تبليغات در پي‌هالز

مشاهده دست آورد همه پرسی: اگه شما باشین کدوم از اینها رو انتخاب میکنید؟

رای دهنده
126. شما نمی‌توانید در این رای گیری رای بدهید
  • Boxer

13 10.32%
  • Dooberman

50 39.68%
  • German

20 15.87%
  • Great Dane

23 18.25%
  • Rott Weiler

7 5.56%
  • N.mastif

1 0.79%
  • Bulldog

11 8.73%
  • Sharpei

0 0%
  • DalMatian

1 0.79%
صفحه 3 از 46 اولاول 1234567891013 ... آخرآخر
نمایش نتایج 27 به 39 از 592

نام گفتگو: مقایسه چند سگ گارد

زمان پیوستن
    18 May 2006
    شهر
    تبریز

پیش گزیده

دوستان یه کتابی هست در مورد سگها که به نظرم میتونه جالب باشه براتون...عکسهای زیباییم داره...

دنیای شگفت انگیز سگها

تالیف:مارکوس اشنک,جیل کاروان
    ترجمه:خانم مریم نوروزی
    انتشارات جاجرمی:تهران_خیابان دانشگاه_بالاتر از لبافی نژاد_پلاک 109
    تلفن(البته الآن 8 رقمی شده دیگه):6498370-6496465

اگه کسیم در مورد تریرها اطلاعاتی داره تو تاپیک سگهای خانگی لطف کنه بگه...منکه هیچ اطلاعاتی در مورد این سگها ندارم...

زمان پیوستن
    17 Feb 2006
    شهر
    بندر انزلي
    اتومبيل
    206 تيپ 3
    گوشی موبایل
    HTC cha cha

پیش گزیده

يه سئوال. اگه سگو تربيت کنيم که تو باغچه مدفوع و ادرار کنه به مرور زمان اين مساله باعث آلودگي باغچه نميشه؟ و از طرفي ادرار سگ باعث سوختن و ضرر رسوندن به گلا و درختا نميشه؟ مدفوع که مفيده کود هم ميشه!! اما بيشتر از لحاظ آلودگي مد نظرمه. به نظر شما بهترين جا براي عادت دادن سگ واسه دفع فضولات و ادرار کجاست؟
    >>حاصل عشق مترسک به کلاغ مرگ یک مزرعه است.

زمان پیوستن
    20 Mar 2004

پیش گزیده

يه سئوال. اگه سگو تربيت کنيم که تو باغچه مدفوع و ادرار کنه به مرور زمان اين مساله باعث آلودگي باغچه نميشه؟ و از طرفي ادرار سگ باعث سوختن و ضرر رسوندن به گلا و درختا نميشه؟ مدفوع که مفيده کود هم ميشه!! اما بيشتر از لحاظ آلودگي مد نظرمه. به نظر شما بهترين جا براي عادت دادن سگ واسه دفع فضولات و ادرار کجاست؟
    سعی کنید جایی درست کنید که کف اونجا ماسه و شن باشه و عادتش بدید اونجا کارش رو بکنه. وگرنه درختاتون خشک میشن. و اگر سگتون خوب تربیت نشه تو مدفوع خودش پا میذاره.(البته سگهای باغی اینطوری هستن و سگهای خانگی اینکارو نمیکنن)

زمان پیوستن
    17 Aug 2006
    شهر
    شیراز
    اتومبيل
    ریو ---> 207i
    گوشی موبایل
    DesireZ P990i w810 E310

Exclamation help

نقل قول نوشته شده توسط DJ RoSo مشاهده گفتگو
    عادتش بدید اونجا کارش رو بکنه. و اگر سگتون خوب تربیت نشه تو مدفوع خودش پا میذاره.(البته سگهای باغی اینطوری هستن و سگهای خانگی اینکارو نمیکنن)
    میشه بگین که آیا برای تربیت برای این کار باید فرد خاصی باشه که بتونه آموزشش بده و یا خودم هم می تونم

اگر این کار برام مقدوره می شه من رو راهنمایی کنید
    جدیدترین وصیتنامه لقمان حکیم به فرزندش

پسرم! هیچ گاه دنبال به کرسی نشاندن حرفت در فروم ها مباش و همه جا سر هر صحبتی را بازمکن. بگذار تو را نادان بدانند

زمان پیوستن
    17 Feb 2006
    شهر
    بندر انزلي
    اتومبيل
    206 تيپ 3
    گوشی موبایل
    HTC cha cha

پیش گزیده روش کنترل دفع مدفوع با استفاده ازکاغذ

به منظورتربیت توله با استفاده ازکاغذ تمام کف اتاق ویا فضای محصورمورد نظرتان را با چندین لایه ازورقه های روزنامه بپوشانید سپس توله را درآن محوطه نگهداری کنید. منتظر دفع مزاج اوبرروی روزنامه باشید. سپس ورقه های کثیف را جمع آوری وتعویض نمایید. این عمل را برای یک تا دوروزتکرارکنید. بعد تعدادی ازروزنامه ها را بردارید. احتمالا توله سگ ازجاهای خالی برای دفع مدفوع استفاده نخواهد کرد. اگراستفاده نمود اورا با ملایمت تنبیه کنید وروی کاغذها ببرید. متوجه می شود که باید این کاررا درروی کاغذها انجام دهد ومفهوم کاغذها را درک خواهد کرد. این وضعیت ادامه می یابد تا وقتی که تنها دوورقه روزنامه درگوشه اتاق پهن باشد. تا قبل ازاینکه سگ را بیرون بیاورید ازآن ورقه ها استفاده کنید. بعد ازاینکه با اودربیرون ازخانه قدم زدید واو توانست درآنجا دفع کند یاد می گیرد که بیرون ازخانه تنها محل برای دفع مدفوع است پس می توانید روزنامه ها را بردارید ودرعین حال رفتارسگ را زیرنظربگیرید واگراحتیاج به بیرون رفتن دارد( با عصبانیت دنبال روزنامه می گردد) به سرعت اورا بیرون ببرید واو می تواند مدفوع خود رادفع کند واین روش را تاموقعی ادامه دهید که به خوبی به آن عادت نماید ودرخانه مدفوع نکند.

زمان پیوستن
    20 Mar 2004

پیش گزیده

میشه بگین که آیا برای تربیت برای این کار باید فرد خاصی باشه که بتونه آموزشش بده و یا خودم هم می تونم

اگر این کار برام مقدوره می شه من رو راهنمایی کنید
    ببینید سگ دقیقاً مثل بچه میمونه و همه حرکات شما و رفتارهاتون رو متوجه مشه.
    اگر چند بار دعواش کنید دیگه اون کار رو نمیکنه.

زمان پیوستن
    20 Mar 2004

پیش گزیده

البته راه بهتری هم هست و اونم استفاده از وسایل کمک آموزشیه.
    جاهایی که لوازم مربوط به سگ میفروشن (pet shop) معمولاً مدفوع های مصنوعی پلاستیکی دارن که ما معمولاً برای اذیت کردن دوستان از اونا استفاده میکنیم. ولی در واقع این وسیله برای آموزش سگ هستش.
    بدین صورت که شما باید اون مدفوع مصنوعی رو در جایی که میخواهید سگ اونجا کارش رو بکنه میذارید و سگ رو میبرید اونجا تا با محل آشنا بشه.و میتونید مثلاً اونو بذارید روی فرش خونه و سگ رو ببرید اونجا و نشونش بدید و درحالیکه دارید اونو نشونش میدید یکم داد و بیداد بکنید و طوری بهش بفهمونید که این کار اشتباهه و جای اون روی فرش نیست و برش دارید و ببرید جای مناسب بذارید. بعد از 3-2 مرتبه سگ کاملاً متوجه میشه که کجاها نباید اینکارو بکنه.

زمان پیوستن
    20 Apr 2005
    شهر
    Tehran

پیش گزیده

دوستي كه در مورد ترير ميپرسي.من آخرش نفهميدم كه شما دنبال سگ نگهباني كه دزد بگيره يا دنبال سگي كه از بچه آدم شيرين تره.!!!
    به هر حال اگه بزرگان اجازه ميدن برات توضيح بدم....

زمان پیوستن
    20 Mar 2004

پیش گزیده

لطفن تو این تاپیک فقط در مورد سگهای نگهبان صحبت کنید.

زمان پیوستن
    20 Apr 2005
    شهر
    Tehran

پیش گزیده

من حواسم بود كه اينجا فقط برايه سگهايه نگهبانه ولي ميخواستم دوستمون تكليفش با خودش مشخص بشه كه چي ميخواد.اگه دنبال سگيه كه تو سرما و تو حيات دووم بياره و بتونه نگهباني بده بايد از ترير صرفه نظر كنه/اگه دنبال سگيه كه خوشگل باشه و از رفتاراش متعجب بشه و بخواد سگه هر لحظه خودشو يه جور براش لوس كنه و كاملا حرف گوش كن باشه و تو محيط خونه نگهش داره بايد سگايه موجود تو همه پرسيو بي خيال بشه .به هر حال وقتي به يك نتيجه كلي رسيد كه از اين 2 گروه كدومشو ميخواد تو قسمت مربوطه مطرحش كنه تا با كمال ميل كمكش كنم.

زمان پیوستن
    17 Feb 2006
    شهر
    بندر انزلي
    اتومبيل
    206 تيپ 3
    گوشی موبایل
    HTC cha cha

پیش گزیده

من خودمم گيج شدم. ميدوني مشکل من چيه؟ سگ رو نميخوام داخل خونه نگه دارم و ميخوام تو حياط باشه!

زمان پیوستن
    12 Apr 2004
    شهر
    tehran
    اتومبيل
    Prado 2007 vx - Proton Gen2

پیش گزیده

چرا توی حیاط ؟ و اینکه هدفتون از نگهداری سگ چی هست ؟ ایا خانواده مشکلی با نگداری سگ شما ندارن ؟

زمان پیوستن
    17 Aug 2006
    شهر
    شیراز
    اتومبيل
    ریو ---> 207i
    گوشی موبایل
    DesireZ P990i w810 E310

Exclamation کمک

نقل قول نوشته شده توسط mohsen3544 مشاهده گفتگو
    من خودمم گيج شدم. ميدوني مشکل من چيه؟ سگ رو نميخوام داخل خونه نگه دارم و ميخوام تو حياط باشه!
    متاسفانه من هم دچار این مشکل شدم !!!

دوستان اگر می تونند منظور خودشون رو واضع تر بگند تا ما هم دچار شک و تردید نشیم
    جدیدترین وصیتنامه لقمان حکیم به فرزندش

پسرم! هیچ گاه دنبال به کرسی نشاندن حرفت در فروم ها مباش و همه جا سر هر صحبتی را بازمکن. بگذار تو را نادان بدانند

صفحه 3 از 46 اولاول 1234567891013 ... آخرآخر

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند
  • کد [IMG] اکنون روشن می‌باشد