[FONT='Arial','sans-serif'][FONT='Arial','sans-serif'][/FONT]
[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']برای بار دوم یک گوشی[/FONT]sx1[FONT='Arial','sans-serif'] خریدم . همراه گوشی دو تا باطری بود یکی باطری اصل 1000 میلی آمپری ودیگری باطری قلاب 650 میلی آمپری .[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']باطری اصل بعد از 2 ساعت شارژ خالی میکرد و باطری قلاب هم یروزی کار میکرد و همش هم باطریش فول نشون میداد!!! و یک دفعه خاموش می شد(باطری قلاب را وقتی تو شارژ میزدم ، بعد از فول شدن خود به خود گوشی رو خاموش می کرد!!!) یه روز تصمیم گرفتم و دلو به دریا زدم با کمی دقت در باطری اصل رو باز کردم ... چیزی از توش سر در نیاوردم .[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']نا امید نشدم ، به سمت پل حافظ رفتم 2 تا 3 ساعت کل اونجا رو گشتم از پل حفاظ تا استانبول ، همه مغازه هارو گشتم .[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']سلول از همه نوع بود از 100 تا 4000 میلی آمپر ولی مهم این بود که توی قاب باطری [/FONT]sx1 [FONT='Arial','sans-serif']جا بشه .1000 میلی راحت پیدا مشد (قیمت حدود 5000 ) ولی من بیشتر میخواستم تصمیم گرفتم 2 تا سلول 700 میلی آمپری دو که جفتش تو قاب باطری جا میشد رو بصورت موازی به هم وصل کنم ولی قیمتش بالا میرفت حدود 1000 تومن میشد ، منصرف شدم و باز گشتم تا به طبقه سوم پاساژ امجد رسیدم یه مغازه گیر آوردم که یه سلول 1350 میلی آمپری داشت که همه چیزش به قابه باطری میخورد (آدرس دقیقش رو یادم نیست ولی اگه از سمت دره پاساژ حساب کنیم سمت راست دومین یا سومین مغازه هست) قیمتش 6000 تومان بود و یه کیت اضافه هم بهش وصل بود که چیزه مهمی نبود باید از مدار خارجش میکردیم[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']خوب مرحله دوم کار ، چجوری سلول را عوض کنم!!! تصمیم گرفتم بدم همون جا تو پاساژ عوض کنم ، گشتم تا توی طبقه زیر زمین (تقریبا ته زیر زمین سمت چپ بود ، خود مغازه هم سلول میفروخت) 1500 ازم گرفت و جای سلول ها رو عوض کرد[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']امدم خونه و باطری رو زدم به شارژ (12 ساعت). باطری رو از شارژ در آوردم و استفاده کردم 10 دقیقه بیشتر طول نکشید که شارژش خالی شد ، ناراحت بودم که 8000 پولو ریختم دور باطریم رو هم خراب کردم. فرداش برای باره دوم باطری رو کامل شارژ کردم به خودم گفتم بزارم شارژش کامل خالی بشه بعد دوباره بزنم به شارژ[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']برای اینکه وقتم تلف نشه یه آهنگ گذاشتم و گوشتم روی اسپیکر به خونه ...[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif'](نیم ساعت بعد) ...گوفتا منم تورنجم کندر جهان...(دو ساعت بعد) ...من همون جزیره بودم خالی و صمیمی و سر باسه عشق بازی موجا....( سه ساعت ونیم بعد )...مرو ای دوست مرو ای دوست ، مرو از دست من ای یار ، که منم زنده به بوی تو....!!![/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']داشتم شاخ در می آوردم باطری تماما خالی نشون میداد.ولی همین طور کار میکرد ! فکرو زکرم شده بود که شارژ باطریشو خالی کنم ، مگه خاموش مشد 1 ساعتم بازی باهش کردم ولی مثل شیر استوار بود و بلاخره من کم آوردم.[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']باطریش تا فردا شبش هم برام کار کرد.الانم دارم ازش استفاده میکنم و خیلی راضیم فقط مشکلم اینه که یه باطری دارم که همش فول نشون میده تا خاموش شه و یه باطری دارم که همش خالی نشون میده تا خاموش بشه[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']نتیجه گیری نهایی : حتما این کارو بکنید ارزش داره 8000 پول بدید(خودتون هم زحمت تعویض برد رو نکشید) و یه باطریه عالی داشته باشی ، دیگه خیالتون هم راحت میشه از باطری.(من از - < پچ[/FONT] cristal [FONT='Arial','sans-serif']>- هم استفاده میکنم و با این باطری چیزه بی نظیری رو دارم تجربه میکنم خدا پدره این روس هارو بیامورزه)[/FONT]
نشانکگذاری