طبق روال و برنامه دوستان عزیز ایندفه میخواهیم اطلاعات کلی از پراید رو روی سایت بگزاریم
اول از همه باید از مدیر ارجمندzq-zعزیز تشکر کنم که همیشه بنده رو در این کارها یاری میکنن
دوستان عزیز سر پراید خیلی بحثها هست و خیلی حرف ها میشه
ما اگر بخواهیم تاریخچه ی کوتاهی از این ماشینو بگیم میتونیم حرف از طرح فورد بزنیم
بله درست خوندید
پراید طرحی از شرکت فورد بود که بعدها با faceliftبه پراید تبدیل شد
پراید توی زمان خودش بهترین خودرو توی ایرودینامیک بود
در زمان خودش ترمزهایی داشت که هیچ ماشینی نداشت
پراید ماشینی بود که خیلی زیبا و دقیق و حساب شده طراحی شد
ماشینی بود که در زمان خودش خیلی ارزش داشت و هرکسی نمیتونست باهاش رانندگی کنه
برای همین هم هست که الان توی کلاس خودش بهترین خودرو هست توی پیست
بعد از اینکه پراید راهشو به ایران باز کرد خیلی چیزا پیدا کرد
اونموقع پراید برای ایرانیهایی که سوار پیکان بودن خیلی بود
ماشینی بود که شیشه هاش برقی بود و کوچیک بود و در عین حال قوی
ماشینی بود که خیلی ارزون به نظر میومد
همین شد که جوونا عاشقش شدن
همه کلی عشق داشتن که سوارش بشن
دیگه بانکها جوایز ویژه شون بعد از پژو –پراید بود
اونموقع همه از مشخصات فنی پراید سوال میکردن
سایپا خیلی تفره میرفت واقعا انگار یه سوالی بود که پاسخشو خودش نمیدونست
یه بار میگفت حجم موتور 1.3هست یه بار میگفت1.4خلاصه همه بلخره نمیدونستن این ماشین موتورش چه حجمی داره
باور کنید من هنوز نمیدونم دقیق حجمش چنده ولی میدونم حدودا 65اسب هست
این ماشین دوره ای حسابی تو ایران گوذروند
اون موقع هرکی پراید داشت وسیله باز محسوب میشد تا اینکه 206به ایران اومد و پراید به خاطره ها پیوست
اون موقع بود که سایپا برای اینکه بازار تیپ 2رو کساد کنه اومد و یک کاره گفت که حجم موتور پراید 1.4هست و توانایی اینو داره که با 206سال 99-2000دست و پنجه نرم کنه
پراید وزنش کمتر از 206هست
در هر حال ما نمیخوایم بریم سر 206برای همین میگزریم
پراید واقعا دوران شیرینی برای ما ایرونی ها داشت
به ما یادداد که همه چیز پیکان جوانان نیست
به ما گفت پراید با داشتن موتوری که حجمش کمتر از موتور پیکانه براحتی میتونه پیکان رو بگیره
پراید وزنی معادل 900کیلو داره(حدودا)و حجم موتورش طبق اخرین اظهارات 1.4هست و 4سیلندر و 8سوپاپ هست و توانایی تولید 65اسب بخار رو داره
این خودرو دارای تعلیقی نرم هست که برای فرمون دادن های سریع اصلا خوب نیست
پراید هم اکنون در سوریه به عنوان تاکسی هست و در ایران نیز جدیدا با نام صبا تولید میشود
در حال حاضر پراید قیمتی معادل 7تا8میلیون تومان داره که البته صفر کیلومتر این خودرو این قیمت رو داره
از لحاظ ایمنی این خودرو صفر میباشد
در اخرین امارگیری ها بیشتری تلفات ها از پراید میباشد ( این امار برای اوایل تولید پراید میباشد )
خوب اینم از این
با ایجاد این تاپیک فقط میمونه مباحث کلی در مورد ریو
البته باید برای ریو کمی صبر کنیم و صبر خواهیم کرد تا این ماشین کمی زیاد بشه و امتحانشو کامل پس بده
امیدوارم این مطلب کامل بوده باشه
دوستان عزیز خواهشا شما اگر اطلاعاتی بهتر و بیشتر از بنده دارید حتما اینجا ذکر کنید
بنده میتوانم این طور تاپیکهایی که گشودم رو قفل کنم ولی برای اینکه اگر کسی چیزی بیشتر میدونه بگه بنده این تاپیکها رو قفل نکردم
پس خواهش میکنم که اگر بیشتر از بنده میدونید که حتما هم میدونید اینجا ذکر فرمایید تا همه استفاده کنند
با سپاس از شما
نشانکگذاری