سلام...گفتم تو اين تاپيك...هر كس تجربه جالب و نكته خوبي واسه گفتن داره...بگه كه بقيه هم استفاده كنن...در مورد هر چيزي....از اينكه سر پيچها چطور برونيم كه چپ نكنيم :P تا اينكه مثلا دنده رو كي عوض كنيم و اين چيزا.......
سلام...گفتم تو اين تاپيك...هر كس تجربه جالب و نكته خوبي واسه گفتن داره...بگه كه بقيه هم استفاده كنن...در مورد هر چيزي....از اينكه سر پيچها چطور برونيم كه چپ نكنيم :P تا اينكه مثلا دنده رو كي عوض كنيم و اين چيزا.......
Alber (29 November 2010)
هيچكي تحويل نگرفت؟!ops: خوب بزارين من خودم يه سوال بپرسم....درسته كه مي گن با 206 سر پيچها ترمز كني احتمال چپ شدنت زياد مي شه؟
اگر ترمز ميخ بگيريد و ماشين در حال سر خوردن باشه طبيعيه كه احتمال چپ شدن بيشتر ميشه . قبل از پيچهاي تند (هنوز مسير مستقيم) سعي كنيد تا جايي كه ميتونيد سرعتتون رو كم كنيد و پيچ رو با فشار كمتر به ترمز رد كنيد
harzaabe جان, تيپ 5 و تمام محصولات 206 با موتور TU5 ٬ فاقد esp هستن
اين ميل تعادل كه ميگن فقط تيپ 5 داره چيه؟
پديده تشديدي ؟!؟!؟ يعني چي!؟!؟!؟
آقا ايت حرفا چيه ايران خودرو چيكارست كه چيزي رو حذف كنه ؟ موقع وصل كردن لامپاي ماشين هم فرانسوي ها نظارت دارن آقا ما با ايران خودرو داريم كار ميكنيم . اصلا اين حرفها صحت نداره!
باتلاق (28 April 2007)
يه فوت براي اينكه بحث تاپيك منحرف نشه : اگه در هي عقب سفت شد و هر چي روغن زديد نرم نشد راحش اينه كه درب جولو رو باز كنيد و در سوراخي كه جلوي درب عقب به همين منظور تعبيه شده روغن بريزيد . نرم نرم خواهد شد
Evanescence,
ممکن هستش که در مورده ESP توضيح دهيد و بفرماييد کدام خودروهای سخت داخل اين سيستم رو دارند؟
[SIGPIC][/SIGPIC]
هيچ کس را طاقت ليلا پرستيدن نبود
زين سبب ليلای من رخ از همه پنهان نمود
harzaabe,
ESP ٬ مكمل abs هستش كه در هنگام خطر انحراف و چپ شدن ماشين وارد عمل ميشه و به طور مستقل به يكي يا چند تا از چرخها دستور ميده . از ماشينهاي ساخت داخل فكر كنم فقط موسو esp داشته باشه (مطمئن نيستم)
Evanescence
EBD چي داداش و كدوم ماشين ها دارند؟
[SIGPIC][/SIGPIC]
هيچ کس را طاقت ليلا پرستيدن نبود
زين سبب ليلای من رخ از همه پنهان نمود
harzaabe, تقريبا تمام خودروهايي كه abs الكترونيكي دارن ٬ ebd هم دارن . مثل زانتيا ٬ مزدا ٬ 206 تيپ 3 و 5 و ...
danial_2006 (26 December 2007)
irandolphin2002,
آقا اين ميل تعادل ايران هست؟
نشانکگذاری