تبليغات در پي‌هالز

مشاهده دست آورد همه پرسی: مشورت :: کدام ورزش رزمی را انتخاب میکنید؟

رای دهنده
62. شما نمی‌توانید در این رای گیری رای بدهید
  • کاراته (تمامی سبکها)

9 14.52%
  • شائولین ووشو (تمامی سبکها)

4 6.45%
  • تکواندو (تمامی سبکها)

5 8.06%
  • نینجوتسو (نینجا)

7 11.29%
  • آیکیدو

8 12.90%
  • کونگ فو (سبکهای غیر ایرانی)

6 9.68%
  • کونگ فو ایرانی (توآ ، پرتوآ)

5 8.06%
  • کیک بوکسینگ، فول کنتاکت، سوپر کنتاکت، بوکس

14 22.58%
  • جیت کان دو

1 1.61%
  • موی تای

1 1.61%
  • دیگر موارد

2 3.23%
صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمایش نتایج 27 به 39 از 88

نام گفتگو: مقایسه ی چند ورزش رزمی

زمان پیوستن
    12 Apr 2008
    شهر
    تهران

پیش گزیده

جناب ماندانگاس عزیز ، خب وقتی توی نظر سنجی قید شده غیر از کونگ فو توآ این ذهنیت پیش میاد که شاید

موردی باشه یا علتی یا... اینکه بنده سؤال کردم ، که با توجه به نظر سنجی هنوز این سؤال به قوت خودش باقیه

تا در این مورد جوابی داده بشه . بالاخره وقتی توی نظر سنجی مشخصا قید شده فکر کنم منطقی باشه که طراح

اون جواب قانع کننده ای داشته باشه !

زمان پیوستن
    02 Apr 2005
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    Peugeot 206, Hyundai Genesis 2009
    گوشی موبایل
    HTC Touch HD, iPhone 4

پیش گزیده

شما همه ی رشته های موجود رو اینجا بنویسید ما نظر سنجی رو درست میکنیم. شاید طراحش اطلاعاتش کم بوده!

در ضمن گزینه ی دیگر موارد هم هست میتونید اون رو انتخاب کنید و توضیح بدید منظورتون از دیگر موارد چه ورزشی بوده و یه اطلاعاتی به خواننده ها بدید!!

زمان پیوستن
    22 Apr 2008
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    ---
    گوشی موبایل
    w700i

پیش گزیده

سلام
    من مدت سه سال سال رزمی کار کردم
    حدود یک سال و نیم کونگ فو توا و حدود یک سال و نیم دیگه نیو کونگ فو به نظر من بهترین و کاملترین ورزش رزمی کونگ فو هست اونم توا به خاطر اینکه اینکه ورزش تن و روان و بند بند مطالبش نکاتش حرکاتش و ... همه با فکره و دارای یم کنظور و هدفی است ومثل خیلی دیگر از ورزشهای رزمی که فقط به تن می رسند و به روان کاری ندارند و یا اینکه باری به هر جهت هستند نیست ولی در کل برای تمام کسانی که در سبک ها یمختلف رزمی هستند احترام قائل هستم
    موفق باشید .
    مطالب بیشتر و بهتری رو بعدا عرض می کنم

زمان پیوستن
    12 Apr 2008
    شهر
    تهران

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط ماندانگاس مشاهده گفتگو
    شما همه ی رشته های موجود رو اینجا بنویسید ما نظر سنجی رو درست میکنیم. شاید طراحش اطلاعاتش کم بوده!

در ضمن گزینه ی دیگر موارد هم هست میتونید اون رو انتخاب کنید و توضیح بدید منظورتون از دیگر موارد چه ورزشی بوده و یه اطلاعاتی به خواننده ها بدید!!

آقا احتراما عرض می کنم که قید کرده به غیر از کونگ فو توآ ، خب دیگه جایی برای ابراز نظر در گزینه

دیگر موارد نذاشته ، ولی چشم اطاعت امر می کنیم نظر میدیم با تأکید بر اینکه قصد جسارت یا بی

ادبی در کار نبوده فقط کسب اطمینان بوده .

با عرض احترام خدمت همه دوستان

زمان پیوستن
    12 Apr 2008
    شهر
    تهران

پیش گزیده

تاريخچه و چگونگي پيدايش گونگ فو

تاريخچه کونگ فو تاريخچه انساني و خلق آن آغاز تفکر به حرکت فکريست که بعدها حرکت بدني نيز به آن آميخته شد . ابتدا انسان به تقويت فکر و درون فکري )به خود آمدن) روي آورد و بر اين نگرش رياضت را لازمه بريدن از بندهاي (من دروغين) و ارتقاء و پرورش (من حقيقي) دانست و جوکي و يوگا (يعني به زير يوغ در آوردن تن و بدرون خود نگاه کردن و تفکرنمودن) يکي از شديدترين صورتهاي رياضت که با اعمالي از قبيل روزه‌هاي طولا ني و ثابت به يک نقطه نگاه کردن ساعتها بي‌حرکت ماندن و کنترل تنفس همراه بود .
    بودا که با نام ايشان همه آشنا هستند خود از جمله کساني بود که در اين راه اهتمام ورزيد و به روشن‌بيني وآگاهي يعني (نيروانا) دست يافت نيز معتقد بود که افرادي که از اين طريق توانستند به روشن بيني و تقويت نيروي فکري دست يابند از نظر جسمي کاملا ضعيف بوده و ناتوان گشته اند . بدين بيان ذن اساتيک تنها به يک نيمه از انسان توجه داشت و جسم را کاملا فراموش مي کرد . تا اينکه يکي از پيروان آئين بودا بنام "داروما تايشي" از هندوستان به چين سفر مي‌کند تا اصول دين بودايي را به پادشاه ليانگ تعليم دهد وي در چين و در معبدي بنام شائولين سو (Shaolin szu) اقامت و به تعليم مکتب خودش مي‌پردازد مقررات و نظامات شديدي که از طرف داروما تايشي اعمال مي شد شاگردانش را خسته و منزوي ميگرداند و از فرط تلاش که به منظور تمرکز قوا تحمل مي‌کردند به حالت اغماء مي انداخت .
    داروما تايشي پس از اين مرحله و براي ايجاد نيروي فيزيکي برتر نه سال وقت خويش را صرف کرد و ساکت و آرام در دنياي خود فرو رفت و در اين فکر به تجربياتي دست زد . از جمله تکه چوبي را بر گرفت و در زمين نمناک بطور عمود فرو کرد چنانکه چوب به اندازه بند انگشت در زمين فرو نشست و در حرکت دوم نيرو و حرکت دوراني به چوب داد و در زمين نشاند و اين بار چوب دو برابر دفعه اول در زمين فرو رفت و اين بود که به حرکات مختصر دست و پاي خود نيروي دوران داد ولي آنچه او خلق نمود حرکاتي مختصر و محدود بود که بعد از دراما تايشي و در طول زمان اين حرکات سيرتکاملي خود را پيمود و سپس از نظر علمي و اسرار هندسي و تاثيرات نيروي ثقل جاذبه و ميدان مغناطيسي بر روي بدن مورد بررسي قرار گرفت و بالاخره کونگ فو باحرکات و فلسفه اي که امروز شاهد آنيم پديد آمد . پيدايش و تکامل هنر علمي و يا هنر مبارزه‌اي کونگ فو مبارزه انديشه تن از تعاليم ويژه شخصي بنام (کوما) و (توما) سرچشمه گرفته است. به هر حال هنرمبارزه‌اي کونگ فو به شکل امروزي مستقيماً به تکنيک فکري و جسمي (توآ ) مربوط مي شود که خود از هنر قديمي (دين ما) مي باشد. به مفهوم علمي از هستي و يا جهان تن و روان آدمي مايه مي‌گيرد
    راهبر بر پيروانش مي آموزد هر چند انديشه پايگاه برتر و مايگاه راز عالم است اما اساس آن در جسم بنيان گير ميشود که با ملحق شدن جسم و روح به يکديگر انرژي حاصل از آن نمايان مي‌شود.
    راهبر توآ در دانشکده انشاء تن و روان پس از يازده سال انديشيدن درباره نيروهاي فيزيکي، انشاء پزشکي شامل بر طب سوزني و سلسله اعصاب ، علم فيزيولوژيک ، ماده و انرژي، ذن، انشاء علوم، روانشناسي ، علم روح و انشاء فلسفه و نگرش تفکر آينده که انشاء انسان امروزي را در بر مي‌گيرد حرکاتي براي دست و پا ايجاد مي کند که به نام کونگ فو توآ لقب مي‌گيرد .

زمان پیوستن
    07 Jan 2006
    شهر
    شــــــیــــــر ا ز
    اتومبيل
    سورن
    گوشی موبایل
    Samsung iI8910

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط مجید ساجد مشاهده گفتگو
    سلام دوستان ، چرا از کونگ فو توآ صحبتی نمی شه ، حتی تو نظر سنجی ام مستثنی شده ،
    آیادلیل خاصی داره؟
    بله.اگه بخوام دلایلش رو بگم ممکنه به کسی بر بخوره یا به کسی توهین بشه....

نقل قول نوشته شده توسط ماندانگاس مشاهده گفتگو

نه اطلاعاتم کم نبوده فقط خواستم یه کم نظر سنجی ساده تر باشه ولی حالا که میخوایم یه کم مفصل ترش کنیم اگه میشه گزینه ی دیگر موارد رو حذف کنید و رای رای دهنده ها رو هم پس بدین(مردم تا یه چی گفتم)و این ها رو هم بهش اضافه کنید(توجه کنید تا اطلاع ثانوی که شاید نظر سنجی ویرایش میشه گزینه ی"بقیه ی موارد" فعلی شامل اینها میشود)
    گزینه ی 6 : کیک بوکسینگ،فول کنتاکت ، سوپر کنتاکت ، بوکس
    گزینه ی 7 : جیت کان دو
    گزینه ی 8 :موی تای
    گزینه ی 9 :کونگ فو ایرانی(توآ ، پرتوآ)
    گزینه ی 10 :دیگر موارد
    نقل قول نوشته شده توسط آقا جمال مشاهده گفتگو
    سلام
    من مدت سه سال سال رزمی کار کردم
    حدود یک سال و نیم کونگ فو توا و حدود یک سال و نیم دیگه نیو کونگ فو به نظر من بهترین و کاملترین ورزش رزمی کونگ فو هست اونم توا به خاطر اینکه اینکه ورزش تن و روان و بند بند مطالبش نکاتش حرکاتش و ... همه با فکره و دارای یم کنظور و هدفی است ومثل خیلی دیگر از ورزشهای رزمی که فقط به تن می رسند و به روان کاری ندارند و یا اینکه باری به هر جهت هستند نیست ولی در کل برای تمام کسانی که در سبک ها یمختلف رزمی هستند احترام قائل هستم
    موفق باشید .
    مطالب بیشتر و بهتری رو بعدا عرض می کنم
    تاريخچه و چگونگي پيدايش گونگ فو

تاريخچه کونگ فو تاريخچه انساني و خلق آن آغاز ........
    ........
    ا ايجاد مي کند که به نام کونگ فو توآ لقب مي‌گيرد .
    آخـــــــــــــــــــ ــــ ـــ ــ ـ .....
    کونگ فو توآ کارها!!!!دس رو دلم نزارید که دلم از دست این ورزش من در آوردی و بچه گول زنک خونه!!من خودم سالـــها توآ کار میکردم و 3-4تا هم استاد مختلف داشتم . حتی شالبند قهوه ایش رو هم داشتم میگرفتم.نمیخوام تو حواشی برم ولی من هم یه روز مثل شما فکر میکردم ، روزی هم میرسه که شما به نتیجه ی من میرسید.کونگ فو توآ اصالتی نداره و یک ورژن تحریف شده(هک شده یا همون سورس شده یا ادیت شده!!!)از کونگ فو ی چینی و کاراته ی گوجوریو هس....از من میشنوین دنبال این ورزش نرین و وقتتونو تلفش نکنین....
    "نوع رفتار یک انسان باید کاملا مؤثر از همفکری، سطح دانش و
    الزامات اجتماعی باشد، پایه های مذهبی به هیچ عنوان ضروری
    نیست؛ انسان حقیقتا در مسیر ضعف وسستی گام می نهد اگر با
    ترس از مجازات و امید به پاداش پس از مرگ مهار شود."
    آلبرت انشتین

زمان پیوستن
    12 Apr 2008
    شهر
    تهران

پیش گزیده

من با نظر بالا موافقم ، خواستم بازار گرم بشه وگرنه حقیقتا ، چینیشم هیچی نیست کلا رزمی هیچ هنری درش

نیست لا اقل هنر متعالی درش نیست ، شما که بهتر می دونین با عرض معذرت و بلاتشبیح میگن مشت و لگد هنر

حوانات است ، ما اگه دنبال هر رشته دیگه ای هم که بریم آخرش که چی ؟ جسممونو پرورش بدیم ؟ روحمونو پرورش

بدیدم ؟ پرورش به سوی چی ؟ اصلا کی گفته که پرورش اینه ؟ ...؟...؟

زمان پیوستن
    07 Jan 2006
    شهر
    شــــــیــــــر ا ز
    اتومبيل
    سورن
    گوشی موبایل
    Samsung iI8910

پیش گزیده

من با نظر بالا موافقم ، خواستم بازار گرم بشه وگرنه حقیقتا ، چینیشم هیچی نیست کلا رزمی هیچ هنری درش نیست لا اقل هنر متعالی درش نیست ، شما که بهتر می دونین با عرض معذرت و بلاتشبیح میگن مشت و لگد هنر حوانات است ، ما اگه دنبال هر رشته دیگه ای هم که بریم آخرش که چی ؟ جسممونو پرورش بدیم ؟ روحمونو پرورش بدیدم ؟ پرورش به سوی چی ؟ اصلا کی گفته که پرورش اینه ؟ ...؟...؟
    میشه همه ی اینهایی که گفتید در یک جمله خبری خلاصه کنید؟(نتیجه گیری کنید)
    آلبرت انشتین

زمان پیوستن
    12 Apr 2008
    شهر
    تهران

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط babak_deghat مشاهده گفتگو
    میشه همه ی اینهایی که گفتید در یک جمله خبری خلاصه کنید؟(نتیجه گیری کنید)
    نتیجه اینکه رزمی ورزش پوچی است و سوالات فوق در آن جوابی ندارد ، دلیلشم

همین سوال شما .

زمان پیوستن
    07 Jan 2006
    شهر
    شــــــیــــــر ا ز
    اتومبيل
    سورن
    گوشی موبایل
    Samsung iI8910

پیش گزیده

خوب ببینید نمیشه گفت همه ی ورزشهای رزمی به درد نخور و الکی هستند.منظور من فقط سبک توآ (ایرانی)از کونگ فو بود که توسط یک ایرانی به نام ابراهیم میرزایی در زمان پیش از انقلاب ابداع شد.ابراهیم میرزایی عضو گارد جاویدان شاه بود و توسط شاه برای یاد گرفتن فنون رزمی بورسیه شد و به چین فرستاده شد.بعد که برگشت ایران خودش یه سبک از کونگ فو رو اختراع کرد.الان هم مدتهاست تو اروپا کار میکنه و مغازه ی پیتزا فروشی زده....اینطور هم که من شنیدم این اواخر ادعای پیغمبری کرده بود....به هر حال مثلا فکر میکنید بروسلی که کونگ فوی اصیل چینی یا جیت کان دو کار میکرده فقط عمرشو تلف کرده تا یه سری حرکات الکی یاد بگیره؟
    آلبرت انشتین

زمان پیوستن
    12 Apr 2008
    شهر
    تهران

پیش گزیده

میرزایی ادعای پیغمبری نکرد ، ادعای امام زمانی کرده و من اکثر مدارکش رو هم دارم مثل نوارها نوشته ها و... البته

من خودم یه همچین باوری ندارم چون ادعای بیخودیه که برای اینم دلائلی دارم ، هرچند تو آلمان دکونش حسابی

گرفته، حتی همین جا و من خیلی هاشونو میشناسم از نزدیک, یه همچین کسی با این همه مرید پیتزا فروشی

می زنه !! و اینکه سبک ابداء کرده که کار بدی نیست این خودش یه روش معقولی تو این بازاره ، کما اینکه بروسلی

هم جیت کاندو رو ابداء کرد ، زمانی که به علت کمر درد تو بیمارستان بستری بود البته این حرف جدیدی نبود ، اشاره

به اینکه جیت کاندو هم اصالت نداره فقط مبدء اون بروسلی چینی بوده . به نظر شما بروسلی عمرش رو به بهترین

نحو سپری کرده و حالا که مرده اون حرکات و سبک و فیلمها و ... براش کاربردی داره ، یعنی اهل سعادت شد ؟!!!

آقا بابک فکر کردم شاید بد نباشه که همین جا بگم من برای شما احترام و ارزش خاص قائل هستم ، من معتقدم که شما زحمات زیادی کشیدید ، هر چند که ادب حکم می کنه در مقابل شما افرادی مثل من ساکت باشند ولی باور کنید که من هم کم کار نکردم و واقعا زندگیم و به پای این ورزش و تفکراتش گذاشتم . اما فهمیدم که من خواهم مرد
    و بعد از مرگ این ورزش نه تنها منو نجات نخواهد داد که کلی وقتمم گرفته که باید جواب بدم ، درسته اینها اعتقادیه
    و هر کسی اینجوری فکر نمی کنه ولی راه فراری هم نداره . به نظرمن ورزش باید در حد سلامتی بدن باشه مثلا یه
    آمادگی جسمانیه متعارف جوری که ورزش؛ کمبود فعالیتهای زندگیهای امروزرو جبران کنه ، نه اینکه یه جوون از همونهایی که هم شما و هم من خیلیهاشونو میشناسیم بیاد تمام آیندشو و آخرتشو صرف تلف کردن وقط برای حرفه ای شدن در مبارزه ، تکنیک ، مسابقه و.... کنه و فکر اولش این باشه ,در صورتی که هدف از خلقت ما این نبوده قطعا . آقا بابک می بینی که منم دلم پره و اینجا جای درد دل و موعظه نیست . بنده رو اگه جسارتی کردم یا تند روی کردم ببخشید که قصد بدی نداشتم . ارادت قلبی بنده رو پذیرا باشید .

زمان پیوستن
    07 Jan 2006
    شهر
    شــــــیــــــر ا ز
    اتومبيل
    سورن
    گوشی موبایل
    Samsung iI8910

پیش گزیده

مجید عزیز...
    قرار نیست هر چیزی که یاد میگیریم حتما به درد بعد از مرگمون بخوره...
    در ضمن تمام ورزشهای رزمی هم اینجوری ها که ما میگیم نیستن.....
    آلبرت انشتین

زمان پیوستن
    07 Jan 2006
    شهر
    شــــــیــــــر ا ز
    اتومبيل
    سورن
    گوشی موبایل