با درود فراوان
هدف از ایجاد این گفتگو تبادل نظر و کسب اطلاعات در مورد تیراندازی و انواع سلاح های ورزشی و شکاری -مشخصات و قیمت انها و سایر مطالب مربوط می باشد . از تمام دوستانی که با این موضوعات اشنایی دارند خواهشمندم یاری فرمایند
با سپاس
با درود فراوان
هدف از ایجاد این گفتگو تبادل نظر و کسب اطلاعات در مورد تیراندازی و انواع سلاح های ورزشی و شکاری -مشخصات و قیمت انها و سایر مطالب مربوط می باشد . از تمام دوستانی که با این موضوعات اشنایی دارند خواهشمندم یاری فرمایند
با سپاس
آخرین ویرایش به وسیله noshazar : 21 September 2007 در 07:27 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز من یکی از علاقه مندان به این رشته ام که نمی دونم باید از کجا شروع کنم برای همین اومدم تو اینترنت تا کمی اطلاعات جمع کنم تو سایت فدراسیون که چیزی پیدا نکردم گفتم برم تو پیهالز حتما مطالبی هست که اومدم با کم لطفی به این قسمت مواجه شدم دوستان اگر اطلاعاتی دارن دریغ نکنن لطفا متشکرم.
اگه دوستان سوالی دارن ، جزء به جزء بپرسن تا در خدمت باشم
.
بعضی از عناوین ورزشی من در رشته تفنگ بادی:
1- مقام اول جوانان استان.
2- مقام پنجم ایران در مسابقات کشوری کرمانشاه.
3- مقام اول مسابقات انتخابی استان گلستان و استان سمنان.
4- مقام اول مسابقات منطقه ای استان.
5- نایب قهرمان مسابقات بزرگسالان استان.
6- مقام دوم انتخابی تیم ملی جوانان.
.
تمام این عناوین رو طی سالهای 76 تا 81 بدست آوردم و الان نزدیک به 6 سال است که دیگه ادامه نمیدمالبته با تیراندازی با MP5 هم شیرین کاری های زیادی داشتم و البته کلت زیگزائور P225 و P226 که اسلحه بسیار عالی است ، علل خصوص P225 که تو خوش دستی رودست نداره
![]()
احتمالا شما در نیروی انتظامی نیستید؟!؟!؟!البته با تیراندازی با MP5 هم شیرین کاری های زیادی داشتم و البته کلت زیگزائور P225 و P226 که اسلحه بسیار عالی است ، علل خصوص P225 که تو خوش دستی رودست نداره
MP5 مسلسل این نیرو هستش؟!
The wine and the lights and the Spanish guitar
I'll never forget how romantic they are
برای این ورزش میتونید به باشگاه تیر اندازی صاصد...واقع در اول بزرگراه لشگرک مراجعه کنید...
در دو رشتهی تراپ طول و تراپ عرض...
قیمت 10 تا فشنگ با اسلحه ی دو لول روی هم...مارکشو یادم نیست...تا پارسال 10 هزار تومن بود...
!Don't Tell ! But I Fall In Love With My Camera.. Deeply
سالن تفنگ بادی هم داره....اطلاعات بیشتر رو به زودی براتون قرار میدم...
پیام جان همون باشگاه مهام بوده که الان شده صاصد...محوطه ی خوبی داره بله....من درگیر کنکور بودم...1 سالی میشه نرفتم...
وگرنه حد اقل ماهی یه بار رو اونجا بودم...
از همگی ممنون
من استعداد خوبی توی تیراندازی با تفنگهای بادی دارم (البته در حد نشونه زدن تو دشت وصحرا)که تا حالا به صورت حرفه ای و باشگاهی دنبال نکردم اما عاشق اهداف پروازی هستم می خواستم اگه ممکنه کمی رهنماییم کنیید :
1-میشه مستقیم سراغ اهداف پروازی رفت یا باید طی سلسله مراتب ازرشته های دیگه شروع کرد؟
2-اگه که سمت غرب تهران باشگاهی رو سراغ دارید بگید ممنون میشم.
3-این رشته در حال حاضر چقدر خرج داره؟توضیح بدین لطفا
البته من میدونم که اگه وارد این رشته بشم انشا ا... رفتم واسه تیم ملی؟!!
1-مشکلی نیست...میشه رفت...با یکم تمرین به سرعت یاد میگیرین...
2-فکر کنم فقط انقلاب باشه و صاصد و منظریه
3-اگه بخواین صلاح بخرین...یه دولول بلژیکی حدود 4 میلیون هستش به بالا...بستگی به نوع ساخت و تمیزی ساخت و غیره داره...اگر هم که نخواین بخرین...هرینه ی هر دفعه تیراندازی از 10 تومن شروع میشه تا 30 تومن که توی باشگاتهای مختلف متفاوت هستش...
اگه به صورت حرفه ای بخواین دنبال کنین...با مربی و صلاح خوب و تمرین منظم...حول و حوش 10 ملیونی در میاد...
اگه حرفه ای نخواین دنبال کنین...تمرین ماهانش براتون ماهی 20-30 تومن بیشتر خرج نداره
من از بچگی تفنگ شکاری دستم بوده...نرفتم...چون اهداف پروازی با اهداف شکاری زمین تا آسمون فرق دارن...زیاد به خودتون امیدوار نباشین...
مخصوصن این که تفنگ بادی هم زمین تا آسمون با تفنگ های ساچمه زنی کالیبر 12 خفیف...زمین تا آسمون فرق داره...!!
تير اندازي با تفنگ بادي به چه شكلي انجام ميشه؟
باشگاه و سلاح به چه صورتي هستند؟
بلند آسمان جایگاه من است.
نشانکگذاری