داداش اينجا شهر ارواحه دير رسيديم
اين قضايا برا چند سال پيشه و روتوايلر من فكر ميكنم بايد راي بيشتري داشت و بولداگ كه اصلا گارد نيست
داداش اينجا شهر ارواحه دير رسيديم
اين قضايا برا چند سال پيشه و روتوايلر من فكر ميكنم بايد راي بيشتري داشت و بولداگ كه اصلا گارد نيست
بولداگ یک سگ گارد محسوب میشه !!!!!!! امریکاییش
بله امريكن بولداگ براي نگهباني جاهاي كوچيك مناسبه ولي انگليش به هيچ عنوان گارد نيست
خوب من دانيالم وخيلي در مورد سگ ها اطلاعات دارم (قيمت و نگهداري و رفتار) هر كي خواست ايميل بده danial.nayeri@yahoo خوب چون دوبرمن طرفدار زياد داره راجع به اون ميگم دوبرمن يك سگ كاملا اشرافي سلطنتي باوفا وسختگير نسبت به غريبه ها است و خيي هم حسود است تو اپارتمان ميشه نگهش داشت ولي فعاليتش خيلي زياده بسيار باهوش است و رتبه ي 5 را در هوش بين سگ ها دارد و به رنگهاي سياه و قهواي يا قرمز (كمياب)و حنايي (كمياب وباارزش)وسفيديافت ميشود ولي در ايران فقط سياه و قهوهاي يافت ميشود و در ضمن ترس تو خون اين نژاد نيست
مشكلات سلامتي :سگ سالمي است و فقط بيماري هاي خوني و چاقي در سنين بالا نفخ مشكلات لگن بيماريهاي قلبي قابل ذكر است
طول عمر:بالاي 13 سال
قيمت : 300 هزار تومان تا 2.5 ميليون بستگي به داخلي يا وارداتي بودنش دارد![]()
خوب من دانيالم وخيلي در مورد سگ ها اطلاعات دارم (قيمت و نگهداري و رفتار) هر كي خواست ايميل بده danial.nayeri@yahoo خوب چون دوبرمن طرفدار زياد داره راجع به اون ميگم دوبرمن يك سگ كاملا اشرافي سلطنتي باوفا وسختگير نسبت به غريبه ها است و خيي هم حسود است تو اپار
سلام من دانيالم و در مورده سگها اطلاعات زياد دارم اين ايميلمه اگه سوالي داشتيد بپرسيد (قيمت و نگهداري و رفتار) danial.nayeri@yahoo.com
نشانکگذاری