تبليغات در پي‌هالز

صفحه 11 از 11 اولاول ... 4567891011
نمایش نتایج 131 به 141 از 141

نام گفتگو: آموزش: نحوه راه اندازي تم در زيمنس SX1

زمان پیوستن
    18 Oct 2005
    شهر
    تهران
    گوشی موبایل
    Siemens sx1_Sagem X8_SonyEricsson W700

پیش گزیده

سلام آقا پيام ميشه منو کمک کنيد من فريمور 15 modded w رو ريختم الان ميخوام گوشيمو بدم به برادرم و يه 6680 نوکيا بگيرم مطمئنم که برادرم با اين فريمور به مشگل ميخوره حالا ميخوام افشيال 15 رو بريزم چه جوری ميتونم کمک کنيد لطفاً

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

از سايت siemens-mobiles.org فريمور ورژن 15 Unoficial را دانلود كن و بر روي گوشيت بريز.

زمان پیوستن
    08 Aug 2005
    شهر
    تبریز
    اتومبيل
    پروتون
    گوشی موبایل
    Siemens SX1 MCLaren

پیش گزیده

البته حرف آقا پیام کاملن صحیح هستش و هیچ حرفی در اون نیست ....
    ولی شما می تونید یکبار گوشیت فلش کنید و بعدش هم یکبار از فریمور Official 15 از سایت زیمنس بگیری و گوشیت رو درست بکنی مثل روز اول ....

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

فريمور آفيشال و آن آفيشال هيچ فرقي در فريموري كه به گوشي منتقل مي شود ندارند!
    منتهي در پروسه آپديت فريمور آن آفيشال امكانات بيشتري در اختيار شما قرار مي‌دهد. فريمور آن آفيشال در حقيقت خودش يك فلش نرم افزاري را انجام مي‌دهد. به علاوه اينكه امكان آپديت از طريق كام پورت را هم به دست مي‌اوريد و همينطور در صورتي كه به هردليلي در هنگام آپديت ارتباطتان قطع شود و گوشيتان ديگر بالا نيايد مي‌توانيد بدون نياز به فلش و با استفاده از همين فريمور و يك كابل پورت سريال دوباره گوشيتان را زنده كنيد!
    همچنين مي‌توانيد يك ورژن همسان را دوباره روي گوشيتان بريزيد (مثلا ورژن 15 را دوباره روي 15 بريزيد كه فريمور آفيشال اين اجازه را به شما نمي‌دهد) همينطور مي‌توانيد واريانت گوشيتان را تغيير بدهيد يا يك ورژن با وارينتي متفاوت را روي وارينت فعليتان بريزيد و .....

خلاصه توصيه من به دوستان اينست كه اگر قرار است زحمت 25 مگ دانلود را به خودتان بدهيد حتما حتما فريمور در مد WinSwup (يا همان فريمور آن آفيشال) را دانلود كنيد چون امكاناتش بسيار بيشتر است و بعدها هم بسيار به دردتان خواهد خورد ولي ورژن آفيشال با يك بار استفاده بي مصرف مي شود. با توجه به اينكه در نهايت نيز فريموري كه از هر دو روش به گوشيتان منتقل مي شود كاملا يكسان است پس شرط عقل در استفاده از فريمور آن آفيشال است.

زمان پیوستن
    10 Sep 2006

پیش گزیده

با سلام- لطفا لینک قسمت 6 را مجدد بگذارید (لینک patch) دررمورد لینک 4 باید عضو شد یا اینکه چه لینکی باید زده ود اصلا چه فایلی هست . فریمور گذاشته شده واریانتش چیه (int-da-it )

زمان پیوستن
    02 May 2007
    اتومبيل
    Jeep Sahra-Pride
    گوشی موبایل
    I-mate K-jam

پیش گزیده

دوست عزیز لینک پچ ها کار نمیکنه.در ضمن فرم وری که من نصب کردم تم رو هم ساپورت میکرد ولی اثری از تم توی منوها نیست

زمان پیوستن
    02 May 2007
    اتومبيل
    Jeep Sahra-Pride
    گوشی موبایل
    I-mate K-jam

پیش گزیده

سلام دوستان.من فرم ویر رو عوض کردم که خودش یه تم داره.همه ی تغیرات دیگه هم انجام شده.ولی چیزی به اسم تمز تو منوی اصلی نمیبینم.
    آیا پسوند تم sx1 مثل نوکیا sis هست؟
    یه سری تم برای sx1 دانلود کردم با فرمت MBM که 3 تا فایل داره.برای اینکه تم عوض بشه این 3 فایل رو کجا قرار بدم؟هر سری فقط یه تم میشه رو گوشی باشه یا اینکه میشه تعویض هم کنیم.
    ممنون میشم اگه جواب بدین و کمکم کنین

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

تم‌هاي SX1 با تم‌هاي سيمبين 7 به بالا فرق داره. اون فايل‌هاي MBM هم به‌جز يكي دو مورد استثنا بقيه توي مسير x:\Sytem\data قرار مي‌گيرند. اون x هم بسته به نوع پچ‌هاي اعمال شده مي‌تونه درايو C يا D باشه.

زمان پیوستن
    02 May 2007
    اتومبيل
    Jeep Sahra-Pride
    گوشی موبایل
    I-mate K-jam

پیش گزیده

دوستان از یه سایت ترکی یه فرمویر دانلود کردم که تم sis هم ساپورت میکنه.یه چی میگم یه چی میشنوین.اگه کسی میخواد بگه لینک بدم با user pass

زمان پیوستن
    07 May 2004
    شهر
    قم
    اتومبيل
    MAZDA 323
    گوشی موبایل
    N95-2 & 8250

پیش گزیده

نیکی و پرسش؟
    دوستان هرکسی به شاهی پیهالز نیاز داره تو پیام خصوصی مقدارش رو بگه.درخواستها فقط از تهیدستان سایت تا خروج از مرز فقر پذیرفته میشن.
    ضمنن از ثروتمندان هم مالیات جهت پخش بین فقرا پذیرفته میشود

"LOVE IS IN THE AIR AND IT IS EVERY WHERE"

زمان پیوستن
    24 Aug 2006
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    Mazda3
    گوشی موبایل
    Omnia- i900 16 gig

پیش گزیده

به تاريخ يه نگاه بنداز!