سلام آقا پيام ميشه منو کمک کنيد من فريمور 15 modded w رو ريختم الان ميخوام گوشيمو بدم به برادرم و يه 6680 نوکيا بگيرم مطمئنم که برادرم با اين فريمور به مشگل ميخوره حالا ميخوام افشيال 15 رو بريزم چه جوری ميتونم کمک کنيد لطفاً
سلام آقا پيام ميشه منو کمک کنيد من فريمور 15 modded w رو ريختم الان ميخوام گوشيمو بدم به برادرم و يه 6680 نوکيا بگيرم مطمئنم که برادرم با اين فريمور به مشگل ميخوره حالا ميخوام افشيال 15 رو بريزم چه جوری ميتونم کمک کنيد لطفاً
فريمور آفيشال و آن آفيشال هيچ فرقي در فريموري كه به گوشي منتقل مي شود ندارند!
منتهي در پروسه آپديت فريمور آن آفيشال امكانات بيشتري در اختيار شما قرار ميدهد. فريمور آن آفيشال در حقيقت خودش يك فلش نرم افزاري را انجام ميدهد. به علاوه اينكه امكان آپديت از طريق كام پورت را هم به دست مياوريد و همينطور در صورتي كه به هردليلي در هنگام آپديت ارتباطتان قطع شود و گوشيتان ديگر بالا نيايد ميتوانيد بدون نياز به فلش و با استفاده از همين فريمور و يك كابل پورت سريال دوباره گوشيتان را زنده كنيد!
همچنين ميتوانيد يك ورژن همسان را دوباره روي گوشيتان بريزيد (مثلا ورژن 15 را دوباره روي 15 بريزيد كه فريمور آفيشال اين اجازه را به شما نميدهد) همينطور ميتوانيد واريانت گوشيتان را تغيير بدهيد يا يك ورژن با وارينتي متفاوت را روي وارينت فعليتان بريزيد و .....
خلاصه توصيه من به دوستان اينست كه اگر قرار است زحمت 25 مگ دانلود را به خودتان بدهيد حتما حتما فريمور در مد WinSwup (يا همان فريمور آن آفيشال) را دانلود كنيد چون امكاناتش بسيار بيشتر است و بعدها هم بسيار به دردتان خواهد خورد ولي ورژن آفيشال با يك بار استفاده بي مصرف مي شود. با توجه به اينكه در نهايت نيز فريموري كه از هر دو روش به گوشيتان منتقل مي شود كاملا يكسان است پس شرط عقل در استفاده از فريمور آن آفيشال است.
با سلام- لطفا لینک قسمت 6 را مجدد بگذارید (لینک patch) دررمورد لینک 4 باید عضو شد یا اینکه چه لینکی باید زده ود اصلا چه فایلی هست . فریمور گذاشته شده واریانتش چیه (int-da-it )
دوست عزیز لینک پچ ها کار نمیکنه.در ضمن فرم وری که من نصب کردم تم رو هم ساپورت میکرد ولی اثری از تم توی منوها نیست
سلام دوستان.من فرم ویر رو عوض کردم که خودش یه تم داره.همه ی تغیرات دیگه هم انجام شده.ولی چیزی به اسم تمز تو منوی اصلی نمیبینم.
آیا پسوند تم sx1 مثل نوکیا sis هست؟
یه سری تم برای sx1 دانلود کردم با فرمت MBM که 3 تا فایل داره.برای اینکه تم عوض بشه این 3 فایل رو کجا قرار بدم؟هر سری فقط یه تم میشه رو گوشی باشه یا اینکه میشه تعویض هم کنیم.
ممنون میشم اگه جواب بدین و کمکم کنین
دوستان از یه سایت ترکی یه فرمویر دانلود کردم که تم sis هم ساپورت میکنه.یه چی میگم یه چی میشنوین.اگه کسی میخواد بگه لینک بدم با user pass
به تاريخ يه نگاه بنداز!
نشانکگذاری