اين باتريو تو علاءالدين ديدم که عينا" مشابه باتري اصلي sx1 هست.
يکي خريدم.خيلي بهتر از غير اصلياشه.هر چي باشه شکل روش و نوشته هاش مشابه خود sx1 هست و موقع فروش هم...البته جاهاي ديگه بالاي 25 تومن بود.
اين باتريو تو علاءالدين ديدم که عينا" مشابه باتري اصلي sx1 هست.
يکي خريدم.خيلي بهتر از غير اصلياشه.هر چي باشه شکل روش و نوشته هاش مشابه خود sx1 هست و موقع فروش هم...البته جاهاي ديگه بالاي 25 تومن بود.
با سلام........
این باطری که شما میگید، خریدید؟ از لحاظ دوام کاری و آمپراژ با باطری اصلیش تفاوتی داره؟
سلام...........
اگه واقعا اینطوری باشه که عالیه، روی گوشی شما level باطری درست کار میکنه، چون یسری از این باطریها همونطور که گفتم مشکل level دارن.:big_smileb:
اگه میشه توی تایپیک قبلی یه توضیحی بدید که با سلول چه کار کردید و چی شد........![]()
سلام:
بله از لحاظ level خوبه و مشکلي نداره.
فقط يه سوال از شما داشتم اينه که باتريه sx1 شما از اول چقدر کار ميکرد(چند روز؟)
و يکي ديگه اينه که اون باتريه غير اصلي که خريديد مارکش چي بود؟البته بايد معمولا" يا کانکشن باشه يا با مارک فابريک
در مورد سلول هم مطمئن نيستم که خراب شده يا نه.چون بايد ميبردم بيرون ميدادم برام پرس ميکردن و با لحيم نميشد(يا من نتونستم) و وقت هم زياد نداشتم و باتريم هم خراب شده بود بنابراين رفتم يکي خريدم.
سلام.
باطری گوشی من 1 سال اول با استفاده مداوم و mp3 گوش دادن 48 تا 50 ساعت کار میکرد و با استفاده معمولی تا 3 روز هم نیاز به شارژ نداشت که بعد تبدیل به اونی شد که تو عکس دیدیناما حالا یدونه دست دوم روشه با همونمیزان کار 34 تا 36 ساعت دوام میاره.
اون باطری که من گرفتم هیچکدام از این مارکا نبود یه برچسب داشت که روش اسم زیمنس زده بودن...
در هر صورت اگه هنوز مدار باطری قبلی سالمه و سلول هم خریدید اگه خواستید تا خودم واستون ردیفش کنم
![]()
يه چيز ديگه ميخواستم بگم اينه که باتريهاي کانکشن 2000 ميلي آمپر هستند.من خودم تعجب کردم.از دوستان کسي از اين نوع باتري استفاده کرده؟
فکر کتم خالي بندي باشه و براي فروشه بهتره؟نه
سلام
ببخشید اگه دیر جواب دادم....
برای تعویض سلول اگه مایلید تا یه قراری بزاریم و بقیه کارا.........
با سلام و سپاس از دوستان
آقا این جریان سلول چیه ؟
من تازه وارد بحث شدم !
باطری من هم مشکل داره !
باید هر روز شارژش کنم
البته بنده خدا حق داره !
داره 3سال کار می کنه
راستی قیمت این سلولی که می گید چقدره ؟
تو دنیا همیشه دو تا چشم منتظر توست ویه قلب که جای تو برای همیشه توشه
سلام به دوست عزیز
یه مطلب هست در مورد تعویض سلول اگه اطلاعاتی میخواید این ادرسشه
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=35314