دوستان اگه اطلاعاتی در مورد تردمیل خونگی خوب دارید لطفا بگید من چه تردمیلی برای استفاده خونگی بخرم
ممنون
دوستان اگه اطلاعاتی در مورد تردمیل خونگی خوب دارید لطفا بگید من چه تردمیلی برای استفاده خونگی بخرم
ممنون
سلام
اول مطمئن شو كه حالشو داري مرتب بري روش بعد بخر![]()
1- به طور كلي دور ترد ميل هاي ايراني اعم از موتور كولري و راين و ... رو خط بكش كه مفت گرونن.
2- اگه وضع ماليت خوبه و مي توني 2-3 تومن خرج كني (كه به نظر خودم زياديه ) ترد ميل Tunturi بخر كه بي شك بهترينه. فروشگاه شماره يكش خيابان ونك و شماره دوش بالاتر از بيمارستان دي است.
3- من خودم 3 ساليه كه يه ترد ميل مارك SportsArt دارم كه ازش راضيم (از همون شماره 2 تانتوري خريدم) . من اينو اون موقع 520 تومن خريدم كه فكر نكنم خيلي گرونتر هم شده باشه. البته تغيير شيبش دستيه.
4- من بعد از خريد؛ حدود 6 ماه هر روز استفاده مي كردم بعد كم كم شد هفته اي سه بار بعد دوبار و ... الان يك ساله اصلن بازش نكردم![]()
---
-ما زنده به آنيم كه آرام نگيريم .... موجيم؛ كه آسودگي ما عدم ماست
من خونواده های زیادیو میشناسم که مثل فرهاد خان (و خود ما) تردمیل خریدن و استفاده نمیکنن ازش.
بخصوص که خیلی هم جا میگیره اگه استفاده نشه کفر خانوم خونه در میاد....
البته اگه آدم اهلش باشه خیلی مفیده ولی قبلش دقت کنین....![]()
آخرین ویرایش به وسیله Super Oli : 14 September 2007 در 06:30 PM
همانطوري كه فرهادخان (اصغر) گفتن كار كردن با تردميل خيلي راحت نيست، به نظر من خريدن دوچرخه ثابت به مراتب ايده بهتريست. اما قيمتش مناسبتره و هم چون نشسته ازش استفاده ميكنيد به نسبت تردميل شوق بيشتري براي استفاده خواهيد داشت!
دور ميدون منيريه يكي دو تا مغازه هست. همون نمايندگي تنتوري توي خيابون ونك سر خيابون كار و تجارت هم فكر ميكنم داشته باشه.
منم یه مدل dk city به قیمت 1100.000
2 3 سال پیش خردیم
واقعا ازش راضیم.تنظیم ارتفاع اتوماتیک داره و قدرتش خوبه.مثلا من که 100 به بالا هستم همیشه رو ش دویدم و این چند سالی که خریدم تقریبا ازش استفاده کردم و 100% تردمیل رو به دو تو خیابون ترجیح می دم
MOEIN_LOOTII
داداش اینه رسمه دوستی تو این زمونه:هرکی یه تپه پول داره یه کوه دوست داره![]()
ما نماینده dkcity رو تو تهران و قم داریم.
برای اطلاع شماچند تا نکته رو لازمه تا بگم:
من این اطلاعاتم رو با تجربه و تحقیق از دکترهای فیزیوتراپی و قلب بدست آوردم.
نکات لازم جهت کار با تردمیل:
1-تا جایی که میتونیین از کفش ورزشی استفاده کنین.
2-از دستگاههای مکانیکی و 2 سرعته استفاده نکنید.
3-حتی الامکان از دستگاههای بزرگتر جهت راحتی کار با دستگاه استفاده شود.
4-زمان کار با دستگاه و تعدادو سرعت کار با دستگاه بستگی مستقیم به هدف شما دارد(لاغری-حفظ سلامتی-ایروبیک و...)
نکات لازم جهت انتخاب دستگاه:
1- اندازه تسمه
2- قدرت موتور
3- وجود ضربه گیر در دستگاه / جک جهت راحتی باز و بسته شدن / صدا گیر یا غبارگیر موتور
4- زیر پای راحت و صدای مناسب
5- خدمات پس از فروش مناسب
و قیمت
===============
اکثر دستگاهها در بازار دارای نمایشگر سرعت و کالری و زمان و ضربان قلب و مسافت اند که نمایشگر کالری تخمینی است و ضربان قلب حدودی اند.
===============
ادامه دارد.........
در مورد قدرت موتور مورد نیاز باید نکات زیر را در نظر داشت.
1- موتور هر تردمیل دارای قدرت موتور normal یا و Continuous قدرت پیک میباشد که قدرت Peak معمولا 2 برابر قدرت معمولی موتور در محاسبه شده و در برخی موارد توسط افراد سودجو به عنوان قدرت معمولی دستگاه معرفی میگردد.
2- موتورها در تردمیل شامل موتورهای خانگی DC و موتورها AC جهت استفاده تجاری میباشند که در باشگاهها از این نوع استفاده میشود.
3- همواره باید قدرت موتور را متناسب با وزن کاربری که به طور مداوم از دستگاه استفاده میکند تهیه کرد.
این اوزان طبق توصیه گروه ارکید مهر برای دستگاههای مارک Dkcity به شرح ذیل میباشد.
قدرتمعمولی قدرت پیک تحمل وزن
1 اسب 2 اسب 80 کیلوگرم
1.25 اسب 2.5 اسب 90 کیلوگرم
1.5 اسب 3 اسب 100 کیلوگرم
1.75 اسب 3.5 اسب 110 کیلوگرم
2 اسب 4 اسب 120 کیلوگرم
2.5 اسب 5 اسب 140 کیلو گرم
3 اسب 6 اسب 160 کیلوگرم
* البته نوسان 5 کیلوگرمی وزن یا نگرانی از تست کردن دستگاه توسط دوستان و فامیل نمیتواند عامل مهمی در انتخاب دستگاه باشد.
* تحمل وزن درمارکهای متفاوت به خاطر مارک موتور و سیستم برد دستگاه متفاوت است.
====================
ادامه دارد....
آقا یه نفر بگه آریسته که تبلیغش را هم میکنند چطوره؟
بعد یکمی مشخصات و اطلاعات بدین
به شوخی اينگونه به او شببهخير گفتم: "همآغوشيت با فرشتهی خواب، گوارا باد، رفيق." و او با لحنی جدی پاسخ داد: "باور كن اينروزها تنها كاری كه با انجام دادنش، احساس نمیكنم دارم وقتم را تلف میكنم، همين خوابيدن است"
من حدود 3 ماه هست که SEG خریدم 1100000 حد اکثر سرعت 20 کیلومتر هست و تنظیم شیبش برقی هست ازش راضیم من بهتون پیشنهاد می کنم راغ محصولاتMATRIX نرید که خیلی افتضاحن
هیچچی horizon نمیشه
نشانکگذاری