در تاريخ 13 مهر در مسير اتوبان قم تهران كه همراه خانواده ام عازم تهران بودم يك 206 با سرعت بسيار زياد (احتمالا بالاي 150) به علت خواب بودن راننده اش از پشت و سپس از پهلو به ماشين من كه 405 مدل 85 با سرعت حدود 115 كيلومتري حركت مي كرد برخورد و در نهايت هر دو از جاده خارج و خودروي من كه پس از برخورد با سنگهاي بيرون جاده دو تا لاستيك عقب و جلويش تركيده بود پس از طي مسيري 200 متري كه به پهلو و بر روي شيب بيش از 70 درجه بر روي لبه تپه كنار جاده با سرعت زياد حركت مي كرد در نهايت با برخورد به كوه متوقف شد ( روي هشدار براي كبرا 11 با اين تصادف كم شد)
در اين حادثه پسر 10 ساله ام كه جلو بود و كمربند بسته بود هيچ آسيبي نديد گردن خودم نيز مختصري بخاطر پرتاب شدن سرم به جلو در اثر شوك تصادف درد گرفت و زخمي سطحي نيز كنار سرم بخاطر برخورد با شيشه بغل ايجاد شد.(كمربند بسته بودم)
پسر 7 ماهه ام كه كف صندلي عقب خواب بود به جز چند كبودي مختصر آسيبي نديد و همسرم كه در صندلي عقب به خاطر حفظ بچه اش يكي از انگشتانش شكست و مختصري كبودي در سر و بازويش ايجاد شد(كمر بند نبسته بود) و پشت پايش نيز زخمي شد.
ماشين نيز حدود 4-3/1 ميليون تومان خسارت ديد كه شامل شاسي كشي جلو، تعويض سپرها، گلگيرهاي جلو، پلوس و طبق و رام يك طرف و سيني كارتل و سيني فن و صافكاري گلگير عقب و كمپرسور كولر و تعويض چند خورده ريز مثل چراغها مي باشد.
البته نجات خودمان و خسارت نسبتا پايين ماشين از الطاف خداوند بود كه شاكرم ولي در اين تصادف تجربياتي از نظر حقوقي و برخورد با شركتهاي بيمه كسب كردم كه ذكر آن را براي ديگران مفيد مي دانم و به مرور در اين تاپيك مي آورم. ساير دوستان هم اگر تجربه اي دارند در اين بحث شركت كنند تا همه از اطلاعات هم استفاده كنيم. خود من با اين كه در حال نوشتن پايان نامه فوق ليسانس حقوق خصوصي هستم با نكاتي در عمل برخورد كردم كه قبلا علم و تجربه اش را نداشتم و تازه الآن هم از راهنماييهاي يكي از هم دوره اي هايم كه داديار شعبه تصادفات است براي پرونده خودم استفاده مي كنم (البته پارتي بازي نمي كنم):
تا به حال در اين حادثه حدود 4/1 ميليون هزينه تعميرات كرده ام كه اين مبلغ را بايد طرف مقصر من بدهد (فقط يك ميليون را بيمه مي دهد) تازه من دلم برايش سوخته و حدود 500 تومن از هزينه ها را برايش ارزون تمام كردم. علاوه بر مبلغ هزينه تعميرات، 2/1 ميليون هم كارشناس رسمي كسر قيمت خودرو برايش نوشته است كه به همراه 40-30 روز خواب ماشين را بايد از جيب خودش بپردازد و بيمه فقط هزينه تعميرات را آن هم بر اساس نظر كارشناس خودش و تا سقف بيمه خسارات مالي (كه معمولا 1 ميليون است) مي پردازد. (طرف پشت فرمون خوابش برده بود و تعبير خوابش خيلي برايش گرون تموم شد خدا بدادش رسيد كه تلفات جاني نداشت و فقط كمي جراحت بود)
البته اگر طرف به زبان خوش نداد مجبورم طي يك دعواي حقوقي همراه با شكايت كيفري مربوط به جراحات و ارش و ديه ناشي از تصادف از طرف در دادگاه بگيرم. در هنگام تصادف معمولا بطور خودكار پرونده شكايت كيفري تشكيل مي شود و نوبت دادگاه پس از نظريه نهايي پزشكي قانوني و طول درمان است ولي اگر خسارات ماشين بيش از مبلغي است كه بيمه مي پردازد و مقصر به زبان خوش پرداخت نمي كند بايد اقامه دعوي مدني نيز بكنيد تا هم زمان با شكايت كيفري رسيدگي شوند والا در نوبت قرار خواهد گرفت چند توصيه به دوستان كه اگر احيانا خداي ناكرده تصادف شديد كردند (حادثه خبر نمي كند شما در رانندگي حداكثر 50% قضيه هستيد و هر چقدر كه محتاط باشيد ممكن است طرف مقابل خوابش برده باشد):
1 - سعي كنيد با پرداخت چند هزار تومان سقف خسارت مالي بيمه تان را بيشتر از 1 ميليون كنيد(برخي بيمه ها مثل آسيا و ايران قبول مي كنند.) چون هزينه خسارت خودروهاي امروزي در تصادفات شديد سرسام آور است.
2 - در صورتي كه تصادف شديد است قبل از تعمير توسط كارشناس رسمي تامين دليل كنيد يعني برآورد خسارت و كسر قيمت خودرو كنيد و پس از تعمير با ارائه فاكتور رسمي هزينه ها را دقيق كنيد تا طرفتان نتواند دبه كند. هزينه تامين دليل كم است و قابل مطالبه از مقصر است.
3 - نمايندگهاي مجاز ممكن است كارشان خوب نباشد و گرون باشند ولي حرفشان براي كارشناس بيمه قابل قبول تر است و كارشناس بيمه معمولا حرف تعميركارهاي متفرقه را قبول نمي كند.
4 - پس از تعمير خصوصا اگر مي خواهيد از بيمه بدنه استفاده كنيد سريع كارشناس را براي بازديد نبريد ممكن است پس از چند روز عيبهاي جديدي سروكله شان پيدا شود(مثلا كمپرسور كولر من پس از 10 روز خرابيش معلوم شد و حدود 300-200 هزار تومن هم هزينه اش است) كه ديگر بيمه حاضر به پرداخت هزينه آنها نخواهد بود.
5 - در مواردي كه بيمه بدنه داريد و مقصر قابل تعقيب وجود دارد به اين دل نبنديد كه از بيمه بدنه استفاده كنيد و شركت بيمه خودش مبلغ خسارت را از مقصر بگيرد چون علاوه بر دردسرهايش معمولا كارشناس بيمه بدنه 40-30% كمتر از كارشناس بيمه شخص ثالث برآورد مي كند و تازه فرانشيز هم كم مي كند. اين كار را فقط وقتي بكنيد كه از دريافت خسارت از طرف مقابل نا اميد باشيد (مثلا طرف بيچاره است و بيمه هم ندارد و يا خسارت مازاد بر بيمه خيلي زياد است)
6 - در صورتي كه در حادثه آسيب ديديد و نياز به استراحت پزشكي داشتيد حتما نامه گواهي استراحت پزشكي براي محل كار يا تحصيل خود را همان موقع ترخيص بگيريد چون بعدا پيدا كردن پزشك كشيكي كه شما را معاينه يا ترخيص كرده خيلي دشوار است.
7 - اگر از همراهان شما كسي سالم مانده است حتما او را در محل حادثه بگذاريد تا حواسش باشد طرف مقصر در هنگام ترسيم كروكي و تعيين مقصر حادثه جريان را به نفع خودش عوض نكند.
8 - كروكي شما براي شركت بيمه تا 5 روز پس از حادثه معتبر است و بعد از گذشت 5 روز بيمه بهانه مي آورد به همين دليل بلافاصله پس از تصادف به نمايندگي بيمه (چه بيمه خودتان و چه طرف مقابل) خبر دهيد تا ثبت شود و لازم نيست كه حتما خودتان گزارش كنيد ديگران هم مي توانند. بعدا مي توانيد مدارك مورد درخواستي را براي بيمه ببريد.
9 - هر چقدر هم كه هزينه دارد ماشينتان را براي تعمير به شهر محل زندگيتان ببريد(ولو 200 هزار تومن پول حمل خودرو بدهيد) تا هم وقتتان در رفت و آمد تلف نشود(خصوصا كه ماشين نداريد) و هم بر كار تعمير نظارت داشته باشيد و سريعتر انجام شود.
10 - پرونده بيمه را هم به دليل فوق در همان شهر خودتان تشكيل دهيد ولي متاسفانه طبق آ.د.ك. پرونده كيفري در دادگاه همان شهر محل وقوع تصادف تشكيل مي شود؛ تامين دليل را هم در همان شهر دادگاه قبل از بردن ماشين به تعميرگاه با درخواست از دفتر دادگاه يا شوراي حل اختلاف انجام دهيد.
يكي از نكات مهم اين است كه تا مي توانيد از آزاد شدن اتومبيل مقصر ممانعت كنيد البته معمولا داديارهاي مامور پرونده حواسشان به اين نكته جمع است ولي ممكن است مثل من از بدشانسي داديار يا قاضي پرونده خيلي دل رحم باشد و ماشين را فورا از توقيف آزاد كند. دلايل ممانعت از آزادي ماشين مقصر اين است:
1- تا زماني كه ماشين مقصر توقيف است او دنبال شما مي دود ولي بمحض آزاد شدن ماشين شما بايد دنبال او بدويد مثلا براي تشكيل پرونده در بيمه، ارائه مدارك مورد نياز مربوط به مقصر و پرداخت هزينه هاي تعمير بايد التماسش كنيد.
2 - در صورت آزاد شدن ماشين مقصر وي با تعمير آن مستندات و شواهد پرونده را از بين خواهد برد و دچار دردسر مي شويد مثلا در برخي موارد شركت بيمه براي پرداخت خسارت شما خواستار رؤيت ماشين مقصر مي شود تا تصادف و كروكي ساختگي نباشد.
3 - اگر مقصر ماشينش را تعمير كند ديگر پولي براي پرداخت خسارات شما (اگر مازاد بر بيمه) باشد نخواهد داشت و گرفتار مي شويد.
نشانکگذاری