زندگی مثل پیانو است,دکمه های سیاه برای غم ها و دکمه های سفید برای شادی ها .اما زمانی می توان آهنگ زیبایی نواخت که دکمه های سیاه و سفید را با هم بفشاری
یا حق
بله تمام پاکت پی سی ها به جز O2 وHp رو شرکتhtc می سازه
الان لیزر توی بازار هست ؟ چند هست ؟
ممنون
من چند روز پیش تبلیغ همین گوشی رو با تیتر پیشرفته ترین Povcket Pc دنیادیدم تو مجله عصر ارتباط البته با نام GLX نه I-teq (البته همونجور که اشاره شد حد اکثر کاری که GLX و I-Teq انجام دادن عوض کردن قاب گوشیه)...درضمن زیر آگهی آدرس و شماره تلفن هم زده بود (تهران،میدان ولیعصر،مرکز تجارت ایرانیان،طبقه اول، واحد 9-تلفن:88927773
تلفن فروش:88929089و88928897)
هر کی اطلاعات بیشتری ازش گرفت حتما به ما هم خبری بده
زندگی مثل پیانو است,دکمه های سیاه برای غم ها و دکمه های سفید برای شادی ها .اما زمانی می توان آهنگ زیبایی نواخت که دکمه های سیاه و سفید را با هم بفشاری
یا حق
آقا محمد من حواسم به این مسئله هست.
همونجور که می دونید شرکت هایی مثل GLX و حتی I-Teq خودشون سازنده و طراح گوشی نیستند و تنها کاری که می کنند با اجازه شرکت سازنده این گوشی ها رو با نام خودشون در یه محدوده خاص(مثلا در مورد I-teq در خاور میانه) به فروش می رسونن.پس نمی شه گفت که چون یکی از گوشی های GLX سیستم عامل جاوا داشته پس همشون همینجورین.
در ضمن اگر به متن من دقت کنی نوشته بودم که این تبلیغ رو با تیتر "پیشرفته ترین پاکت پی سی دنیا" گذاشته بود که این خودش نشون دهنده اینه که سیستم عامل این گوشی جدید با مارک GLX ، ویندوزموبایل هست.
البته جالبه بدونید که تو من تو چند تا سایت معروف (مثلا GSMArena.com یا MobileReviews.com ) برای مشخصات این گوشی گشتم اصلا گوشی با مارک GLX یا I-teq وجود خارجی نداشت و مطمئنا هر دوی این شرکت ها این گوشی رو از یه شرکت سومی (احتمالا همون htc) کپی زدن.
حالا از اون معازه پرسیدن هم ضرری نداره.من که تهران نیستم (اهوازیم) اگر با تلفن جوابم رو داد که حتما به اطلاع همه می رسونم اگرم نه که زحمتش می افته گردن شما تهرانیای عزیز
یا حق
سلام آقیانا خسته نباشد. شرمنده چند تا سوال دارم.من gigabyte g-smart (i-teq) دارم.تایوانی.واقعا تایوانی! آخه تو لیست TV فقط تایوانه! اینو چیکار میشه کرد که کشورها اضافه شن؟ چطور آپدیت کنم؟ جاوا هم نصب نمی کنه چیزی قبلش باید نصب کنم؟
دستت درد نکنه
یا حق
نشانکگذاری