تبليغات در پي‌هالز

صفحه 9 از 9 اولاول ... 23456789
نمایش نتایج 105 به 107 از 107

نام گفتگو: سیکل ازت در آکواریوم آب شور Nitrogen Cycle ا

زمان پیوستن
    26 Mar 2009
    شهر
    تبریز
    اتومبيل
    سانتافه
    گوشی موبایل
    Samsung GALAXY Note

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط bmhvnn6 مشاهده گفتگو
    سلام
    به تازگی تانک آب شورم رو راه انداختم. اما بعد از گذشت یک ماه هنوز نیتریت روی 5 میلی گرم هستش. آیا این عادیه و چطوری میتونم نیتریت رو کاهش بدم.
    تانک من 240 لیتره. تو سامپ از سیپورکس aqua medic یک بسته، Substrate ایهایم دو بسته وSubstrate pro ایهایم یک بسته استفاده کردم. اسکیمر ls20 دایمکس از روز اول روشن بوده. حجم سامپ حدود 60 لیتره. یه رفیجیوم 90 لیتری هم دارم که در خال حاضر فعلا فقط توش از شن به ارتفاع 15 سانت استفاده کردم و گیاهی نداره. هنوز لایو راک هم اضافه نکردم. در ضمن نیترات 15، پ هاش 8.2 و kh روی 12 هستش. تانک هم توسط آب R/O آبگیری شده.
    با تشکر
    اینکه نیترات داره تولید میشه نشانگرطی شدن سیکل ازت در روزهای آتی هست . ولی وجود نیتریت هم نشان تکمیل نشدن سیکل هست . من هم مشکل شما رو در اوایل داشتم . البته شما نفرمودید برای طی شدن سیکل ازتتون از چه محصولی استفاده کردیده اید . ولی به هر شکل بهتون همین محصول DENITROL JBL رو که عکسش هم در پست بالا هست پیشنهاد می کنم . در کمتر از 12 ساعت نیتریتو نیترات صفر رو در تانکتونتجربه خواهید کرد .

زمان پیوستن
    12 Nov 2005
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    تویوتا
    گوشی موبایل
    4S

پیش گزیده

من منظور شما رو از راه انداختن نفهميدم! شما ميگيد لايو راک هنوز اضافه نکردم! يعني ميخواهيد بعدا اضافه کنيد؟ کي ميخواهيد اين کارو بکنيد؟ ماهي تو تانک شما هست؟
    اگر لطف کنيد دقيق و درست مشکل رومطرح کنيد در جواب گرفتن زودتر به نتيجه ميرسيد.
    برای تو و خویش
    چشمانی آرزو می
    كنم
    كه چراغ
    ها و نشانهها را
    در ظلمات
    مان
    ببیند.

زمان پیوستن
    15 Feb 2011
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    روا
    گوشی موبایل
    n73

پیش گزیده

سلام من فکر میکنم شما با اضافه کردن لایو راک به شرایط دلخواهتون می رسید در ضمن شما باید برای هر 10 لیتر اب یک کیلو لایو راک استفاده کنید (( فراموش نشه سیکل ازت کمک میکنه به فعال شدن باکتریها وعناصر داخل سنگهای زنده ))

صفحه 9 از 9 اولاول ... 23456789

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند
  • کد [IMG] اکنون روشن می‌باشد