ماشين من بعد از چهار ماه تاخير اول اذر فاکتور شد و يک هفته بعد رسيد نمايندگي
دو ايربگ تحويل دادن با کد کلاس 56058
ماشين من بعد از چهار ماه تاخير اول اذر فاکتور شد و يک هفته بعد رسيد نمايندگي
دو ايربگ تحويل دادن با کد کلاس 56058
ايران خودرو
اسفند 92ثبت نامکردم با موعد تحويل تير ماه 93
جالبه که من دو ايربگثبت نام کردم ولي با دعوتنامه تک ايربگ تکميل وجه کردم و دو ايربگ بهم تحويل دادن
1.310.000 تومان هم جريمه تاخير بهم تعلق گرفته که هنوز ندادن
ماشين من شنبه اول اذر فاکتور شد و شنبه هفته بعد هشتم اذر رسيد نمايندگي.يکي از دوستانم که شهرستان ثبت نام کرده 25ابان فاکتور شده و حتي مدارک پستي ماشين هم کامل رسيده دستش ولي از ماشينش تا امروز هنوز خبري نيست و اين نشان ميده که حمل ماشين شانسي هست
کلاس ماشين من در دعوتنامه 56063 و تک ايربگ بود ولي با کلاس 56058 و دو ايربگ فاکتور شد.البته به گفته نمايندگي تفاوت قيمت ايربگ اضافه رو از مبلغ جريمه ديرکرد کسر کردن.
ماشین بابام از فاکتور شدن ۶روزه رسید شیراز
حالا باید ببینم این یکی چقدر طول میکشه
ضمنا مال من سر موعدش اومد وهیچ حریمه ای شامل من نشد
امروز تماس گرفتن گفتن ماشين رسيده نمايندگي بيا ببرش منتها سندش نيمده منم گذاشتم سندش بياد بعد برم دنبالش
حالا به نظرتون تا يکشنبه دوشنبه سندش مياد يا طول ميکشه وبرم ماشين رو بگيرم؟؟؟
آقا خوشحال شدم شما رو ديدم .. تقريبا بعد 4 - 5 سال اومدم مي بينم كه همچنان در حال خريد هستي ... چندتا ثبت نام كردي طي اين سالها ى!!؟
تاپيک به کل تعطيل شده!!!هيشکي نيست
از بس قطع و وصل شد جاشو داد به فوروم همسايه. منم شانسي امروز اومدم...
دوستان پارسخودرو در تحويل تندر90 تاخير داره؟حالا داره چه ماهي را تحويل ميده؟
سلام خدمت رفقاي قديمي و جديد
من يه تندر 90 به تاريخ مرداد 91 ثبت نام کردم که تحويل آذر91 بود و با چند ماه تاخير در تاريخ 7بهمن 91 ، با افزايش تقريبا 3 ميليون توماني نصبت به زمان ثبت نام تحويل گرفتم ( 17.500 زمان ثبت نام ، 20.5 زمان تحويل ).
به هر حال ، در 7 بهمن 94 هم ماشين رو فروختم .
از زماني که ثبت نام کردم تا زمان تحويل از اطلاعات دوستان در اين سايت استفاده ميکردم .
الان باز به فکر خريد ماشين با توجه به مهيا شدن شرايط خريد ، افتادم .
گفتم شايد اين سايت مجدد فعال شده باشه ، چون مدتها بود که غير فعال بود .
خيلي خوشحالم از اين موضوع و اميدوارم که از اطلاعات مفيد دوستان در اين سايت استفاده کنيم.
روز گار به کامتان باد
حامد
روزگار به کامتان باد
نشانکگذاری