تبليغات در پي‌هالز

صفحه 3 از 26 اولاول 1234567891013 ... آخرآخر
نمایش نتایج 27 به 39 از 330

نام گفتگو: ..:: از اس ايكس وان لذت ببريد ::..

زمان پیوستن
    26 Jan 2005

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط mmoeimifar
    پیام پچ ها را با all in one ایجاد و مراحل را انجام دادم و فرم ور پچ شده نصب شد. همچنین need file ها رو از need files for smo moddedهم بر روی درایو E قرار دادم و مسیر پچ ها هم روی این درایو بود اما گوشی بالا نیامد و دوباره به ورژن smo modded برگشتم مشکل از کجاست؟
    پیام جان چه باید کرد ممنون می شم?

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

موقع بالا امدن چه اروري دريافت مي‌كرديد؟
    System Error يا App Closed. Phone يا contact Retailer يا يك X بزرگ روي صفحه يا .... هركدام معاني خاصي دارند...
    وقتي قرار است مسير لود شدن يك سري زا فايل ها از درايو به درايو تغيير پيدا كند بايد فايل هاي جديد را در مسير جديد قرار داده باشيم وگرنه گوشي قادر به بوت شدن نيست. need file هم مجموعه اي از اين فايل هاست. منتهي توجه داشته باش كه يك سري از فايل ها در need file فريمور SMO Modded موجود نيستند چون زمان ارائه آن اين پچ ها در نظر گرفته نشده بودند. (مثل Muiu , ...)

اگر صبر كنيد در حال ساخت يك مجموعه پچ جديد كامل و امتحان شده به همراه برنامه ها و فايل هاي مورد نياز هستم كه تا فردا آماده مي‌شه....

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

سلام.
    خب بالاخره تمام پچ ها رو امتحان كردم و ايرادات و باگ هايي كه ايجاد مي‌كرد رو رفع كردم و پچ هايي كه براي ما مفيد بود و ريسك بالايي نداشت و با بقيه پچ ها هم كانفليكت ايجاد نمي‌كرد رو به انتخاب خودم توي دو پچ جداگانه قرار دادم و برنامه هاي لازم كه بايد قبل و بعد از پچ نصب شوند رو هم با آرم و لوگوي PHalls (كه جناب moein_id عزيز زحمت طراحي عكس ها رو كشيدن) درست كردم و به صورت يك مجموعه كامل براي دوستان تهيه كردم كه به عنوان شيريني تولدم به دوستان تقديم مي‌كنم.
    اين پچ را بر روي فريمور در مد WinSwup ورژن 15 و واريانت uk-da-it كاملا امتحان كرده‌ام و به خوبي كار مي‌كند.

ليست پچ هايي كه در اين مجموعه قرار داده ام:

- Most mbm graphic files (به جز Startup.mbm)
    شامل PhtoAlbum, Logs, Muiu, CallStatus, Menu_Folders, EidPic, SplashScreen, Avkon, AvkonEx
    البته اين پچ در ويرايش Theme Support وجود دارد كه در ادامه توضيح خواهم داد.
    تغيير مسير Startup.mbm را به دليل مشكلاتي كه نبود فايل هاي ريسورس آن (startup.r0x) براي دوستان مبتدي به وجود مي‌آورد از پچ حذف كردم.

- McLaren Startup
    به جبران حذف Startup.mbm از پچ و براي تنوع، Startup اصلي را با Startup اس ايكس وان هاي مك لارن عوض كردم.

- New 2 pallets
    پالت هاي Red و Pink اضافه شدند (اگر اين دو پالت جديد اضافه نشده بودند يكبار گوشي خود را مستر ريست كنيد) البته اين دو پالت جديد فقط در منو اضافه شده‌اند و عملا همان پالت BlueSky هستند اما براي آينده مي‌توان تم هايي نوشت كه به جاي 4 داراي 6 بكگراند باشند.

- SX1 overclock patch v2.4
    آخرين ورژن پچ اوركلاك CPU اس ايكس وان. به وسيله اين پچ شما مي‌توانيد به صورت دستي و از طريق برنامه "SX1Speed" كلاك CPU گوشي خود را تغيير دهيد!!

- SMS Enhanced
    به وسيله اين قابليت شما مي‌توانيد براي دوستان خود FlashSMS يا PING SMS ارسال كنيد!

FlashSMS :
    مسيجي است كه وقتي به دست طرف مقابلتان مي‌رسد به محض دريافت بلافاصله بر روي صفحه وي ظاهر مي شود! و البته به صورت خودكار هم بر روي گوشي وي ذخيره نمي‌شود! ضمن اين‌كه بسياري از گوشي هاي قديمي و بعضي از گوشي هاي غير سيمبين جديد اصولا قادر به ذخيره كردن FlashSMS نيستند!
    براي فرستادن FlashSMS در صفحه مسيجتان با زدن گزينه Options گزينه دوم (Flash SMS) را انتخاب كنيد.
    PING SMS : مسيجي است مشابه با FlashSMS منتهي با اين قابليت اضافه تر كه در گوشي هايي كه نمي‌توانند FlashSMS را سيو كنند شماره شما هم نمايش داده نمي‌شود!! يعني مي‌توانيد براي اين گوشي ها بدون فاش شدن شماره‌تان SMS ارسال كنيد!
    براي اكتيو كردن PING SMS به منوي زير برويد:
    messages > Options > Settings > SMS
    و Message sent as را به PING تغيير دهيد. (هيچ‌كدام از PING ها تفاوتي ندارند)
    براي فرستادن PING SMS مانند FlashSMS بايد از گزينه FlashSMS استفاده كنيد.

- Tasks Never Protected
    اگر دقت كرده باشيد بعضي از برنامه هاي در حال اجرا با نگه داشتن دكمه منو و زدن C بسته نمي‌شوند (Protected Tasks) كه براي بستن آنها يا بايد از طريق خود برنامه آن را مي‌بستيد يا از برنامه هاي Task Manager استفاده مي‌كرديد. از اين به بعد قادر خواهيد بود تمام Task ها را با زدن دكمه C ببنديد.

- Video Longer 1 minute
    درباره آن در بالا توضيح داده شد.

- Increase Voice Memo Duration
    افزايش زمان ضبط صدا به 20 دقيقه

- Boost Headset Volume
    اين پچ صدمه‌اي به اسپيكر شما نمي‌رساند و فقط صداي هدست را افزايش مي‌دهد.

- Increase Radio Frequencies
    رنج فركانس هاي راديوي اس ايكس وان 87.5 تا 108 است به وسيله اين پچ مي‌توانيد از فركانس 53.9 تا 131.1 را داشته باشيد.
    اگر ابتدائا رنج شما همان 87.5 تا 108 بود و اين رنج اضافه را نداشتيد از شاخه C:\System\Apps\Radio فايل radio.cfg را پاك كنيد. البته اين پچ كمي مشكل دارد و شايد بعدا براي داشتن اين رنج اضافه تر بازهم مجبور شويد اين فايل را پاك كنيد. (با پاك كردن radio.cfg كانال هاي سيو شده راديوتان را از دست مي‌دهيد)

- Remove ringtone Fade-In

- Installs to D

- Voice Dialing to MMC

- Install on MMC
    مشخصات برنامه هاي نصب شده شما بر روي مموري كاردتان ذخيره مي‌شود و از اين به بعد با مستر ريست كردن اطلاعات آنها در Manager را از دست نمي‌دهيد. ضمن اينكه حافظه داخلي گوشي شما هم اشغال نمي‌شود.

- Menu Adjustments to MMC
    تنظيمات منوي شما (فولدرها و مابقي تنظيمات) در مموري كارد ذخيره مي شود و بعد از مستر ريست كردن آنها را از دست نخواهيد داد. اگر مي‌خواهيد تنظيمات فعليتان هم حفظ شود قبل ازريختن پچ فايل Application.dat را از مسير C:\System\Data بر روي همين مسير در مموري كارد ذخيره كنيد.

- Alarm Sound
    براي تغيير زنگ آلارمتان، زنگ دلخواهتان را به mono_ring_long تغيير نام دهيد و در مسير E:\Nokia\sounds كپي كنيد.

- Restart Button
    گزينه خطرناك "Lock Phone" كه تا بحال بسياري از دوستان را دچار مشكلات زيادي كرده بود حذف شده است و به جاي آن ReStart اضافه شده است. به وسيله اين قابليت قادر خواهيد از طريق منوي PowerOff (منويي كه باز دن دكمه قرمز رنگ ظاهر مي‌شود) و با انتخاب گزينه "Lock Keypad" (گزينه دوم از بالا) گوشي خودتان را ReSatart كنيد و ديگر نيازي به خاموش كردن و سپس روشن كردن نخواهيد داشت.

- MMC Frequency
    به وسيله اين قابليت فركانس مموري كارد شما از 16 به 24 تبديل مي شود و سرعت دسترسي شما به اطلاعات روي مموري كاردتان افزايش پيدا خواهد كرد.

- Developer Menu
    تمام گوشي هاي زيمنس داراي منويي مخفي به نام Developer Menu هستند كه دسترسي به آن از طريق اضافه كردن شماره اي خاص به آخرين بلاك سيم كارتتان ميسر مي شود. با استفاده از اين پچ مي‌توانيد بدون هيچ كار خاصي با زدن دكمه # در منوي اصلي به Developer Menu دسترسي داشته باشيد.

- Remove Question before HandsFree

- Remove clear Calls Log after SIM Changing

- Circular Menu
    همانند Symbian 7.5 و به بالا (7610,6670,3230,6630,668X,Nxx,...) مي‌توانيد با زدن جوي استيك به سمت بالا در اولين گزينه منو (منوهايي كه به صورت Pop UP هستند مثل منوهاي Options) به گزينه آخر و در آخرين گزينه منو با زدن پايين جوي استيك به اولين منو دسترسي داشته باشيد.

- Restore date after format

- Remove Camera Sound

- Change Menu Joystic
    در حالت عادي با به سمت بالا زدن جوي استيك وارد منوي Records و با فشاردادن و يا به سمت پايين زدن جوي استيك وارد دفترچه تلفنتان مي‌شويد. در اين پچ مقادير پيش فرض بالا و فشردن جوي استيك حفظ شده‌اند اما با زدن جوي استيك به سمت پايين وارد منوي بلوتوث مي‌شويد.

- Increase navigation speed while using joystick
    افزايش سرعت جوي استيك هنگام مرور منوها

- Decrease LCD Light and Turn off keyboard light
    يكي از دلايل زود تمام شدن باتري اس ايكس وان روشنايي صفحه LCD و كي‌بورد است. براي كم كردن روشنايي آنها پچ وجود داشت ولي ترجيح دادم كه به صورت دستي اين قابليت را قرار بدهم تا دوستان مواقعي كه دوست داشته باشند از آن استفاده كننيد. براي اين كار در شاخه E:\System\Data فايل SaveCharge.EXE را اجرا كنند. (با استفاده از اين برنامه روشنايي LCD شما كم و روشنايي كي‌بورد قطع مي‌شود. براي برگرداندن آن به حالت عادي يك بار گوشي تان را ري‌استارت كنيد)

توضيحاتي در مورد ويرايش هاي پچ:
    براي راحتي دوستان دو ويرايش از پچ ها را درست كرده‌ام.
    در ويرايش اول (MOD_PATCH_v1.00 (Theme Support Edition پچ هاي تغيير مسير فايل هاي mbm (به اصطلاح ساپورت Theme) قرار داده شده است. با استفاده از اين پچ مي‌توانيد روي گوشي‌تان Theme (تم هاي مخصوص اس ايكس وان) را داشته باشيد منتهي در اين صورت همانطور كه مي‌دانيد گوشيتان بدون مموري كارتي كه اين فايل ها (Mod_Patch_First يا در اصطلاح Needed Files) روي آن نصب شده باشد، بالا نخواهد آمد.
    اما در در ويرايش دوم (MOD_PATCH_v1.00 (Swap MMC Edition ساپورت تم را حذف كرده‌ام اما مي‌توانيد از گوشي‌تان با هر مموري كارتي يا بدون آن استفاده كنيد.
    حال انتخاب هركدام از پچ ها با خود شماست!

طريقه نصب:
    1) اگر از ويرايش Theme Support استفاده مي‌كنيد ابتدا فايل Mod_Patch_First.SIS را بر مموري كارتتان نصب كنيد.
    2) پچ MOD_PATCH_v1.00 را به وسيله يكي از برنامه هاي APatcher يا WMSP به روشي كه قبلا توضيح داده ام بر روي فريمور اجرا كنيد.
    3) حالا تمام تيك ها را بزنيد و فريمور را به گوشيتان منتقل كنيد.
    4) بعد از بالا آمدن گوشي يك عكس دلخواه را به عنوان بك‌گراند انتخاب كنيد
    5) حال فايل Mod_Patch_End.SIS را بر روي گوشيتان بريزيد.
    5) حالا يكبار گوشيتان را ري استارت كنيد و از اس ايكس وان پچ شده‌تان لذت ببريد.

نمايي از گوشي:

دانلود:

http://rapidshare.de/files/13917143/MOD_PATCH_v1.00.zip.html

هشدار:
    طي عمل ريختن فريمور (Flashing) و با زدن تمام تيك ها شما اطلاعات ذخيره شده روي حافظه داخلي گوشي‌تان را از دست مي‌هيد پس قبلا از اطلاعاتتان بك آپ تهيه كنيد.
    پچ كردن عملي غيراستاندارد است پس با مسئوليت خودتان از آن استفاده كنيد!

تمام حقوق برنامه بالا متعلق به www.PHalls.com بوده و هرگونه استفاده تجاري از آن ممنوع مي‌باشد.

زمان پیوستن
    26 Jan 2005

پیش گزیده

پیام جان تولدت مبارک فکر کنم اگه تغییر ساعت هم اضافه بشه بهتر بشه پیام

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

از قصد تغيير ساعت را اضافه نكردم. كلا پچ جالبي نيست + اينكه در طراحي ساعت مشكلات زيادي وجود دارد.

زمان پیوستن
    27 Sep 2005
    شهر
    تهران
    گوشی موبایل
    samsung omnia

پیش گزیده بازم مشکل

سلام آقا پیام
    اولا" تولدتون مبارک باشه و انشاله همیشه شاد و موفق باشید
    ثانیا" ببخشید که دیر به دیر میام.در مورد درایور من اون رو دانلود کردم و برنامه رو اجرا کردم اما باز هم همون ارور رو به من داد.من 2 روز پیش خیلی کلافه شدم.ضمنا" من قبلا" فریمور گوشی رو عوض کرده بودم ولی این دفعه به مشکل برخوردم.الان حتی فریمور آفیشال رو هم نمی تونم نصب کنم.(البته 5 روز پیش یه بار سافت ریست هم کردم). پیام جان اگر مورد دیگه ای به نظرت می رسه بگو در غیر این صورت من کل فردا رو باید بشینم ببینم چی کار باید بکنم.ببخشید.

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

ايراد از گوشي شما نيست. بايد مشكل را در ويندوزتان جستجو كنيد. حداكثر يك بار ريختن دوباره ويندوز بايد مشكل شما را حل كند.

زمان پیوستن
    08 Aug 2005
    شهر
    تبریز
    اتومبيل
    پروتون
    گوشی موبایل
    Siemens SX1 MCLaren

پیش گزیده

پیام عزیز منم تولدت رو تبریک میگم (صد سال به این سالها = یعنی انشاا... صد ساله دیگه واسمون پچ بزاری)... در ضمن ممنون از اینکه اینقدر زحمت میکشی و این پچ ها رو درست میکنی...راستش به خاطر همون قطع و وصل شدن بی مورد usb گوشیم که در جریان هستی نمی تونستم این پچ ها رو بریزم تو گوشیم... ولی میخوام این کار رو انجام بدم ... یا مرگ یا زندگی ... فقط ازت یه درخواست داشتم ...راستش من firmware unoficiall رو قبلا دانلود کرده بودم ولی متاسفانه به خاطر یک اشتباه اونو پاکش کردم ... اگه امکان داره یه لینک بده تا من بتونم اونو دانلود کنم ... لطفا اینو لینکش رو بزار SX1_International-uk-de-it_15 هستش....ممنون

زمان پیوستن
    27 Jan 2006

پیش گزیده

پیام جان خدا منو بکشه
    گوشی مو نابود کردی
    وسوسم کردی
    خدا وسوست کنه
    گوشیم مرد
    پیشی بیا منو بخور
    من کار ندارم خودت باید گوشیمو درست کنی

زمان پیوستن
    26 Jan 2005

پیش گزیده

قسمت همراه با تم رو نصب کردم اما بعد از روشن شدن گوشی دیگه نمیشه پیش رفت. در مرحله تعیین بک گراند وقتی وارد قسمت images می شم نمیشه وارد شد و ارور image system error داده میشه؟؟؟؟

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

@ moeinifar
    اگر قبلا فريمور مدد يا پچ رو گوشيتون نصب بوده فايل هاي اضافه فولدر هاي Data و Apps را پاك كنيد. فايل هاي مشكل دار رو مموري كارتتان نبايد باشد. با يك مموري كارد ديگر امتحان كنيد ببينيد همين مشكل را داريد يا نه.
    @ sahs
    دوست گرامي براي انتخاب همين پچ من 12 بار روي گوشيم فريمور ريختم و همه موارد را امتحان كرده ام. دقيقا بفرماييد مشكلتان چيست تا راهنماييتان كنم.

زمان پیوستن
    26 Jan 2005

پیش گزیده

پیام جان من یه مموری کاملا خالی رو امتحان کردم گوشی بالا می یاد و تنها مشکل در همون باز کردن images هست و همون ارور قبلی رو میده image system error؟؟؟؟

زمان پیوستن
    26 Jan 2005

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط farzad_sx1
    پیام عزیز منم تولدت رو تبریک میگم (صد سال به این سالها = یعنی انشاا... صد ساله دیگه واسمون پچ بزاری)... در ضمن ممنون از اینکه اینقدر زحمت میکشی و این پچ ها رو درست میکنی...راستش به خاطر همون قطع و وصل شدن بی مورد usb گوشیم که در جریان هستی نمی تونستم این پچ ها رو بریزم تو گوشیم... ولی میخوام این کار رو انجام بدم ... یا مرگ یا زندگی ... فقط ازت یه درخواست داشتم ...راستش من firmware unoficiall رو قبلا دانلود کرده بودم ولی متاسفانه به خاطر یک اشتباه اونو پاکش کردم ... اگه امکان داره یه لینک بده تا من بتونم اونو دانلود کنم ... لطفا اینو لینکش رو بزار SX1_International-uk-de-it_15 هستش....ممنون
    http://www.siemens-mobiles.org/compo...,0/topic,104.0

صفحه 3 از 26 اولاول 1234567891013 ... آخرآخر

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند