تبليغات در پي‌هالز

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 14 به 26 از 26

نام گفتگو: راه حلی برای باطری های خرابsx1

زمان پیوستن
    16 Jul 2005
    شهر
    کرمانشاه
    اتومبيل
    405
    گوشی موبایل
    زیمنس sx1

پیش گزیده

با سلام
    دوست عزیز اگر اشتباه نکنم و درست بگم شما قطبهای مثبت و منفی رو مستقیما به کانکتورها لحیم کردید و کاری که شما کردید اشتباهه چون با این کار عملا مدار باطری رو از مدار خارج کردید چون مداری که در باطری sx1 قرار داره میشه گفت که تقریبا کار بوت کردن رو انجام میده و با خارج کردن این مدار گوشی بطور کامل startup نمیشه. اگر شما با اهمتر ولتاژ پایه های باطری sx1 رو بگیرید میبینید که یکی از پایه ها منفی و دوتای دیگه مثبت هستن و بازهم اگر ولتاژ بین دو پایه مثبت رو بگیرید اختلاف ولتاژی حدود 1 ولت دیده میشه که بخاطر همون مسئله مدار و بوته در حالی که در باطری های نوکیا از سه کانکتور یکی مثبت و دوتای دیگه منفی اند و اگر اشتباه نکنم در داخل باطری های نوکیا هیچ مداری وجود نداره....
    به هرحال کار تعویض سلول عملیه اما نیاز به دقت و تجربه داره که با کمی حوصله درست میشه. (راستی اگر کسی در مورد نحوه نصب فایلهای بزرگ در sx1 مطلبی میدونه بگه تا برم یه سری بزنم کارم گیره دیکشنریه...)

زمان پیوستن
    26 Oct 2005
    اتومبيل
    LOGAN / THUNDER
    گوشی موبایل
    SIEMENS SX1,POCKETPC, E52

پیش گزیده

نه سعيد جان نوكيا هم يه مدار مشابهي داره و من قطبهاي باطري تازه نوكيا رو به محل اتصال قطبهاي مدار باطري sx1 لحيم كردم .نه كانكتورهاش

نكنه جاي قطبها برعكس شده (دقت كردم كه صحيح نصب بشند)
    نكنه يه نر م افزاري باشه كه باطري رو راه بندازه و ما نميدونيم؟

يكي منو راهنمائي كنه

پري روز يه باطري غير اصلي گرفتم 12 تومن باز كه كردم نوشته بود 3.7 ولت و 650ميلي آمپر متاسفانه روي پكيج چيزي ننوشته بود. 10 ساعت دووم مياره و level باطري تا وقتي كه تموم ميشه حالت پر رو نشون ميده .مزخرفه

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

آف تاپيك:
    (راستی اگر کسی در مورد نحوه نصب فایلهای بزرگ در sx1 مطلبی میدونه بگه تا برم یه سری بزنم کارم گیره دیکشنریه...)
    با برنامه unmakesis فايل برنامه رو خورد كن و بعد فايل‌ها رو روي گشوي كپي كن. توي فوورم مراحلش توضيح داده شده.

زمان پیوستن
    16 Jul 2005
    شهر
    کرمانشاه
    اتومبيل
    405
    گوشی موبایل
    زیمنس sx1

پیش گزیده

با سلام
    اول از پیام جان تشکر میکنم، پیدا کردم و کارم را افتاد.

رامین جان این طور که شما میگید که طقبهای سلول رو به مدار باطری لحیم کردی ولی کار نمیکنه این احتمال هست که موقع لحیم کردن دقت نکردی و سرعت عملت کم بوده و باعث رسیدن حرارت زیاد و بیش از حد هویه به قطعات مدار شده و بخاطر کوچکی شان زود آسیب میبینند و ممکنه بعضیاش سوخته یا نیم سوز شده باشه (خودم هم این گند رو زدم و مدار سوخت) که برای جلوگیری بایستی یه پنبه مندار روی مدار گذاشت تا حرارت رو جذب کنه........
    اون باطری هم که شما گرفتید من هم خردیم اما به شما گران دادن چون من 5 هزار خریدم. و اونم تا زمانی که خالی نمیشد لول فول نشان میداد اگه بری و مدار دو باطری رو با هم چک کنی متوجه تفاوت هایی میشی.
    بنظرم اگه مدار باطری اصلیت هم خراب شده بهتره یدونه باطری اصلی کار کرده بگیری (کاری که من کردم) از جمهوری با قیمت 5 تومان خریدم

زمان پیوستن
    18 Sep 2005

پیش گزیده داستان زندگی من

[FONT='Arial','sans-serif']
    [FONT='Arial','sans-serif'][/FONT]
    [/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']برای بار دوم یک گوشی[/FONT]sx1[FONT='Arial','sans-serif'] خریدم . همراه گوشی دو تا باطری بود یکی باطری اصل 1000 میلی آمپری ودیگری باطری قلاب 650 میلی آمپری .[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']باطری اصل بعد از 2 ساعت شارژ خالی میکرد و باطری قلاب هم یروزی کار میکرد و همش هم باطریش فول نشون میداد!!! و یک دفعه خاموش می شد(باطری قلاب را وقتی تو شارژ میزدم ، بعد از فول شدن خود به خود گوشی رو خاموش می کرد!!!) یه روز تصمیم گرفتم و دلو به دریا زدم با کمی دقت در باطری اصل رو باز کردم ... چیزی از توش سر در نیاوردم .[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']نا امید نشدم ، به سمت پل حافظ رفتم 2 تا 3 ساعت کل اونجا رو گشتم از پل حفاظ تا استانبول ، همه مغازه هارو گشتم .[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']سلول از همه نوع بود از 100 تا 4000 میلی آمپر ولی مهم این بود که توی قاب باطری [/FONT]sx1 [FONT='Arial','sans-serif']جا بشه .1000 میلی راحت پیدا مشد (قیمت حدود 5000 ) ولی من بیشتر میخواستم تصمیم گرفتم 2 تا سلول 700 میلی آمپری دو که جفتش تو قاب باطری جا میشد رو بصورت موازی به هم وصل کنم ولی قیمتش بالا میرفت حدود 1000 تومن میشد ، منصرف شدم و باز گشتم تا به طبقه سوم پاساژ امجد رسیدم یه مغازه گیر آوردم که یه سلول 1350 میلی آمپری داشت که همه چیزش به قابه باطری میخورد (آدرس دقیقش رو یادم نیست ولی اگه از سمت دره پاساژ حساب کنیم سمت راست دومین یا سومین مغازه هست) قیمتش 6000 تومان بود و یه کیت اضافه هم بهش وصل بود که چیزه مهمی نبود باید از مدار خارجش میکردیم[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']خوب مرحله دوم کار ، چجوری سلول را عوض کنم!!! تصمیم گرفتم بدم همون جا تو پاساژ عوض کنم ، گشتم تا توی طبقه زیر زمین (تقریبا ته زیر زمین سمت چپ بود ، خود مغازه هم سلول میفروخت) 1500 ازم گرفت و جای سلول ها رو عوض کرد[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']امدم خونه و باطری رو زدم به شارژ (12 ساعت). باطری رو از شارژ در آوردم و استفاده کردم 10 دقیقه بیشتر طول نکشید که شارژش خالی شد ، ناراحت بودم که 8000 پولو ریختم دور باطریم رو هم خراب کردم. فرداش برای باره دوم باطری رو کامل شارژ کردم به خودم گفتم بزارم شارژش کامل خالی بشه بعد دوباره بزنم به شارژ[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']برای اینکه وقتم تلف نشه یه آهنگ گذاشتم و گوشتم روی اسپیکر به خونه ...[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif'](نیم ساعت بعد) ...گوفتا منم تورنجم کندر جهان...(دو ساعت بعد) ...من همون جزیره بودم خالی و صمیمی و سر باسه عشق بازی موجا....( سه ساعت ونیم بعد )...مرو ای دوست مرو ای دوست ، مرو از دست من ای یار ، که منم زنده به بوی تو....!!![/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']داشتم شاخ در می آوردم باطری تماما خالی نشون میداد.ولی همین طور کار میکرد ! فکرو زکرم شده بود که شارژ باطریشو خالی کنم ، مگه خاموش مشد 1 ساعتم بازی باهش کردم ولی مثل شیر استوار بود و بلاخره من کم آوردم.[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']باطریش تا فردا شبش هم برام کار کرد.الانم دارم ازش استفاده میکنم و خیلی راضیم فقط مشکلم اینه که یه باطری دارم که همش فول نشون میده تا خاموش شه و یه باطری دارم که همش خالی نشون میده تا خاموش بشه[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']نتیجه گیری نهایی : حتما این کارو بکنید ارزش داره 8000 پول بدید(خودتون هم زحمت تعویض برد رو نکشید) و یه باطریه عالی داشته باشی ، دیگه خیالتون هم راحت میشه از باطری.(من از - < پچ[/FONT] cristal [FONT='Arial','sans-serif']>- هم استفاده میکنم و با این باطری چیزه بی نظیری رو دارم تجربه میکنم خدا پدره این روس هارو بیامورزه)[/FONT]

زمان پیوستن
    18 Sep 2005

پیش گزیده

[FONT='Arial','sans-serif']داستان زندگی من [/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']برای بار دوم یک گوشی[/FONT]sx1[FONT='Arial','sans-serif'] خریدم . همراه گوشی دو تا باطری بود یکی باطری اصل 1000 میلی آمپری ودیگری باطری قلاب 650 میلی آمپری .[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']باطری اصل بعد از 2 ساعت شارژ خالی میکرد و باطری قلاب هم یروزی کار میکرد و همش هم باطریش فول نشون میداد!!! و یک دفعه خاموش می شد(باطری قلاب را وقتی تو شارژ میزدم ، بعد از فول شدن خود به خود گوشی رو خاموش می کرد!!!) یه روز تصمیم گرفتم و دلو به دریا زدم با کمی دقت در باطری اصل رو باز کردم ... چیزی از توش سر در نیاوردم .[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']نا امید نشدم ، به سمت پل حافظ رفتم 2 تا 3 ساعت کل اونجا رو گشتم از پل حفاظ تا استانبول ، همه مغازه هارو گشتم .[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']سلول از همه نوع بود از 100 تا 4000 میلی آمپر ولی مهم این بود که توی قاب باطری [/FONT]sx1 [FONT='Arial','sans-serif']جا بشه .1000 میلی راحت پیدا مشد (قیمت حدود 5000 ) ولی من بیشتر میخواستم تصمیم گرفتم 2 تا سلول 700 میلی آمپری دو که جفتش تو قاب باطری جا میشد رو بصورت موازی به هم وصل کنم ولی قیمتش بالا میرفت حدود 1000 تومن میشد ، منصرف شدم و باز گشتم تا به طبقه سوم پاساژ امجد رسیدم یه مغازه گیر آوردم که یه سلول 1350 میلی آمپری داشت که همه چیزش به قابه باطری میخورد (آدرس دقیقش رو یادم نیست ولی اگه از سمت دره پاساژ حساب کنیم سمت راست دومین یا سومین مغازه هست) قیمتش 6000 تومان بود و یه کیت اضافه هم بهش وصل بود که چیزه مهمی نبود باید از مدار خارجش میکردیم[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']خوب مرحله دوم کار ، چجوری سلول را عوض کنم!!! تصمیم گرفتم بدم همون جا تو پاساژ عوض کنم ، گشتم تا توی طبقه زیر زمین (تقریبا ته زیر زمین سمت چپ بود ، خود مغازه هم سلول میفروخت) 1500 ازم گرفت و جای سلول ها رو عوض کرد[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']امدم خونه و باطری رو زدم به شارژ (12 ساعت). باطری رو از شارژ در آوردم و استفاده کردم 10 دقیقه بیشتر طول نکشید که شارژش خالی شد ، ناراحت بودم که 8000 پولو ریختم دور باطریم رو هم خراب کردم. فرداش برای باره دوم باطری رو کامل شارژ کردم به خودم گفتم بزارم شارژش کامل خالی بشه بعد دوباره بزنم به شارژ[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']برای اینکه وقتم تلف نشه یه آهنگ گذاشتم و گوشتم روی اسپیکر به خونه ...[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif'](نیم ساعت بعد) ...گوفتا منم تورنجم کندر جهان...(دو ساعت بعد) ...من همون جزیره بودم خالی و صمیمی و سر باسه عشق بازی موجا....( سه ساعت ونیم بعد )...مرو ای دوست مرو ای دوست ، مرو از دست من ای یار ، که منم زنده به بوی تو....!!![/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']داشتم شاخ در می آوردم باطری تماما خالی نشون میداد.ولی همین طور کار میکرد ! فکرو زکرم شده بود که شارژ باطریشو خالی کنم ، مگه خاموش مشد 1 ساعتم بازی باهش کردم ولی مثل شیر استوار بود و بلاخره من کم آوردم.[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']باطریش تا فردا شبش هم برام کار کرد.الانم دارم ازش استفاده میکنم و خیلی راضیم فقط مشکلم اینه که یه باطری دارم که همش فول نشون میده تا خاموش شه و یه باطری دارم که همش خالی نشون میده تا خاموش بشه[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']نتیجه گیری نهایی : حتما این کارو بکنید ارزش داره 8000 پول بدید(خودتون هم زحمت تعویض برد رو نکشید) و یه باطریه عالی داشته باشی ، دیگه خیالتون هم راحت میشه از باطری.(من از - < پچ[/FONT] cristal [FONT='Arial','sans-serif']>- هم استفاده میکنم و با این باطری چیزه بی نظیری رو دارم تجربه میکنم خدا پدره این روس هارو بیامورزه)[/FONT]

زمان پیوستن
    24 Aug 2006
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    Mazda3
    گوشی موبایل
    Omnia- i900 16 gig

پیش گزیده

خسته نباشي دوست من.
    اسم مغازه اي که سلول گرفتي ايران باتري هستش.

اين مشکلي هم که شما داري به نظرم با تعويض مدار سلول که بهش لحيم کردي قابله حله.

با استفاده ي معمولي چند روز کار ميکنه؟

زمان پیوستن
    16 Jul 2005
    شهر
    کرمانشاه
    اتومبيل
    405
    گوشی موبایل
    زیمنس sx1

پیش گزیده

سلام به تمام دوستان
    تبریک میگم که شما با دریا دلی این کار رو انجام دادید، ولی چند تا سوال دارم:
    1- اون باطری اصلی شما قبل از اینکه سلول را عوض کنید درجه اش درست کار میکرد یا اشتباه نشان میداد؟
    2- سلول جدید را روی کدام مدار نصب کردی، اصلی یا تقلبیه؟
    3- شما از برنامه دیمر استفاده میکنین؟ (اگه از این برنامه استفاده میکنید چه مدت زمانی کار میکنه و یا بدون این برنامه چقدر کار میکنه؟)
    4- سلول را به مدار لحیم کرد یا مثل حالت اصلی به مدار جوشش کرد؟

بنظر من اگه مدار را عوض کنی احتمال داره که باطری درست بشه. من هم یکی از باطری های تقلبی خریدم و مشکلش غیر از دوام کم این بود که تا وقتی که از بی شارژی خالی میشد درجه (level) باطری پر بود ولی با باطری اصلی این مشکل رو ندارم. الان باطری اصلی من خرابه در شرایط عادی 1 روز کار میکنه ولی با برنامه دیمیر 2 روز و گاهی بیشتر کار میکنه.
    ممنون میشوم اگه به سولات بالا جواب بدید

زمان پیوستن
    18 Sep 2005

پیش گزیده

سلام به همه

1-بنظر درست کار می کرد.نمیشه نظر قطعی داد چون در باره اول جفت باطریام خراب بودن
    2-سلول را روی مداره باطریه اصل نصب کردم
    3-بله استفاده می کنم با 50% روشنایی صفحه نمایش. بدون برنامه تست نکردم ولی با برنامه حداقل 3 روز کار مکنه به نحوی که من نیازی به باطریه دومم ندارم (من حداقل روزی 3 ساعت از MP3 PLAYER استفاده می کنم)
    4-چون دره باطری رو خودش چسب زده بود دیگه بازش نکردم ولی احتمالا لحیم کرده

زمان پیوستن
    22 Apr 2007

پیش گزیده m55

سلام من يه گوشي ام 55 دارم ميخوام باطريمو عوض كنم يه آشنا پيدا كردم كه يه گوشي نو داره كه باطريش به ماله من ميخوره به نظرتون اونو بخرم(12000تومان ميگه ) يا سلولشو عوض كنم؟؟

زمان پیوستن
    22 Apr 2007

پیش گزیده m55

سلام من يه گوشي ام 55 دارم ميخوام باطريمو عوض كنم يه آشنا پيدا كردم كه يه گوشيs55 نو داره كه باطريش به ماله من ميخوره به نظرتون اونو بخرم(12000تومان ميگه ) يا سلولشو عوض كنم؟؟

زمان پیوستن
    22 Apr 2007

پیش گزیده

يا به نظرتون شوك بدم؟؟

زمان پیوستن
    16 Jul 2005
    شهر
    کرمانشاه
    اتومبيل
    405
    گوشی موبایل
    زیمنس sx1

پیش گزیده

با سلام به دوست گرامی، ابتدا از اینکه به سوال شما دیر جواب دادم عذرخواهی میکنم. خیلی وقت بود به سایت سر نزده بودم.
    دوست عزیز اگر باطری s55 دوست شما هم نو باشه ارزش خریدن نداره چون اون باطری حتی اگر استفاده هم نشده باشه عمر خودش رو کرده و خیلی زود با چند بار استفاده مشابه باطری فعلی شما میشه. زمانی به باطری شک میدن که باطری سالم باشه و بطور کامل دشارژ (خالی) شده باشه. به نظر من بهترین و عاقلانه ترین کار اینه که شما سلول داخلی رو تعویض کنید. برای این کار اگر تهران هستید به پاشاژ امجد واقع در جمهوری یه سر بزنید و همونجا کار تعویض سلول رو انجام میدن، اگر هم تهران نیستید یا خودتون مایل به نجام این کتر هستید میتونید یک سلول مشابه سلول باطری فعلی تهیه کنید و با دقت مراحل تعویض رو انجام بدید.
    در صورت نیاز اگر سوالی داشتید عنوان کید تا جواب بدم.
    موفق باشی.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند