تبليغات در پي‌هالز





صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمایش نتایج 1 به 13 از 57

نام گفتگو: طرز تهيه کيک و شيرينی

  1. #1


    زمان پیوستن
    14 Sep 2007
    شهر
    تهران
    گوشی موبایل
    5800
    نوشته‌ها
    1,319
    تشکر شده:
    3593

    پیش گزیده

    سلام.
    برای راحتی دوستانی که میخوان از این تاپیک استفاده کنند، با همکاری جناب دانیال (که همینجا هم از ایشون تشکر می کنم.) فهرستی از پست ها تهیه شده که اون رو در این پست قرار میدم. به این دلیل که بعضی از تاپیک ها (مثل کیک و شیرینی و سالاد و دسر و ...) از ابتدا نبوده و دوستان هر نوع دستور غذایی رو در یک تاپیک قرار میدادن، پست ها به تاپیک مربوطه منتقل شدند و ممکنه که ترتیبشون به هم خورده باشه که بابت این موضوع عذر میخوام.

    چیز کیک آناناس
    نان خامه ای
    باقلوا
    زولبیا و بامیه
    شیرینی پنجره ای
    سوهان عسلی
    کیک یزدی
    روش سنتی تهیه شیره
    بیسکوئیت پرتقالی
    نان نخودچی
    باقلوا
    شیرینی بهشتی
    پفک گردویی
    شیرینی قطاب
    سوهان کنجدی
    کیک ماست
    تارت کوچک شکلاتی
    زولبیا و بامیه
    نان خامه ای
    پن کیک ساده
    پای زرد آلو
    میکادو
    کیک سیب و دارچین در مایکروفر
    کیک بستنی میوه ای
    کیک هلو
    کیک آناناس و گردو
    اشترودل آلو
    کیک پنیر تابستانی
    کیک ساده
    آمارتی شکلاتی
    کیک پرتقالی
    شیرینی خرمایی
    کیک سیب دارچینی
    شارلوت شکلات
    شیرینی خشک بادامی
    قطاب عسلی (بالا با‌تماز)
    آخرین ویرایش به وسیله ماندانگاس : 27 October 2008 در 01:35 PM
    "What we do in life echoes in eternity"
    فرصتمون براي مهربوني زياد نيست. تا دير نشده، به كساني كه دوستشون داريم، عشقمون رو نشون بديم.

    www.101recipe.com

  2. 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامی Empress به دلیل این نوشته سودمند سپاسگزاری کرده اند :

    abs-e1000 (7 April 2009), d@nial (17 July 2008), matilda (21 July 2008), seincard (15 December 2008)

  3. #2


    زمان پیوستن
    14 Sep 2007
    شهر
    تهران
    گوشی موبایل
    5800
    نوشته‌ها
    1,319
    تشکر شده:
    3593

    پیش گزیده روش سنتی تهیه شیره

    شیره هم خوب چون شیرینه، شاید بشه گفت که جز شیرینی هاست. حالا به هر حال، این دستور تهیه شیره، مخصوص اون کساییه که به شیره هایی که توی بازار هست اطمینان ندارند، که البته حق دارند. به هر حال اگه جای مناسبی رو برای این مطلب انتخاب نکردم، مدیران محترم، جاشو تغییر بدن. ممنون.

    در كل ایران نزدیك به 100 نوع انگور كشت می‌شود. البته فكر نكنید كه از هر نوع انگوری شیره می‌گیرند، خیر.
    در واقع انگورهایی كه درشت و خیلی شیرین بوده و در موقع رشد كمتر آب خورده باشند- یعنی درختشان كمتر آبیاری شده باشد- به درد شیره‌ گرفتن می‌خورند.



    (گاش انگور) در گیلان، (دیو انگور) در مازندران،(انگور فرنگی) در استان مركزی،(انگور عسگری) در اردبیل و اطراف تبریز و (انگور فخری و گزنه‌ای) در همدان كمتر به صورت عادی مصرف می‌شوند و دلیل تولید آنها، گرفتن شیره از این نوع انگورهاست.

    شیره را امروزه به 2 روش اصلی تهیه می‌كنند؛ شیوه سنتی و شیوه صنعتی.

    روش تهیه:
    بعد از شستن انگورها، آنها را له كرده و آب شان را می‌گیرند؛ سپس خاك سفید را به آن اضافه می‌كنند.

    اما خاك سفید چیست؟
    خاك سفید، خاكی است با تركیب بالای املاح معدنی كه در عطاری‌ها فروخته می‌شود. این نوع خاك در روستاهای اطراف ملایر استان همدان به مقدار زیاد یافت می‌شود.
    خاك سفید را معمولا زیر آفتاب یا روی بخاری حرارت می‌دهند، سپس به آب انگور اضافه می‌كنند، چون خاك حرارت ندیده باعث گل‌ آلود شدن آب انگور می‌شود.

    در ضمن ممكن است اگر خاك سفید را به آ‌ن اضافه نكنند، در موقع جوشاندن، آب انگور ترش شود.
    آب انگوری كه به آن خاك سفید اضافه كرده‌اند را یك شب نگه می‌دارند، سپس به وسیله پارچه‌های مخصوص، آن را صاف كرده و خاك را از آن جدا می‌كنند. بعد آب انگور جدا شده از خاك را بعد از 2 ساعت می‌جوشانند.



    تولید كنندگان شیره سنتی معتقدند اگر آب انگور جدا شده از خاك سفید را از اول در ظرف‌های بزرگ "رویی" بریزند و بجوشانند، آب انگور زودتر قوام می‌آید و زودتر به مرحله كش دار شدن می‌رسد و رنگ قهوه‌ای روشن و شفاف خواهد داشت.

    اما اگر آب انگور جدا شده از خاك سفید را از اول در دیگ‌های "مسی" بریزند و در آنها بجوشانند، زمان بیشتری طول می‌كشد تا آ‌ب انگور قوام بیاید و كش دار شود و در نتیجه به‌خاطر جوشیدن زیاد، تیره‌رنگ می شود و محصول نهایی هم سفت‌تر خواهد بود.

    نكته 1:
    شیره انگور ملایر، سفت و رنگ آن قهوه‌ای خیلی روشن است.
    شیره انگور همدان شل‌تر، شیرین‌تر و پررنگ‌تر از شیره ملایر است.
    شیره اردبیل شل‌تر و پررنگ‌تر از شیره همدان است.
    شیره خرما هم، كه به رنگ قهوه‌ای سوخته است و معمولا از شیره انگور اردبیل شل‌تر است.

    نكته 2:
    شیره‌ای كه در بازار به نام شیره كشمش عرضه می‌شود، درواقع همان شیره انگور است، ولی چون آذری ‌زبان‌ها به انگور عسگری (كشمش) می‌گویند، روی قوطی این نوع شیره به جای شیره انگور، شیره كشمش نوشته شده است.
    "What we do in life echoes in eternity"
    فرصتمون براي مهربوني زياد نيست. تا دير نشده، به كساني كه دوستشون داريم، عشقمون رو نشون بديم.

    www.101recipe.com

  4. 5 نفر از کاربران ، از دوست گرامی Empress به دلیل این نوشته سودمند سپاسگزاری کرده اند :

    abs-e1000 (7 April 2009), ماندانگاس (4 March 2008), eastern (9 March 2008), god_girl (5 March 2008), lili_translator (14 July 2011)

  5. #3


    زمان پیوستن
    21 Dec 2004
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    206
    گوشی موبایل
    Motorola A1200
    نوشته‌ها
    1,191
    تشکر شده:
    1420

    پیش گزیده طرز تهيه کيک و شيرينی

    مواد لازم
    بیسکویت 300 گرم
    بادام 50 گرم
    کره 150 گرم
    پنیر خامه ای 250 گرم
    خامه 250 گرم
    شکر 60 گرم
    شکلات سفید 100 گرم
    پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری به همراه 4 قاشق آب سرد
    کمپوت آناناس 1 قوطی کوچک

    روش تهیه:
    بیسکویت و بادام پودر شده را با هم مخلوط و کره آب شده را به آن اضافه می کنیم و در قالبی که از کمر باز بشه و یا قالبی که با فویل پوشانده شده باشد ریخته و با قاشق به هم فشرده و سطح را صاف می کنیم .

    پنیر خامه ای را با شکر توسط همزن میزنیم و خامه و ژلاتین حل شده را به مواد می افزاییم. شکلات سفید پودر شده را با مواد مخلوط می کنیم و خرده های میوه آناناس را هم به مواد اضافه کرده و مواد را روی بیسکویت ها میریزیم و نیم ساعت در یخچال می گذاریم.




    * این کیک حاوی مقادیر بالایی از کالری است! بنابراین زیاد توصیه نمی شود!

    آخرین ویرایش به وسیله secondphoenix : 1 December 2007 در 01:38 AM

    و ققنوسی دیگر از میان خاكستر سر برآورد ! اکنون زمان تولدی دیگر است!
    Second Phoenix rise above it's own ashes, It's time to rebirth !

  6. کاربر زیر از دوست گرامی secondphoenix به دلیل این نوشته سودمند سپاسگزاری کرده است :

    babak_deghat (1 December 2007)

  7. #4


    زمان پیوستن
    29 Oct 2005
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    پژو پرشیا
    گوشی موبایل
    I-Phone 3g 16 Gb
    نوشته‌ها
    633
    تشکر شده:
    2677

    پیش گزیده نان خامه ای

    نان خامه ای



    مواد لازم :




    آرد=200 گرم

    تخم مرغ=5-4 عدد

    روغن=2 قاشق سوپخوری

    آب=یك و یك دوم فنجان

    شكر=یك قاشق سوپخوری

    وانیل=یك دوم قاشق چایخوری

    نمك=یك دوم قاشق چایخوری

    پودر قند=دو سوم فنجان

    خامه=250 گرم


    طرز تهیه:

    آب، نمك، شكر و روغن را در قابلمه كوچكی ریخته و آن را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا جوش بیاید. سپس آرد را یكدفعه در آب در حال جوش می ریزیم و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا خمیر به صورت توپی در وسط ظرف قرار گیرد. بعد آن را از روی حرارت بر می داریم و خمیر را به دیواره ظرف می چسبانیم تا كمی خنك شود . خمیر را در ظرف بزرگتری ریخته و تخم مرغ ها را به تدریج اضافه می كنیم و خوب به هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
    سینی فر را چرب كرده و خمیر را در قیف ماسوره دار نسبتاً بزرگی می ریزیم و خمیر را به شكل گرد بزرگ یا كوچك در سینی قرار می دهیم و آن را در طبقه بالای پنجره فر با درجه حرارت 400 درجه به مدت 30- 25 دقیقه قرار می دهیم تا نان ها پف كرده و طلایی شوند. خامه را با وانیل و پودر قند آماده می كنیم و پس از خنك شدن نانها درون آنها را به وسیله قیف پر می كنیم.

    منبع = تبیان


  8. #5


    زمان پیوستن
    13 Sep 2006
    شهر
    Airprt
    اتومبيل
    2 چرخه
    گوشی موبایل
    Iphone 4S
    نوشته‌ها
    893
    تشکر شده:
    905

    پیش گزیده

    باقلوا
    تهيه اين شيريني سنتي يزد، كمي مشكل است. ولي مطمئناً اگر آنرا در منزل تهيه كنيد از طعم آن بيشتر لذت خواهيد برد.
    براي تهيه باقلوا بايد خميري مشابه خمير نان تهيه كنيد كه لواش باقلوا گفته مي شود و يك مايه محتوي پودر پسته كه در ميان باقلوا قرار مي گيرد و يك شربت كه براي شيرين كردن ، روي آن داده مي شود.
    مواد لازم براي تهيه مايه داخل باقلوا

    300 گرم
    پودر پسته يا بادام
    150 گرم
    پودر قند
    نصف قاشق غذا خوري
    هل
    طرزتهيه:

    پودر بادام يا پسته را با پودر قند و هل خوب ، مخلوط كرده و آنرا نگه مي داريم.
    مواد لازم براي تهيه شربت باقلوا

    نيم كيلو
    شكر
    دوليوان
    آب
    نصف ليوان
    گلاب
    طرز تهيه:

    شكررا با آب مخلوط كرده روي آتش مي گذاريم. زماني كه جوش آمد و كمي غليظ شد، گلاب را اضافه مي كنيم و پس از چند جوش ، ديگر شربت را از روي اجاق برداشته ، و از صافي رد مي كنيم و نگاه مي داريم تا در زمان لازم از آن استفاده كنيم.
    مواد لازم براي تهيه لواش باقلوا

    2عدد
    زرده تخم مرغ
    3قاشق سوپخوري
    روغن مايع
    نصف قاشق مرباخوري
    بكينگ پودر
    يك استكان
    شير
    100گرم
    كره
    كمي
    نمك
    كمي
    گلاب
    به مقدار كافي
    آرد سفيد
    طرز تهيه لواش باقلوا و طرز تهيه شيريني:

    بيكينگ پودر و نمك را در شير حل كرده ، روغن و زرده هاي تخم مرغ را مخلوط كرده ، شير را به آن مي افزائيم وخوب مخلوط مي كنيم. آرد را الك كرده و كم كم به مايع موجود اضافه مي كنيم تا جايي كه خميرحاصله به دست نچسبد. خمير را در كيسه نايلوني گذاشته و مي گذاريم 1الي 2ساعت بماند. سپس ازخمير گلوله اي به اندازه يك نارنگي برداشته ، به وسيله وردنه آنرا كاملاً نازك مي كنيم. جعبه اي فلزي ( يا ظرفي كه قابل استفاده درفرباشد ) را انتخاب كرده و خمير را كف آن پهن مي كنيم . لواش دوم را به همين ترتيب پهن كرده و روي لايه ي اول لواش قرارمي دهيم سپس مايع ميان باقلوا كه محتوي بادام يا پسته است را روي 2 لايه خمير پهن مي كنيم و با دست كاملاً فشارمي دهيم سپس با دست كمي گلاب را روي لايه هاي مواد مي پاشيم. مجدداً يك لواش ديگر را باز كرده، با وردنه خوب نازك مي كنيم و روي موادمان قرار مي دهيم سپس كناره هاي اضافي خميرهاي لواش را با كارد جدا كرده و كل مواد را به صورت لوزي يا مربع برش مي دهيم. كره را داغ كرده و روي شيريني مي ريزيم . پس ازآنكه كره كاملاً جذب شيريني شد جعبه باقلوا را درقسمت پائيني فري كه قبلا با حرارت 350 درجه بمدت 20 دقيقه گرم شده قرار مي دهيم و سپس10 الي 15 دقيقه ، شيريني را در پنجره بالايي قرار مي دهيم تا روي باقلوا طلايي رنگ شود. پس از خارج كردن باقلوا از فر، شربت تهيه شده را كم كم روي آن مي ريزيم تا كاملاً جذب شيريني شود. و مي گذاريم شيريني سرد شود. اكنون باقلواي شما حاضر است . در صورت تمايل مجداً كمي شربت بتدريج روي باقلواها بريزيد.
    آخرین ویرایش به وسیله McAcE : 12 December 2007 در 12:34 AM

  9. #6


    زمان پیوستن
    07 Jan 2006
    شهر
    شــــــیــــــر ا ز
    اتومبيل
    سورن
    گوشی موبایل
    Samsung iI8910
    نوشته‌ها
    835
    تشکر شده:
    1078

    پیش گزیده

    طرز تهيه زولبيــا و باميه مواد لازم :
    نشاسته: دويست گرم
    ماست: دويست گرم
    آرد: بيست گرم
    روغن جامد: يك قاشق چايخوري
    جوش شيرين: نصف قاشق چايخوري آب يا در صورت تمايل
    گلاب: يك قاشق سوپخوري

    طرز تهيه:


    # ابتدا بايد نشاسته و ماست را با يكديگر مخلوط كنيم، پس از چند دقيقه كه نشاسته در ماست حل شد، آرد را به آن افزوده و با همزن خوب هم مي‌زنيم تا مايع مورد نظر صاف شود. آن‌گاه روغن جامد را به آن اضافه مي‌كنيم و دوباره شروع به همزدن مي‌كنيم، سپس به مايع درست شده، آب و يا گلاب را به همراه زعفران و جوش شيرين اضافه كرده و هم مي‌زنيم. سپس مايع را در قيف مخصوص مي‌ريزيم و روي روغن داغ، فرم مي‌دهيم، پس از اين كه كمي سرخ شد، آنها را پشت و رو مي‌كنيم و داخل شربت قرار مي‌دهيم و پس از يك ربع از شربت خارج مي‌كنيم. توضيح: براي تهيه شربت يك كيلو شكر را در 300 گرم آب مي‌جوشانيم و به آن مقدار كمي جوهرليمو، هل و 10 گرم باتقا (مايه‌اي كه قنادها از آن استفاده مي‌كنند) اضافه مي‌كنيم.


    بـامـيــه

    مواد لازم براي شش نفر
    تخم‌مرغ: سه عدد
    روغن جامد: يك قاشق مرباخوري
    شكر: نيم كيلو
    آرد: دويست گرم
    آب: به مقدار لازم
    نمك: يك سوم قاشق چايخوري
    آب‌ليمو: دو قاشق سوپخوري
    گلاب: به مقدار لازم

    طرز تهيه:
    ابتدا آب را جوش مي‌آوريم، با شعله ملايم آرد را اضافه مي‌كنيم و هم مي‌زنيم تا خمير نسبتا سفتي به دست آيد. سپس روغن را به آن اضافه مي‌كنيم و مرتب هم مي‌زنيم (حدود دو الي سه دقيقه) به طوري كه خمير به صورت سفت در بيايد. پس از اين كه خمير كمي سرد شد، تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي به آن اضافه مي‌كنيم تا خمير خوب ورز بخورد و نرم شود. براي اينكه باميه رنگ زيباتري به خود بگيرد، بهتر است از شربت باميه يك قاشق سوپخوري به خمير باميه اضافه كرده و با خمير مخلوط كنيم. سپس خمير را در قيف مي‌ريزيم و به صورت دايره دايره در ظرف روغن داغ مي‌ريزيم. به ياد داشته باشيد كه باميه‌ها را هنگام سرخ شدن، بايد مرتب هم بزنيد تا به هم نچسبند و يك دست سرخ شوند. باميه‌ها را در همان حال كه داغ هستند، به شربت گرم اضافه مي‌كنيم تا شربت را خوب به خود جذب كنند.در غير اين صورت باميه‌ها، شربت را جذب نخواهند كرد. به ياد داشته باشيد اگر باميه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقيق بودن شربت است و دليل ديگري ندارد.
    "نوع رفتار یک انسان باید کاملا مؤثر از همفکری، سطح دانش و
    الزامات اجتماعی باشد، پایه های مذهبی به هیچ عنوان ضروری
    نیست؛ انسان حقیقتا در مسیر ضعف وسستی گام می نهد اگر با
    ترس از مجازات و امید به پاداش پس از مرگ مهار شود."
    آلبرت انشتین

  10. #7


    زمان پیوستن
    26 May 2007
    شهر
    perth
    اتومبيل
    ford
    گوشی موبایل
    iphone
    نوشته‌ها
    1,670
    تشکر شده:
    3460

    پیش گزیده سوهان عسلي

    تهيه اين شيريني آسان است. مواد لازم و طرز تهيه آن به شرح زير است.
    زماني كه مهمان داريد و يا دراعياد خصوصاً عيد نوروز ، مي توانيد به جاي تهيه آن از شيريني فروشي كه قيمت آن هم بالاست، آنرا در منزل تهيه كنيد و هنر خود را به نمايش بگذاريد.

    مواد لازم
    150 گرم
    بادام
    150 گرم
    شكر
    2 قاشق سوپخوري
    عسل
    1استكان كوچك
    آب
    3 تا 4 قاشق سوپخوري
    روغن آبكرده
    يك قاشق چايخوري كوچك
    زعفران

    طرز تهيه:

    بادام ها را به صورت خلال يا ريزتر خرد مي كنيم. شكر ، عسل ، روغن و آب را در ظرف گودي ريخته ، روي آتش مي گذاريم و حرارت را تند مي كنيم ، مواد را مرتب هم مي زنيم تا شكرآب شده و رنگ آن قهوه اي روشن شود. (البته نبايد زياد كارامل شود.) بادام آن را اضافه مي كنيم و يكي دوباربه هم مي زنيم سپس زعفران آب زده را داخل مايه سوهان مي ريزيم وحرارت را خيلي ملايم مي كنيم. زماني كه رنگ مواد به اندازه كافي قهوه اي شود بلافاصله با قاشقي كوچك مايه شيريني را روي سيني چرب شده مي ريزيم و كمي پسته خرد شده روي آن مي پاشيم . بعد از سرد شدن، سوهان را با كارد از سيني جدا كرده ، در ظرف درداري چيده و استفاده مي كنيم.

    نكات تغذيه اي:

    كل مواد اين شيريني محتوي 1200 كالري انرژي است . در صورتي كه از اين مواد 20 عدد سوهان تهيه كنيم، هرشيريني داراي 60 كالري انرژي خواهد بود . اين شيريني از آنجا كه محتوي بادام است براي يك فرد معمولي ، فوائد زيادي دارد اما اگر رژيم لاغري داريد، مجازيد تنها يك عدد از آن را در روز ميل كنيد.
    آخرین ویرایش به وسیله Empress : 20 September 2008 در 01:58 AM
    به شانه ام زدي تا خستگي ام را تكانده باشي
    به چه دل خوش كرده اي؟

    تكانده اي برف از شانه آدم برفي...

  11. 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامی god_girl به دلیل این نوشته سودمند سپاسگزاری کرده اند :

    ماندانگاس (4 March 2008), d@nial (22 March 2008), lili_translator (14 July 2011)

  12. #8


    زمان پیوستن
    26 May 2007
    شهر
    perth
    اتومبيل
    ford
    گوشی موبایل
    iphone
    نوشته‌ها
    1,670
    تشکر شده:
    3460

    پیش گزیده كيك يزدي

    اين شيريني خوشمزه از جمله هنرهاي شيريني پزي مردم يزد است كه البته اكنون در همه جاي ِ ايران قابل تهيه است ، اگر تمايل به تهيه آن درمنزل داريد ، تهيه آن به شرح زير است:

    مواد لازم

    4 عدد
    تخم مرغ
    200 گرم ( 1 پيمانه)
    شكر
    150 گرم ( 1 پيمانه سرخالي)
    روغن جامد يا كره
    225 گرم( 2 پيمانه)
    آرد سفيد
    يك قاشق چايخوري
    نمك ميوه( جوش شيرين)
    يك قاشق مرباخوري
    بيكينگ پودر
    يك پيمانه سرخالي
    ماست
    يك قاشق مرباخوري
    هل
    در صورت دلخواه مقداري
    كشمش و خلال پسته

    طرزتهيه:

    تخم مرغ و شكر را مخلوط مي كنيم ، كمي به هم مي زنيم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمي (بن ماري) قرار داده ، مرتب بهم مي زنيم تا شكر حل شده مايه كمي گرم شود و بعد مايه را از آب بيرون مي آوريم و باز خوب مي زنيم تا كمي سرد شود سپس آرد را مي ريزيم و مخلوط مي كنيم و نمك ميوه و بيكينگ پودر و هل را در ماست حل مي كنيم و آنرا داخل مايه آرد و تخم مرغ ريخته و در انتها روغن را كمي مي زنيم تا نرم شود ، آن را به مايه اضافه مي كنيم و مايه را در قالبهاي كيك يزدي كه قبلاً چرب كرده ايم مي ريزيم . قالبها را در سيني گذاشته و در پنجره وسط فر با حرارت 350 درجه به مدت 20 الي 25 دقيقه قرار مي دهيم ، نانها بايد پف كرده طلائي شوند و بعد از سرد شدن از قالبها خارج مي كنيم.

    نكات تغذيه اي:

    كالري موجود در كل شيريني 3140 كالري است اگر از اين مواد 30 عدد كيك يزدي تهيه كنيد هر شيريني تقريباً داراي 100 كالري است.
    آخرین ویرایش به وسیله Empress : 20 September 2008 در 01:54 AM
    به شانه ام زدي تا خستگي ام را تكانده باشي
    به چه دل خوش كرده اي؟

    تكانده اي برف از شانه آدم برفي...

  13. 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامی god_girl به دلیل این نوشته سودمند سپاسگزاری کرده اند :

    ماندانگاس (5 March 2008), lili_translator (14 July 2011)

  14. #9


    زمان پیوستن
    26 May 2007
    شهر
    perth
    اتومبيل
    ford
    گوشی موبایل
    iphone
    نوشته‌ها
    1,670
    تشکر شده:
    3460

    پیش گزیده بيسكويت پرتقالي

    بيسكويت پرتقالي
    مواد لازم :
    225 گرم
    آرد سفيد
    150 گرم
    كره
    75 گرم
    شكرريز
    2 عدد
    زرده تخم مرغ
    نصف قاشق چايخوري
    دارچين
    نصف قاشق چايخوري
    هل و جوز هندي
    يك قاشق مرباخوري
    پوست رنده شده پرتغال


    طرز تهيه:
    كره، شكر و پوست پرتقال را به مدت ده دقيقه به هم مي زنيم. بعد زرده تخم مرغ ها را به آن اضافه كرده، آرد، دارچين، جوزهندي و هل پودر شده را هم اضافه مي كنيم تا خمير تهيه شود. خمير را يك ساعت در جاي خنك نگه مي داريم تا جا بيفتد. آن را در كيسه قيفي با ماسوره ساده مي ريزيم و خمير را به شكل بيسكويت دايره اي با كمي فاصله در سيني فر قرار مي دهيم. سيني را در وسط پنجره فر با حرارت 200 درجه فارنهايت ( يا 93 درجه سانتيگراد) مي گذاريم. مدت 15-12 دقيقه طول مي كشد تا بيسكويت ها پخته و كمي طلايي شوند. بعد از پخت ، سيني را مدت 15 دقيقه در فر خاموش شده مي گذاريم تا خنك شود.

    نكات تغذيه اي :
    كره پاستوريزه نه مارگارين داراي ويتامين هايA وDاست و براي رشد اطفال مفيد است. بنابراين براي كودكاني كه كره يا تخم مرغ نمي خورند به اين صورت مي توانيد بيسكويت يا كيك تهيه كرده و به عنوان ميان وعده همراه با يك ليوان شيربه كودك خود بدهيد.
    آخرین ویرایش به وسیله Empress : 20 September 2008 در 02:00 AM
    به شانه ام زدي تا خستگي ام را تكانده باشي
    به چه دل خوش كرده اي؟

    تكانده اي برف از شانه آدم برفي...

  15. 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامی god_girl به دلیل این نوشته سودمند سپاسگزاری کرده اند :

    ماندانگاس (5 March 2008), eastern (9 March 2008), Empress (5 March 2008), lili_translator (14 July 2011)

  16. #10


    زمان پیوستن
    26 May 2007
    شهر
    perth
    اتومبيل
    ford
    گوشی موبایل
    iphone
    نوشته‌ها
    1,670
    تشکر شده:
    3460

    پیش گزیده

    نان نخودچي
    مواد لازم

    750 گرم
    آرد نخودچي نرم
    250 گرم
    آرد سفيد
    500 گرم
    پودر قند
    500 گرم
    روغن جامد
    1 قاشق مرباخوري
    هل


    ( براي تهيه اين شيريني مي توانيد براي بار اول ، يك سوم اين مواد را به كار بريد و زماني كه ظرايف پخت آن را متوجه شديد شيريني را با مقدارهاي داده شده تهيه كنيد. يك سوم مواد يعني 250 گرم آرد نخودچي، 85 گرم آرد سفيد، 170 گرم پودر قند و 170 گرم روغن جامد)
    طرز تهيه:

    پودر قند و روغن را مخلوط كرده ، مي زنيم تا مايه كاملاً نرم و لطيف شود. آرد سفيد و آرد نخودچي را درمايه مي ريزيم ، هل را اضافه مي كنيم و خوب ورز مي دهيم تا خمير ، نرم و چسبنده شود ، به صورتي كه اگر با دست گلوله اي درست كنيم آن گلوله باز نشود. خمير را در كيسه نايلوني به مدت 1 الي 2 ساعت مي گذاريم بماند ( هر چقدر خمير بيشتر بماند پس از پخت حالت بهتري پيدا مي كند) خميررا به وسيله وردنه روي يك سيني كه قبلا داخل آن را آرد پاشيده ايم به قطر1 سانتي متر پهن مي كنيم و با قالبهاي كوچك و مخصوص شيريني نخودچي ( قالب گل چهارپر) قطعه هاي شيريني را ازخمير جدا كرده ، در سيني فرمي چينيم و در فر بهمدت 20 الي 30 دقيقه در حرارت 300 درجه مي پزيم. شيريني ها بايد كمي طلايي شوند. زماني كه شيريني ها را از فر خارج كرديم پس از سرد شدن كامل آنها در ظرف مخصوص مي چينيم. اميدواريم از تهيه و طعم اين شيريني لذت ببريد.
    به شانه ام زدي تا خستگي ام را تكانده باشي
    به چه دل خوش كرده اي؟

    تكانده اي برف از شانه آدم برفي...

  17. 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامی god_girl به دلیل این نوشته سودمند سپاسگزاری کرده اند :

    eastern (9 March 2008), lili_translator (14 July 2011)

  18. #11


    زمان پیوستن
    26 May 2007
    شهر
    perth
    اتومبيل
    ford
    گوشی موبایل
    iphone
    نوشته‌ها
    1,670
    تشکر شده:
    3460

    پیش گزیده

    باقلوا
    تهيه اين شيريني سنتي يزد، كمي مشكل است. ولي مطمئناً اگر آنرا در منزل تهيه كنيد از طعم آن بيشتر لذت خواهيد برد.
    براي تهيه باقلوا بايد خميري مشابه خمير نان تهيه كنيد كه لواش باقلوا گفته مي شود و يك مايه محتوي پودر پسته كه در ميان باقلوا قرار مي گيرد و يك شربت كه براي شيرين كردن ، روي آن داده مي شود.
    مواد لازم براي تهيه مايه داخل باقلوا

    300 گرم
    پودر پسته يا بادام
    150 گرم
    پودر قند
    نصف قاشق غذا خوري
    هل

    طرزتهيه:

    پودر بادام يا پسته را با پودر قند و هل خوب ، مخلوط كرده و آنرا نگه مي داريم.
    مواد لازم براي تهيه شربت باقلوا

    نيم كيلو
    شكر
    دوليوان
    آب
    نصف ليوان
    گلاب

    طرز تهيه:

    شكررا با آب مخلوط كرده روي آتش مي گذاريم. زماني كه جوش آمد و كمي غليظ شد، گلاب را اضافه مي كنيم و پس از چند جوش ، ديگر شربت را از روي اجاق برداشته ، و از صافي رد مي كنيم و نگاه مي داريم تا در زمان لازم از آن استفاده كنيم.
    مواد لازم براي تهيه لواش باقلوا

    2عدد
    زرده تخم مرغ
    3قاشق سوپخوري
    روغن مايع
    نصف قاشق مرباخوري
    بكينگ پودر
    يك استكان
    شير
    100گرم
    كره
    كمي
    نمك
    كمي
    گلاب
    به مقدار كافي
    آرد سفيد

    طرز تهيه لواش باقلوا و طرز تهيه شيريني:

    بيكينگ پودر و نمك را در شير حل كرده ، روغن و زرده هاي تخم مرغ را مخلوط كرده ، شير را به آن مي افزائيم وخوب مخلوط مي كنيم. آرد را الك كرده و كم كم به مايع موجود اضافه مي كنيم تا جايي كه خميرحاصله به دست نچسبد. خمير را در كيسه نايلوني گذاشته و مي گذاريم 1الي 2ساعت بماند. سپس ازخمير گلوله اي به اندازه يك نارنگي برداشته ، به وسيله وردنه آنرا كاملاً نازك مي كنيم. جعبه اي فلزي ( يا ظرفي كه قابل استفاده درفرباشد ) را انتخاب كرده و خمير را كف آن پهن مي كنيم . لواش دوم را به همين ترتيب پهن كرده و روي لايه ي اول لواش قرارمي دهيم سپس مايع ميان باقلوا كه محتوي بادام يا پسته است را روي 2 لايه خمير پهن مي كنيم و با دست كاملاً فشارمي دهيم سپس با دست كمي گلاب را روي لايه هاي مواد مي پاشيم. مجدداً يك لواش ديگر را باز كرده، با وردنه خوب نازك مي كنيم و روي موادمان قرار مي دهيم سپس كناره هاي اضافي خميرهاي لواش را با كارد جدا كرده و كل مواد را به صورت لوزي يا مربع برش مي دهيم. كره را داغ كرده و روي شيريني مي ريزيم . پس ازآنكه كره كاملاً جذب شيريني شد جعبه باقلوا را درقسمت پائيني فري كه قبلا با حرارت 350 درجه بمدت 20 دقيقه گرم شده قرار مي دهيم و سپس10 الي 15 دقيقه ، شيريني را در پنجره بالايي قرار مي دهيم تا روي باقلوا طلايي رنگ شود. پس از خارج كردن باقلوا از فر، شربت تهيه شده را كم كم روي آن مي ريزيم تا كاملاً جذب شيريني شود. و مي گذاريم شيريني سرد شود. اكنون باقلواي شما حاضر است . در صورت تمايل مجداً كمي شربت بتدريج روي باقلواها بريزيد
    به شانه ام زدي تا خستگي ام را تكانده باشي
    به چه دل خوش كرده اي؟

    تكانده اي برف از شانه آدم برفي...

  19. 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامی god_girl به دلیل این نوشته سودمند سپاسگزاری کرده اند :

    ماندانگاس (9 March 2008), eastern (9 March 2008), Empress (9 March 2008), lili_translator (14 July 2011)

  20. #12


    زمان پیوستن
    14 Sep 2007
    شهر
    تهران
    گوشی موبایل
    5800
    نوشته‌ها
    1,319
    تشکر شده:
    3593

    پیش گزیده شیرینی بهشتی

    اگر هنوز هم با اينكه سال ها از دوران كودكي‌تان گذشته، با آمدن عيد، هوس شيريني‌هاي خانه مادري را مي‌كنيد و دلتان مي‌خواهد كه يك ظرف پر شيريني روي ميزتان باشد، به پيشنهاد ما عمل كنيد و پختن اين شيريني بهشتي‌هاي خوشمزه را تجربه كنيد... مزه آنها قطعا شما را به ياد شيريني هاي دوران كودكي خواهد انداخت.



    مواد لازم:
    آرد 500 گرم
    روغن 250 گرم
    پودر قند 250 گرم
    وانیل نصف قاشق چایخوری
    زنجبیل یک قاشق غذاخوری
    پودرکاکائو یک قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:
    1- ابتدا پودر قند، روغن و وانیل را با هم مخلوط کنيد و با دور تند همزن به مدت سه دقیقه بزنید تا اندازه اي كه مخلوط شما نرم و لطیف شود.

    2- سپس آرد را کم‌کم به آن اضافه کنيد و خوب ورز ‌دهید تا يك خمير صاف و يكدست به دست بياوريد.در مرحله بعدي اين خمیر را به سه قسمت تقسیم كنيد .

    3- یک قسمت اين خمير را برای شیرینی ساده كنار بگذاريد.به قسمت دوم خمير کاکائو اضافه کنيد و به قسمت آخر زنجبیل اضافه كنيد.با اين كار شيريني شما به سه طعم مختلف تقسيم مي شود.البته شما مي‌توانيد به دلخواه هركدام از اين طعم ها را كه بيشتر دوست داريد بيشتر درست كنيد.

    4- حالا كف سینی فر کاغذ روغنی بگذاريد و از خمیرهايي كه كنار گذاشته ايد گلوله‌های کوچکی درست کنيد و با فاصله از هم درون سینی فر بچینیدو سینی را با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر بگذارید.

    5- برای تزیین روی شیرینی‌ها مي توانيد از خلال بادام ،خلال پسته و کاکائو استفاده کنید. اگر دوست داشتيد مي توانيد اين شيريني را به تعداد بيشتري هم درست كنيد چراكه این شیرینی خشک را مدت طولانی در ظرف‌های دربسته می‌توانید نگه‌دارید.

    ویژه‌نامه همشهری امارات
    "What we do in life echoes in eternity"
    فرصتمون براي مهربوني زياد نيست. تا دير نشده، به كساني كه دوستشون داريم، عشقمون رو نشون بديم.

    www.101recipe.com

  21. 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامی Empress به دلیل این نوشته سودمند سپاسگزاری کرده اند :

    abs-e1000 (7 April 2009), ماندانگاس (21 March 2008), eastern (20 March 2008), god_girl (22 March 2008)

  22. #13


    زمان پیوستن
    26 May 2007
    شهر
    perth
    اتومبيل
    ford
    گوشی موبایل
    iphone
    نوشته‌ها
    1,670
    تشکر شده:
    3460

    پیش گزیده

    پفك گردويي
    مواد لازم



    3 عدد
    زرده تخم مرغ
    150 گرم
    پودرقند
    يك فنجان
    مغز گردوي خشك شده
    يك قاشق مرباخوري
    آرد
    يك قاشق چايخوري
    بيكينگ پودر
    كمي
    هل يا وانيل


    طرز تهيه:

    زرده تخم مرغ ها را به هم مي زنيم. هل يا وانيل و يك سوم پودر قند را اضافه كرده، آن را تا 5 دقيقه به هم مي زنيم . سپس نصف پودر قند باقيمانده را اضافه كرده و به هم مي زنيم و بقيه پودر قند را هم اضافه مي كنيم. زمان به هم زدن پفك گردويي، بايد 15 دقيقه طول بكشد و در آخرين مرحله بيكينگ پودر را با آرد مخلوط كرده، به زرده مي افزاييم. درآخرهم گردو را افزوده و با قاشق كوچكي از مايع برمي داريم و روي كاغذ روغني كه درسيني قرار داده ايم ، با كمي فاصله و در طبقه وسط فر با حرارت ملايم قرار مي دهيم ، تا پفك ها پخته و كاملاً خشك شوند. حرارت فر 300 درجه فارنهايت و زمان پخت 15 دقيقه است.
    به شانه ام زدي تا خستگي ام را تكانده باشي
    به چه دل خوش كرده اي؟

    تكانده اي برف از شانه آدم برفي...

  23. 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامی god_girl به دلیل این نوشته سودمند سپاسگزاری کرده اند :

    eastern (22 March 2008), Empress (22 March 2008), lili_translator (14 July 2011)

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

  • شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند
  • کد [IMG] اکنون روشن می‌باشد
  • کد [VIDEO] اکنون روشن مي‌باشد
  • HTML کد خاموش می‌باشد