سلام
من میخوام تردمیل بگیرم مارک روبیمکث رو پیشنهاد کردن میخواستم نظر شما رو بدونم
سلام
من میخوام تردمیل بگیرم مارک روبیمکث رو پیشنهاد کردن میخواستم نظر شما رو بدونم
سلام دوستان
در خصوص مارك Green-Lifes نظرتون چيه؟
من مي خواهم بگيرم ولي قيمت با كيفيت مناسب (نه عالي) برام مهم است (خيلي نميخواهم پول بدهم).
يا حق
با احمق بحث نميکنم و ميگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند.
از حسود دوري ميکنم چون حتي اگر دنيا را هم به او تقديم کنم باز هم از من بيزار خواهد بود
بهترین مارک ترد میل کدام است ./
سلام
خیلی به مارک و برند توجه نکنید !!
چند چیز خیلی مهمه :
آنتی شوک داشته بشه
زاویه دار باشه
بعضا داشتن سرعت سنج و ضربان قلب و ... براشون مهمه که خیلی هم مهم نیست ، کلا پنل دیجیتال یه بازه زمانی کوتاهی کورد توجهه
موفق باشید
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
نخواندیم و نشنیدیم ، بخوان و بشنو
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
اونجوری که میگن و از قدیم گفتن معروف ترین و بهترین مارک تردمیل خانگی tunturi هستش
البته مارک Bremshey هم تحت لیسانس شرکت tunturi فعالیت میکنه و فیمتی یکم ارزونتره ولی در سطح کیفیت خوبی قرار داره
The wine and the lights and the Spanish guitar
I'll never forget how romantic they are
سلام
تنتوری این مارک رو به من پیشنهاد داد ولی من وقتی رفتم دیدم اونجا دیدم که مارک Bremshey از روی دستگاه ور اومده بود پیش خودم گفتم اینکه مارکشه! وای بحال بقیه ی اجزاش برا همین ترسیدم! حالا کمکم کنید من از 1 تا 1.200 میتونم پول بدم! ضمن اینکه به من مدل Scout رو پیشنهاد کردن! که مشخصاتش اینه :
Bremshey Treadmills Scout
صفحه نمایش : زمان. مسافت. شیب.ضربان قلب.کالری.سرعت
تعداد برنامه : 7
سرعت : 0.8-16 کیلومتر
شیب : 0-10%
قدرت موتور : 2.2 اسب بخار
اندازه تسمه اصلی : 51*149 سانتیمتر
عرض دستگاه : 85 سانت
وزن دستگاه : 97 کیلو
حداکثر وزن مصرف کننده : 110 کیلو
970.000 تومان
Bremshey Treadmills Trail
تعداد برنامه : 9
سرعت : 0.8-18 کیلومتر
شیب : 0-12%
قدرت موتور : 2.5 اسب بخار
اندازه تسمه اصلی : 51*150 سانتیمتر
عرض دستگاه : 87 سانت
وزن دستگاه : 111 کیلو
حداکثر وزن مصرف کننده : 120 کیلو
1.350.000 تومان
Tunturi Treadmills T20 Competence
تعداد برنامه : 12
سرعت : 0.8-16 کیلومتر
قدرت موتور : 2.5 اسب بخار
اندازه تسمه اصلی : 48*135 سانتیمتر
عرض دستگاه :81 سانت
وزن دستگاه : 96 کیلو
حداکثر وزن مصرف کننده : 110 کیلو
نکته : کنترل شیب و سرعت از روی دسته و صفحه کامپیوتر
1.280.000 تومان
Tunturi Treadmills T30
تعداد برنامه : 13
سرعت : 0.8-20 کیلومتر
قدرت موتور : 3 اسب بخار
اندازه تسمه اصلی : 51*141 سانتیمتر (سیستم مهار)
عرض دستگاه :91 سانت
وزن دستگاه : 112 کیلو
حداکثر وزن مصرف کننده : 125 کیلو
نکته : کنترل شیب و سرعت از روی دسته و صفحه کامپیوتر
1.580.000 تومان
شرایط ضمانت :
15 سال گارانتی موتور دستگاه
2 سال گارانتی دستگاه
5 سال خدمات پس از فروش
شماره تماس نمایندگی : 88777029 - 88796996
این رو واسه کسانی نوشتم که سرچ می کنن و چیزی تو اینترنت جز این تاپیک پیدا نمی کنند!
حالا دوستان وزن من بیشتر از 90 کیلو نیست و میخوام با این دستگاه تازه کاهش وزن هم بدم! و اینکه استفاده خانگی دارم
حالا شما کدوم رو به من پیشنهاد می کنید؟!
از نظر کیفیت - کمیت
وحید
حالا شاید اونو بد چسبونده بودنتنتوری این مارک رو به من پیشنهاد داد ولی من وقتی رفتم دیدم اونجا دیدم که مارک Bremshey از روی
دستگاه ور اومده بود پیش خودم گفتم اینکه مارکشه! وای بحال بقیه ی اجزاش برا همین ترسیدم!
تو خونه ی ما داریم همین بریمشی رو استفاده میکنیم تقریبا 1.5 ساله هممونم روی 90-100 کیلوییم ....خیلی خوب کار میکنه!
با توجه به وزنی که مد نظرتونه ...مدل خوبیو بهتون پیشنهاد دادن به نظرم چون بیشتر اینا به قدرت تردمیل میگن توجه کنید که تا 100 کیلو همون 2.5 اسب بخار کافیه.شما 90 کیلوئی 2.2 خوبه
شیب و سرعت هم در حد کافی دارن
حالا اگه بریمشی دلتو زده تو همون رنج تانتوری هم دارن که پیشنهاد بدن بکر کنم همون T20 باشه
The wine and the lights and the Spanish guitar
I'll never forget how romantic they are
اصلا بجث دلزدگی نیست من میخوام اولا که بیشتر از نیاز من نباشه و الکی پول بدم! و بعد اینکه چون برای من پول زیادی هست و تاحالا هیچ کس از اطرافمون نداشتن انتخاب سخته میخوام چیزی که به دردم میخوره بخرم نه بیشتر از نیازم.
در ضمن من یه مدل از Horizon رو خونه فامیلمون دیدم ولی جنسش خوب نبود!!! احساس میکنم ضربه گیرش خوب نبود نظرتون راجع به اون چیه؟!
سلام
من به گفته دوستان یه Bremshey مدل Scout خریداری کردم! از همه نظر تمام انتظارات من رو برآورده می کنه! اما یه مشکل بزرگ هست و اون هم اینه که وقتی که این دستگاه رو روشن میکنیم یه صدای بقول خود شرکت گروم گروم میده که میگن واسه ارتباط بین تسمه و فلتک هست و اینا میگن که تو همه تردمیل ها وجود داره در صورتی که اصلا توی تی 30 تنتوری این صدا وجود نداره چون من تی 30 رو هم برای باجناغ ام خریداری کردم واسه همین جفتشون رو دارم و جفتی هم تو جای ساکتی قرار دارن و از اونجا که خونه ما زیاد عایق صوتی ش خوب نیست این صدا همسایه پایین رو خیلی اذیت خواهد کرد میخواستم ببینم دوست من که گفتین Bremshey دارین برای شما هم همینه یا دیگران که دیگر مدلهای شرکت تنتوری را دارند...
ممنون میشم جواب بدید
سلام البته بچه ها دقت کنید اگه زانو درد دارید از تردمیل اصلا نباید استفاده کرد .
البته این رو هم من گویا بشم که برای زانو دردهای شدید بد هست ولی اگر بصورت معمول هست به علت داشتن ضربه گیر در تردمیل ها از پیاده روی در خیابان بسیار بسیار بهتر است.
وحید
نشانکگذاری