روغن موتور مناسب برای سمند lx را چی پیشنهاد می کنید؟ ( در هوای مناطق مرکزی کشور) . متشکر میشوم اگر که
دلایل خود را علمی بیان کنید. پیروز وموفق باشید
روغن موتور مناسب برای سمند lx را چی پیشنهاد می کنید؟ ( در هوای مناطق مرکزی کشور) . متشکر میشوم اگر که
دلایل خود را علمی بیان کنید. پیروز وموفق باشید
در دفترچه راهنماي سمند معمولي توصيه شده كه فقط از توتال استفاده شود. در LX هم به نظرم مناسب است ولي مطمئن نيستم.
mehrshah (6 April 2006)
lp چه طوره
خیلی تعریف میکنن
فقط TOTAL 5000![]()
از يه نفر كه الكي حرف نميزد شنيدم كه ميگفت مدل هاي بالاتر كه تا 20.000 هم كار ميكنن توي سمند و پژو باعث كم شدن روغن ميشه![]()
mehrshah (6 April 2006)
روغن موتور توتال که تو دفترچه هم پیشنهاد کرده خیلی خوب و مناسبه . اما کمی گرونه . مساله کم کردن روغن در موتورهای گروه پژو -سیتروئن طبیعی هست و تو دفترچه هم به این نکته اشاره شده . بعد از حدود چند ماه کارکرد به تدریج از بین میره یا خیلی کم میشه.
من تا حالا فقط از روغن توتال براي سمند خودم استفاده كردم ولي كم ميكنه. يكي از دوستان ميگفت وقتي از توتال براي 405 خودش استفاده ميكرده روغن كم ميكرده ولي از وقتي كه از روغن بهران (سوپر پيشتاز) استفاده ميكند . تقريبا اصلا كم نميكند راستش من اصلا باور نميكنم. علاوه بر اين تا اونجايي كه ميدونم موتورهاي نسل پژو به خاطر دور بالا روغن كم ميكنن. با اين وجود اصلا دور روغن بهران نرفتم و باز هم از توتال استفاده ميكنم. از دوستاني كه از توتال استفاده ميكنن ممنون ميشم بگن راضي هستن يا نه..
براي آنکه به راه خود ایمان داشته باشیم، لازم نیست ثابت کنيم که راه دیگران نادرست است. کسی که چنین می پندارد، به گامهای خود نیز ایمان ندارد .
(پائولو کوئلیو)
من از TOTAl 5000 استفاده ميكنم و يكبار كه ميخواستم برم طبس و كل كوير (حدود 1.5 ساعت) رو با سرعت 150 و دور موتور 4300 طي كردم ديدم يكم روغن كم كرده وقتي سوال كردم گفتن كاملا طبيعيهنوشته شده توسط Srfazel
![]()
جالبه بدونيد كه اگه از TOTAL 7000 كه براي 20.000 كيلومتر كاركرد هست استفاده كنيد كم كردن روغن موتور پژو و سمند بقدري زياد ميشه كه مجبور به اضافه كردن روغن ميشيد![]()
ولي در كل TOTAL5000 بهترين انتخابه و مقدار كم كردنش اينقدر كمه كه جاي نگراني نداره![]()
ای بابا روغن موتور خارجی در ایرانی که روی نفت خوابیده؟ من تمام ایران رو گشتم اون هم با روغن موتور های ایرانی! و هیچ مشکلی هم نمود. قبلنا بهران میزدم ولی حالا بهران افت کرده و اسپیدی میزنم. اون خارجی ها رو هم کشک هم حساب نمی کنم. اگر فکر می کنین که اونا بهترین روغناشون رو به کشوری می فرستن که هیچ تست خاصی در زمان واردات انجام نمی ده، باید بگم که سخت در اشتباهین.
Total 5000=10.000 KMنوشته شده توسط pesaremelli
Total 7000 = 20.000KM![]()
میخواستم بپرسم توتال 5000 تا چند کیلومتره؟
Love thy neighbor As thyself
من کهکاسترول چهار فصل رو پیشنهاد میکنم
![]()
فرشید جان
خودت میگی 5000
اما اغلب برای اینکه موتور ماشینشون روغن مطمئنی داشته باشه سر 4000روغن رو عوض میکنن
ما که اینطوری هستیم
نشانکگذاری