سلام به دوستان
منم ماشينم مدل 87 هست . اون زمان که لاستيک خارجي خارجي جفتي 150 تومن بود يک سري آژمايشات عجيب غريب که به دليل سود جويي و بي انصافي فروشنده هاي ايراني که اطلاعات رو بهت درست نميدن انجام دادم که اين آزمايشات برام اون زمان 350هزار تومن ضرر بهمراه داشت که به پول الان ميشه 1200 و الان ديگه هر جنسي بخوام بگيرم با احتياط و بررسي review کاربرانش در ايران و خارج انتخاب ميکنم و مي خرم.
سال 87 که ماشين رو گرفتم اول چهار چرخ رو لاستيک سوميتومو htr 200 205/60/15 انداختم.چرا؟ چون 100 تا مغازه رفتم توي خيابون چراغ برق يا سورنا و مدل لاستيک هايي رو که توي اينترنت مثلا در سايت 1010tyre ديده بودم همه ازش تعريف ميکنن رو به فروشنده ها نشون ميدادم و ميگفتن نداريم يا اينکه ويتنامي و چينيشو رو ميخواستن قالب کنن يا لاستيک ميشلن زير زانتيايي که تاريخش قديمي بود. خلاصه بعد چند روز گشتن خسته شدم و به سوميتومو رضايت دادم.بعد از يک روز که لاستيک ها رو تعويض کردم حس کردم ماشين دير فرمون ميگيرهه و فرمون ماشينم سفت بود که اصلا نميشد بهش مانور داد. ( اين رو هم بگم که در کيلومتر 60000 و با تعويض تسمه دينام فهميدم تسمه شل بوده و وقتي فضاي داخل موتور گرم ميشده تسمه منبسط ميشده و گشاد شدنش سبب سر خوردن از روي پولي پمپ هيدروليک ميشد ده بارم رفتم نمايندگي هاي مختلف نفهميدن مشکل از چيه که زمستان ماشين فرمونش نرمه ولي تابستان سفته يا وقتي ماشين گرم ميشه فرمون سفت ميشه. ) خلاصه رفتم به فاصله يک هفته roadstone 205/601/15فروشنده ميگفت آقا ضرر ميکني ها ! من هم فقط به اين دليل رودستون رو انتخاب کردم که تو اينترنت ديدم نوشته لاستيک 4 فصله. بعد ديدم صداش زياده دوباره رفتم عقبي ها رو سوميتومو 205 کردم و جلويي ها رو اومدم kumho kh15 بندازم. شب رفتم کوچه ذغالي ها گفتم kumho kh15 185/65/15 براي جلو ميخوام. گفت داريم! آقا رفت از انبار آورد و انداخت من خواسم پرت به صخبت با موبايل بود پول رو دادم اومدم به سمت خونه ديدم اه! صداي لاستيکا کم نشد که بيشتر شد. ايستادم نگاه کردم ديدم مرتيکه ...hankook k406 انداخته. برگشتم اعتراض کردم نزديک بود چند نفري من رو بزنن منم حوصله پليس بازي نداشتم با فحش و بد و بيراه و اعصاب خورد آمدم خونه و تا ديروز يعني 11 ديماه 93 اين لاستيک هاي اشغال رو تحمل کردم. سرو صداشون در حد همون بارز و بر روي برف کاملا ناپايدار و سر ميخوردن و موقع ترمز گيري روي اسفالت نرم يا خط عابر پياده سر ميخورد و صداي جير جير ميداد. ماشين هم بشدت ميکوبيد. حالا اين لاستيک روي هيونداي آزرا خوب جواب داده حتما بخاطر عايقکاري خوب اتاق و سيستم فنر بندي پيشرفته ترشونه.
خلاصه ديروز رفتم يک جفت kumho 185 kh17 کره اي خريدم 400 تومن و لاستيک هاي خودم رو که 50 هزار کيلومتر راه رفته بود رو 50 تومن برداشت.
الان ميتونم بگم صداي داخل ماشين تقريبا بر روي آسفالت نرم صفر شده و بر روي اسفالت زبر هم 50 درصد کم شده و فرمون هم کمتربا شيب جاده يا پله اي شدن مسير به اين طرف اونطرف کشيده ميشه.
خلاصه در ايران يکي از بي انصاف ترين صنف فروشنده ها همين لاستيک فروشها هستند.
نشانکگذاری