تاپیک جامع مشکلات سیستمهای انتقال قدرت و چرخها سمند
دوستان
عنوان تاپیک گویاست
تاپیکهای جدید جایگزین تاپیک جامع تمامی مشکلات سمند شما(تمامی مدل ها) شده و پستهای آن بمرور منتقل می شوند.
تقاضا دارم قبل از پست دادن به موضوع تاپیک دقت کنید
با سپاس
تاپیک جامع مشکلات سیستمهای انتقال قدرت و چرخها سمند
دوستان
عنوان تاپیک گویاست
تاپیکهای جدید جایگزین تاپیک جامع تمامی مشکلات سمند شما(تمامی مدل ها) شده و پستهای آن بمرور منتقل می شوند.
تقاضا دارم قبل از پست دادن به موضوع تاپیک دقت کنید
با سپاس
درمورد نرمتر كردن كمك فنرهاي سمند توضيح دهيد. متشكرم
با سلام
لطفا به تاپیک های زیر مراجعه کنید :
تاپیک مشکلات سیستم تعلیق و فرمان و روغنکاری سمند
كمك فنر فابريك سمند
با تشکر
سلام
پله ای شدن تایر یعنی چی و از کجا می شه اینو فهمید؟ دلیلش رو هم اگه بفرمایید ممنون می شم.
با تشکر
یعنی اینکه لاستیک ماشین (معمولا لاستیک جلو) یک طرفش لاستیک بیستر از طرف دیگرش ساییده بشه(همون لاستیک) که با به راحتی قابل تشخیص است. به لاستیک که نگاه کنید معمولا سمت خارجی لاستیک بیشتر از سمت داخلیش ساییده شده...سلام
پله ای شدن تایر یعنی چی و از کجا می شه اینو فهمید؟ دلیلش رو هم اگه بفرمایید ممنون می شم.
با تشکر
دلیلش هم سالم نبودن جلوبندی و تنظیم نبودن چرخ هاست...
3 اصل رستگار شدن:1.انديشه نيك 2.گفتار نيك 3.كردار نيك
سلام دوستان . ببخشيد ما يه مشكلي با اين سمند ال ايكس سال داريم . اونم انه كه وقتي شتاب خيلي سريع باهاش ميگيريم يه دفعه يه صدايي از سمت يكي از چرخهاي جلو مياد !!!! ميدونيد علت چيه ؟؟؟ رفتيم ايرانخودرو گفتن همه اينطورين كاريش نميشه كرد !!!! سر همين كلي باهاشون دعوا كرديم .
حالا ميخواستم بپرسم چه طوري ميشه اين مشكل رو حل كرد ؟؟؟
ممنون .
سلام
محمد جان احتمال داره از پلوس باشه. دقيقا چه طور صدايي ميده؟
بچه ها تو اتوبان کاشان در بعضی از سربالایی هاش ماشین من کم میاره. یعنی سرعتش از 140 به حدود 90 میرسه. البته همراه با سمند یکی از آشنایان که با هم میرفتیم متوجه شدم سمند من قدرتش کمتر از اونه.
به نظرتون مال تنظیم نبودن موتوره یا اشکال از چیز دیگست؟! فیلتر هواش هم تازه عوض کرده بودم.
چه بخشنده خداي عاشقي دارم،که مي خواند مرا با اينکه ميداند گنهکارم
دلم گرم است و ميدانم بدون لطف او تنهاي تنهايم
اي دوست،برايت من خدا را آرزو دارم
سلام به همه
من چند وقت پیش بابام روغن گیربکس رو عوض کرد امروز تو گاراژ قوطی شو دیدم!
پزوفی کار المان بود .ولی 85w90!!!
تو دفترچه نوشته w80 بریزید!!!
باید روغن رو عوض کنم یا همینی که هست خوبه؟
امکان بروز مشکل هست یا 10 تا به چشم نمیاد؟؟؟؟؟؟
Never cared for what they say
Never cared for what they play
Never cared for what they do
Never cared for what they know
But I know
And...Nothing Else Matters
با سلام خدمت همه دوستان
بنده سمند lx سال دوگانه سوز دارم مشكل بنده صداي سوتي هست كه ماشين ميده البته وقتي كه پدال گاز رو ول ميكنم صدا قطع ميشه كه مجددا با فشار گاز بيشتر ميشه و همچنين سرعتم كه بالاي 120 ميره صدا قطع ميشه بردم نمايندگي گفتن ايراد از گيربكسه كه تعويض شد ولي متاسفانه صدا كوچكترين تغييري نكرد ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد و به ادرس oranus1132@yahoo.com ميل كنيد چون امدن تو سايت برام مشكله و تقريبا غير ممكنه مدل ماشين 88 با 5000 كاركرد![]()
نشانکگذاری