تبليغات در پي‌هالز

صفحه 6 از 6 اولاول 123456
نمایش نتایج 66 به 77 از 77

نام گفتگو: :::::::: راهنمایی در مورد خرید موتورسيكلت ::::::::

زمان پیوستن
    29 Jan 2010
    شهر
    021
    اتومبيل
    Peugeot Pars Automatic & Yamaha R6
    گوشی موبایل
    E52

پیش گزیده

قیمته موتورها تو ایران که واقعا مسخره هست.کاری به قیمت ندارم وگرنه این سی بی آر 150که شما می گین قیمته واقعیش 2 تومان هست.تا می آد اینور ... بدبخت ما مردم که مجبوریم بخریم با این قیمت ها.سی بی آر قیافش زیاد خوب نیست.هیوسانگم صداش خیلی زایس!زد ایکس هم که مثله طرح هندا پر شده ! فقط یه نینجا می مونه که خداییش شاخه ولی زیادی گرونه
    همیشه سعی می کنیم خاص باشیم!!!

زمان پیوستن
    15 Jun 2011

پیش گزیده

من مي خوام پالس بگيرم ولي تا حالا متور نروندم مي خوام بدونم بگيرم ممنون ميشم جواب بدين.

زمان پیوستن
    22 Oct 2008
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    Honda CBR150R
    گوشی موبایل
    Xperia mini Pro

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط رامين007 مشاهده گفتگو
    من مي خوام پالس بگيرم ولي تا حالا متور نروندم مي خوام بدونم بگيرم ممنون ميشم جواب بدين.
    سلام
    چه حجمی از پالس ؟ ( چند سی سی )
    اگه اولین موتورتون هست بسته به اینه که چقدر مهارت دارید
    اگه تازه موتورسواری یاد گرفتید ، با یه موتور کم حجم و سبک شروع کنید

اصلا از موتورهای بدون کلاچ استفاده نکنید ، تا مهارتتون افزایش پیدا کنه
    موتور گرون قیمت هم خریداری نکنید ، چون احتمال زمین خوردن و یا تصادف هست و از قیمت موتور میافته و اولین تجربه موتورسواریتون واستون تلخ میشه !

پس اول با یه موتور معمولی شروع کنید و بعد یه سال اونی که دلتون میخواد رو بگیرید

پیش پیش موتور جدیدتون مبارک باشه
    موفق باشید

زمان پیوستن
    15 Jun 2011

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط Amir 1986 مشاهده گفتگو
    سلام
    چه حجمی از پالس ؟ ( چند سی سی )
    اگه اولین موتورتون هست بسته به اینه که چقدر مهارت دارید
    اگه تازه موتورسواری یاد گرفتید ، با یه موتور کم حجم و سبک شروع کنید

اصلا از موتورهای بدون کلاچ استفاده نکنید ، تا مهارتتون افزایش پیدا کنه
    موتور گرون قیمت هم خریداری نکنید ، چون احتمال زمین خوردن و یا تصادف هست و از قیمت موتور میافته و اولین تجربه موتورسواریتون واستون تلخ میشه !

پس اول با یه موتور معمولی شروع کنید و بعد یه سال اونی که دلتون میخواد رو بگیرید

پیش پیش موتور جدیدتون مبارک باشه
    موفق باشید
    از تشكرتون ممنون نه متور دست دوم هست مال عمومه بعد pusar هست 180.
    تجربه متور يك كوچلو دارم با هندا.

زمان پیوستن
    26 Oct 2011

پیش گزیده خريد موتور

سلام من يه طرح ويو دارم كه دارم ميفروشمش
    مي خواستم بدونم چه متوري بگيرم كه لاقل تا سه چهار سال راحت باشم
    wave يا palse - apachi - polsar اصلاً فرق اصلي اين مدلها تو چيه ؟
    مصرفشون چقدره ؟
    حول و حوشه قيمتشون چقدره ؟
    از موتور سازي پرسيدم پالسو پيشنهاد كرد - ولي گفت از مدل هندليش بخر و اينكه پره اي باشه رينگي نباشه ؟ واقعاً اينا مهمه كه گفتن ؟

زمان پیوستن
    26 Oct 2011

پیش گزیده

راستي اينو يادم رفت دست دو بخرم بهتره يا نو ؟

زمان پیوستن
    29 Oct 2011

پیش گزیده راهنمایی درمورد پیشرو پارس اصل یا همون qingqi 250

سلام من دیگه ناچارا به اینجا مراجعه کردم که شاید فرجی برام بشید یه مدته سخت درگیر و معشوقه پیشرو پارس 200 شدم اما دلم میخواد اصلشو بخرم که همون qingqi 250 ساخت چین هست بخاطر اینکه هم حجمش بالاس هم کیفتش بهتر از طرح ایرانیه اما و اما نمیدونم این مدل توی دوبی گیرم میاد یا نه حتی شده براش تا پاکستان و ترکیه هم میرم ولی آیا تا به حال کسی اصلشو توی ایران داشته آیا قیمت نهایی وارداتیش بیشتر از 2500000 نمیشه اگر میشه قیدشو بزنم گمونم اگر دبی هم باشه 900000 تومن بیشتر نباشه چون چینه حالا نمیدونم نمایندگی پیشرو خودش میتونه وارد کنه یا نه ؟؟؟!!! این عکس اولی اصلیه http://static1.cloob.com//public/use.../4887453-b.jpg این عکس دومی مونتاژ ایرانیشه http://www.upsara.com/images/ugqcsyza7gcnalcdbnm7.jpg حالا من اصلیشو از کجا باید گیر بیارم؟

زمان پیوستن
    29 Oct 2011

پیش گزیده

هرکسی سلیقه ای داره البته باید توجه داشت که چرا توی شهر سوار این موتور ها میشن یکی مثل من که میخوام چشم دوست دخترمو در بیارم نیاز دارم که موتور پر ابهت و سنگین مثل پیشرو پارس یا هیوسانگ یا رادیسون 250 سوار بشم بعد ولو آخر
    در مورد cdi هم باید بگم هنوز خودم به شخصه اگر انگیزه ی دیگه ای از موتور نداشتم cdi رو ترجیح میدادم چون هم ظاهر بهتری داره هم مخارج کمتری و مهتر از همه ارزونتره 600 هزار تومن کجا اونا کجا و اینکه موتوری همه کاره هست ماشالا 5 نفر تنه لش رو میکشه آخ هم نمیگه ولی آیا این پولسار و ویو این وزن رو تحمل میکنن قولت میدم تو نفر چهارم نفس میگیره خاموش میکنه ما از نظر فنی این موتورا رو نمیشناسیم اما همشونو سوار شدیم میدونیم چی بهتره این نظر شخصی خودمه هیشکی هم نمخوام منکرم باشه

زمان پیوستن
    23 Jun 2012
    اتومبيل
    L90 Estate II Lp

پیش گزیده

سلام کسی میدونه suzuki hayabusa چنده؟ من زیاد اهل موتور نیستم ولی از قیافه و قدرتش خوشم اومد..

زمان پیوستن
    24 Jun 2005
    شهر
    Brisbane
    اتومبيل
    Nissan Qashqai
    گوشی موبایل
    iPhone 6S

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط kook.not01 مشاهده گفتگو
    سلام کسی میدونه suzuki hayabusa چنده؟ من زیاد اهل موتور نیستم ولی از قیافه و قدرتش خوشم اومد..
    وفتی میفرمایید "هــَـیاباسا" از پیشوند بچه قول یا خدا هم استفاده کنید lol
    هایاباسا یا همون " جی اس ایکس 1300 " دو نسل داره : 99 تا 2007 و نسل دوم 2008 تا حال حاضر.
    تاپ اسپید ها در دو نسل به ترتیب ، 312 ک و 299 ک هستش.
    من خیلی فن سوزوکی نیستم ، ولی این یکی! تکـــــــی ِ واسه خودش.

وقتی صحبت از چنین سورپر موتورهایی میشه که سالها رکورد دار سرعت در این حجم موتور هستن ، خیلی فاکتورها هست که میتونه قیمت رو به لررزه در بیاره.
    رنتال ( به اصطلاح عامه حرفه ای ) بودن بعضی قطعات از جمله : فرمون ، اگزوز ، دیسک های ترمز ، کمک های عقب و حلو و ... میتونه یکی از ابتدایی ترین مسائلی باشه که قیمت رو نوسان میده! معمولا یا قید میشه که این قطعات ررنتال هست ، یا از واژه " کاستوم " یا همون سفارشی شده استفاده میشه.
    عامل مهم بعدی ، مدل ، کیلومتر و ظاهر هست که نهایی کننده قیمت هست.
    راجع به ایران باید بیشتر تحقیق کنید ، ولی این لینکها میتونه یه مزنه قیمت دلاری و مدلی بهت بده :
    Hayabusa 99 ، همراه با خط و خش فلاپ ( همون کاسمتیک دَمــِـیچ )
    Hayabusa 2010 ، همون طور که تو عکس هم خواهید دید ، اگزوز رنتال درش اشاره شده به همراه کیلومتر.
    Hayabusa 2011 ، نیمه سفارشی توسط کمپانی معتبر "یوشیمورا" و قطعات سری "یوشیمورا آر77"
    از 99 تا 2011 ، و قیمت از $5000 تا $17000

have safe drive ;)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    نخواندیم و نشنیدیم ، بخوان و بشنو
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

زمان پیوستن
    24 Sep 2015

پیش گزیده

سلام دوستان من 19.000.000تومن پول دارم میخوام موتور سنگین بخرم البته فلاپ دار نه سی بی به نظرتون پیدا میشه البته سوییچ هم باشه

زمان پیوستن
    08 Mar 2019

پیش گزیده @pump_upp - best crypto pumps on telegram !

https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !

صفحه 6 از 6 اولاول 123456

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند
  • کد [IMG] اکنون روشن می‌باشد