که مي تونن در اين کار خير شرکت کنن شايد بتونيم نجاتشون بديم.

http://upload7.ir/imgs/2014-09/34403735997056809818.jpg

http://upload7.ir/imgs/2014-09/48250842171445193570.jpg

بدليل اداري بودن فضا و وجود گيت و انتظامات ورود تا همينجاشم خوش شانس بودم که تونستم پيش برم اما قول سيفون کردن و شستشوي تانکو تو آخر هفته گرفتم( شايد امکان سيفون

منظم روزانه فراهم نشه) همچنين امکان استفاده از آب جايگزين بدون کلر و هم دما نيز فراهم نيست!! براي کلر قطره اکواسيف هست ولي دما....

نمک اضافه کردم و دماي آب هم روي 30 درجه است

از ميزان نيترات و نيتريت آب بي خبرم ولي بطور کلي آب بسيار کثيفه!

فيلتر اکسترنال بزرگ دارن ولي چند ماهه معيوبه و بايد تعمير بشه فعلا دوتا تاپ فيلتر بسيار کثيف دو طرفشه که کل هوادهي آب هم از همون تامين ميشه

داروي جنرال چقدر مي تونه موثر باشه؟

امکان قرنطينه در تانک جدا ندارم...اونا رو ميتونم راضي کنم که دو تاشونو موقت جدا کنم ولي خودم آکواريوم مناسب ندارم (اگر کسي ميتونه نگهداري کنه

اعلام آمادگي کنه ثواب داره )

اگر سيفون آب هفتگي باشه از چه دوز آنتي بيوتيکي استفاده کنم؟

ضمنا ماهي کاملا بي اشتها و بي تحرکه و به سختي نفس ميکشه....دهن حالت دفرمه پيدا کرده و از داخل چسبنده به نظر مي رسه رنگ مدفوعش هم

تقريبا سفيده
    البته ساير ماهي ها به چشمش حمله ميکنن و شايد بخشي از رفتارش بدليل ترس از محيظ مهاجم باشه

از کمک همه شما سپاسگزارم
    سلام
    دوست خوبم درمان همان بود که خدمت شما عرض کردم.
    بالا بردن کيفيت آب اولين کمکي هست که ميتوانيد به اين ماهيها بکنيد. اگر قرنطينه نداريد بايد درمان را در همين تانک انجام دهيد.
    فيلتر ها بايد حتمن سرويس شوند.
    سيفون هر روز يا يک روز درميان بايد انجام شود.
    يک گرم نمک در ليتر و سيپروفلوکساسين 250 براي هر 40 ليتر.
    فروید : جاودان کسی است که بسیاری مردمان بی نام و نشان او را دوست بدارند.

زمان پیوستن
    29 May 2008

پیش گزیده

سلام وقت بخیر
    ماهی هایم مثلا تایگر بارب یا شارک دم قرمز اکثر اوقات میان بالای اب، کنار تاپ فیلتر و برعکس میمانند به شکلی که دم بالا قرار میگیره و سرشون به سمت پایین!
    اشتها دارند و بیماری که در ظاهر بدنشون نسدن بده رو ندارند
    علت این حرکتشون چیه؟

زمان پیوستن
    28 Jan 2005
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    BMW X3
    گوشی موبایل
    iphone 7

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط hashem0053 مشاهده گفتگو
    سلام وقت بخير
    ماهي هايم مثلا تايگر بارب يا شارک دم قرمز اکثر اوقات ميان بالاي اب، کنار تاپ فيلتر و برعکس ميمانند به شکلي که دم بالا قرار ميگيره و سرشون به سمت پايين!
    اشتها دارند و بيماري که در ظاهر بدنشون نسدن بده رو ندارند
    علت اين حرکتشون چيه؟
    سلام
    چند روز از راه اندازي اکواريوم ميگذره؟ سايز تانک و تعداد ماهيها؟ سيکل طي شده يا خير؟ و ....
    اطلاعات کامل به همراه عکس ارسال کنيد. ( مطابق پست اول همين تاپيک )
    فروید : جاودان کسی است که بسیاری مردمان بی نام و نشان او را دوست بدارند.

صفحه 95 از 95 اولاول ... 45858889909192939495

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند
  • کد [IMG] اکنون روشن می‌باشد