سلام بچه ها یه سوال داشتم اونم اینکه چند روز دیگه می خوام برم استانبول خواستم بدونم هزینه رومینگ چقدر برام می افته بخوام با گوشیم با ایران تماس بگیرم؟همینطور اگه کسی باهام تماس بگیره برای من هزینه ای داره یا نه؟می ارزه اصلا یا نه؟ممنون...
سلام بچه ها یه سوال داشتم اونم اینکه چند روز دیگه می خوام برم استانبول خواستم بدونم هزینه رومینگ چقدر برام می افته بخوام با گوشیم با ایران تماس بگیرم؟همینطور اگه کسی باهام تماس بگیره برای من هزینه ای داره یا نه؟می ارزه اصلا یا نه؟ممنون...
زنگ بزن 09990 بگو هزینه ی رومینگ، اونوقت یه نوار برات پخش میکنه که تمام هزینه های همه ی کشورا رو برات میگه
از اون طرف زنگ بزنی دقیقه ای 2-3 هزار تومن برات آب می خوره چون با نرخ اون اپراتور حساب میشه، اونم تماس خارجی.
از این ور اگه کسی بهت زنگ بزنه، برای اون طرف هزینه ی زنگ زدن به موبایل براش میفته (همون دقیق ای 50 تومن) بعد هزینه ی تماس ایران به ترکیه از طریق مخابرات دقیق ای تقریبا 170 تومن (فکر کنم) برای تو میفته.
اگر کسی بهت اس ام اس بزنه همون 14 تومن براش میفته بدون هیچ هزینه اضافی
اگر تو اس ام اس بزنی دونه ای حدود 200-300 تومن
قیمتهای دقیق رو همون 09990 بهت میگه
بر و بچز گرامی ممنون زیاد...فکر کنم به صرفه هست که اونجا یه سیمکارت اعتباری بگیرم کسی از قیمتش خبر داره؟
سیم کارت اعتباری ترک سل 15 YTLهستش.
با سلام این تعرفه ها که فرمودید به نظر تغییر کرده ؟؟!! لطفا اگر می شود اشاره کنید. ای پی سل
نشانکگذاری