سلام دوستان
من گوشي ام (sx1) را روشن كه مي كنم لوگوي اول كه ظاهر مي شه اونجا مي مونه و اين پيغام را مي ده
phone start-up failed.contact the retailer. 7
چي كار كنم كسي هست كمك كنه![]()
سلام دوستان
من گوشي ام (sx1) را روشن كه مي كنم لوگوي اول كه ظاهر مي شه اونجا مي مونه و اين پيغام را مي ده
phone start-up failed.contact the retailer. 7
چي كار كنم كسي هست كمك كنه![]()
منظورت اينه كه هر سه كار رو با هم بكنم " دکمههای ستاره و مربع رو نگه دار و بعد گوشیرا روشن کن"
به هر حال من همه جوره امتحان كردم هيچ اتفاقي نيفتاد و درست نشد
ممكنه از باطري باشه آخه من شارژر گوشي ام خراب شده بود از يك مولتي شارژر استفاده مي كردم به اين صورته كه باطري رو مي آري بيرون مي زاري تو اين مولتي شارژر خودش شارژ مي كنه يكي از دوستام اشتباها اومده جاي مثبت منفي را عوض كرده بود يعني يك شب تا صبح ولتاژ معكوس به باطري داده شده
اگر از باطري باشه كجا مي تونم باطري گير بيارم با چه قيمتي؟!!!!!!!!!![]()
منظور این بود که دکمههای ستاره و مربع رو نگه دار و بعد همان طور که نگه داشتی گوشی رو روشن کن، فکر نکنم فهمیدنش خیلی کار سختی بوده باشه! ضمنا این بار من منظور شما رو از به هر حال من همه جوره امتحان كردم هيچ اتفاقي نيفتاد و درست نشد متوجه نشدم!
وقتی شما کاری که من گفتم رو انجام دادی بالای اون صفحه سفید رنگ با آرم زیمنس یه نوار خالی میاد و شروع به پرشدن میکنه و وقتی تمام شد گوشی شما مسترریست شده. حدود یکی دو دقیقهای هم طول میکشه و شارژ گوشیت هم موقع این کار باید کافی باشه...
آخرین ویرایش به وسیله PAYAM : 21 April 2008 در 12:24 AM
نشانکگذاری