View Full Version : قیمت سمند در مقایسه با 405
pesaremelli
3 August 2005, 03:26 PM
بابا یکی بگه چرا قیمت 405 نسبت به سمند اینقدر زیاده
یکی بگه چرا ق :icon_eek:
محمد رضا محمدي
3 August 2005, 06:27 PM
1- تقاضاي بالاتر....
2- سياست هاي فروش شركت ايران خودرو ....
3- جا افتادگي خودرو در بازار داخلي ....
4- برند پژو ....
5- سمند خودروي ملي است پس هموطنان بيشتري بايد توان خريد آن را داشته باشند ...
fizzi
3 August 2005, 09:23 PM
با اجازه محمد رضا ي عزيز :icon_wink يك توضيحي بدم در مورد سياست ايران خودرو در مورد سمند :
سياست ايران خودرو بر پايه گستردگي وسهم هر چه بيشتر در بازار اتومبيل است. به جرات مي توان گفت سود فروش هر دستگاه سمند از سود فروش پژو 405 براي ايران خودرو بسيار كمتر مي باشد.و تنها دليلي كه باعث مي شود سمند را با سود كمتر عرضه كند اين است كه مي خاهد در اينده بازار قطعه ولوازم يدكي و جانبي را براي اين ماشين تضمين كند. و در واقع ايران خودرو با چشم پوشي از مقدار جزيي از سود فروش در عوض اين ماشين را در ايران فراگير كرده و سود اصلي را در اينده از تقاضا و وابستگي گستره اي كه براي لوازم يدكي بوجود مي ايد خاهد برد. :icon_cool
Evanescence
3 August 2005, 09:47 PM
به نظر من سمند باید حداقل نیم ملیون از 405 گرانتر باشد
arash p mbz bmw
3 August 2005, 10:45 PM
fizziجان واقعا زیبا تفسیر کردی
ولی دلایل مهمتری هم هست
نمونه اش میشه به تاکسی بودن سمند توجه کرد
مثلا سمند اون اولا قیمتش خیلی بالا بود که به درخواست رئیس جمهور قیمتش کاهش یافت
پژمان22
4 August 2005, 01:45 AM
فکر نمی کنید بعضی از مشکلات موجود در سمند باعث عدم استقبال لازم و در نتیجه افت قیمت شده باشه؟(البته علاوه بر مواردی که ذکر کردید)
arash p mbz bmw
4 August 2005, 12:47 PM
دوست خوبم پژمان جان به نظر من اون مشکلات نمیتونه باعث افت قیمت بشه چونکه 405 جدید مشکلاتشون از سمند هم بیشتره و واقعا اذیت میکنه
Nomad
4 August 2005, 04:31 PM
من حرف تمامي دوستان و اساتيد رو قبول دارم ولي يه سمند يه مشكل كوچيك داره اونم اينه كه تو ذهن اغلب مردم سمند يه ماشين ايرانيه و جنس ايراني هم از جنس خارجي 20 سال پيش پايينتره . البته نبايد مشكلات زياد سمند رو در نظر نگرفت . يه چيز ديگه هم هست و اونم اينه كه من قصد اهانت به افرادي كه سمند دارند ندارم ولي سمند نه قيافه اسپرت داره نه كلاسيك و نه هيچ جور ديگه بلكه يك جور ظاهر تقليد شده داره كه بيشتر براي كار كردن خوبه مثل تاكسي كه البته اميدوارم تو مدلاي بعدي اساسي جبران بشه .
hamed.black
9 August 2005, 01:02 PM
سلام
1_تفاوت کیفیت سمند و 405 ......
2_اصولی بودن 405 نسبت به سمند(فراموش نکنیم که 405 موفقترین ماشین اروپا در دوره خود بوده)... :icon_evil
3_تفاوت بسیار زیاد در قیمت لوازم یدکی...
4_اشکالات فراوان فنی و غیر فنی.......(به تازگی ایرانخودرو به وجود ایراد در سمند اعتراف کرده و اعلام نموده اکثر ایرادات در تولیدات اینده سمند رفع خواهد شود).. :icon_cool
5_افت قیمت شدید در سمند دست دوم.....(حدود 3 میلیون برای 3 سال )
و................
که اگه همرو بخوام بگم مثنوی هفتاد من میشه.....
محمد رضا محمدي
9 August 2005, 07:51 PM
فراموش نکنیم که 405 موفقترین ماشین اروپا در دوره خود بوده
دوست خوبم يكمي با استناد حرفتونو بزنيد و بيشتر توضيح بديد ...
hamed.black
10 August 2005, 04:12 PM
میتونید از خوده ایرانخودرو بپرسین
farhad_s5
10 August 2005, 11:44 PM
آخه اگه یکی از دوستان در ایران خودرو آنا داشته باشند می دونن که سمند در حد 405 نیست من خودم می خواستم بگیرم آشنامون گفت 405 صد در صد بهتر از سمند هست چون سمند هیچ چیزش به هم نمی خوره بدنش از یه چیزه موتورش یه چیز دیگه و ............
chormangs
12 August 2005, 04:50 AM
سلام
(فراموش نکنیم که 405 موفقترین ماشین اروپا در دوره خود بوده
.....
دوست من شما هم فراموش نكن همين مدل داشت كارخانه پژو در آمريكا را ورشكست ميكرد
منبع : مجله ماشين شما هم لطف كنيد منبع صحبتتان راذكر كنيد
در ضمن دوستان اگر سمند با تاكسي شدن ذهنيت مردم را خراب كرد و به قولي خز شد 405 كه با توليد آردي كه از طرف فرانسه افتضاح خودرو سازي جهان لقب گرفت تماما وجه خودشو از دست داد. اگر واقعا عجيبه كه 405 رو كوچكترين تغييري توش ندادند و به همان جلو داشبورد افتضاحش دارند بالاي 11 ميليون به مردم ميفروشند در صورتي كه شما كه حتي با 4 ميليون ميتوانيد يك اردي بگيريد همان فضاي داخلي را دارد!!!!! :icon_razz (البته درسته كه از لحاظ موتوري قابل قياس نيستند)
pesaremelli
12 August 2005, 09:40 AM
من کاملا با شما موافقم وقتی سوار 405 میشی انگار که رفتی عزاداری همه چی سیاهه و خیلی بی ریخت
hamed.black
12 August 2005, 09:44 PM
در ضمن دوستان اگر سمند با تاكسي شدن ذهنيت مردم را خراب كرد و به قولي خز شد 405 كه با توليد آردي كه از طرف فرانسه افتضاح خودرو سازي جهان لقب گرفت تماما وجه خودشو از دست داد. اگر واقعا عجيبه كه 405 رو كوچكترين تغييري توش ندادند و به همان جلو داشبورد افتضاحش دارند بالاي 11 ميليون به مردم ميفروشند در صورتي كه شما كه حتي با 4 ميليون ميتوانيد يك اردي بگيريد همان فضاي داخلي را دارد!!!!! :icon_razz (البته درسته كه از لحاظ موتوري قابل قياس نيستند)
:icon_sad: :icon_sad: :icon_twis :icon_redf :icon_lol:
پژو 405 ايران بهترين اتومبيل توليدي در خاور ميانه
يکي از موفق ترين اتومبيلهاي کلاس متوسط پژو که در سال 1988 توسط بسياري از مجلات معتبر اتومبيل به عنوان اتومبيل سال انتخاب گشت ، اتومبيل پژو 405 مي باشد
با توجه به قدمت طراحي بدنه پيكان و خارج از رده بودن تكنولوژي ساخت آن و نياز شديد به سرمايه گذاري مجدد براي قالب هاي بدنه و تجهيزات مورد نياز .ايران خودرو تصميم گرفت از سال 1368 پژو 405 را در مدل هاي GL و GLX توليد كند. اين خودرو در سال 1987 ميلادي با مدنترين تكنولوژي به عنوان جديدترين مدل توسط پژو به بازارعرضه شد و در سال 1988 ميلادي به عنوان بهترين اتومبيل سال در اروپا و همچنين به عنوان اتومبيل وارداتي به آمريكا انتخاب شده بود.خطوط جديد توليد پژو 405 نيز در تاريخ 13/9/1369 توسط رئيس جمهور كشورمان افتتاح شد.
source: http//www.ikco.com
hamed.black
13 August 2005, 11:19 AM
شرمنده که به این شکل جواب دادم.....
ولی بهتره شما اون مجله ماشینه حد اقل یک بار میخوندین بد بهش استناد میکردین
ضمنن سر زدن به سایت ایران خودرو حد اقل کاریه که هر کس که بخواد از خودرو سر رشته داشته باشه به اون ر جوع میکنه(البته تولیدات داخل)
پس لطفا شما به این حد اقل ها عمل کنید ........فکر کنم براتون بد نباشه
البته قصد جسارت به شما عزیزانو ندارم شما ماشاا... هر کدوم یه متخصصیین من فقط تو این مورد یه کم اطلاعات داشتم که گفتم :icon_arro
pesaremelli
13 August 2005, 11:37 AM
نمیدونم چرا ایرانخودرو طرح داخل 405 را عوض نمیکنه و زیاد به اون نمیرسه(بدبخت405 )
Nomad
14 August 2005, 01:07 AM
اگر از از مجله ماشين ميخواي بگي لطفا برو شماره 271 رو بخون تا بدوني سمند چه ماشين بدرد نخوريه
اين هم منبع صحبت :icon_razz
يه چيز ديگه كي گفته كه جلو داشبورده 405 افتضاحه معلومه يا تا حالا 405 نديدي يا اونو با سمند اشتباه گرفتي . :icon_cool كي گفته كه : با توليد آردي از طرف فرانسه افتضاح خودرو سازي جهان لقب گرفت ؟ لطفا منبعش رو بگو :icon_twis
بقيه اش هم تا بعد . . .
Nomad
14 August 2005, 01:11 AM
نمیدونم چرا ایرانخودرو طرح داخل 405 را عوض نمیکنه و زیاد به اون نمیرسه(بدبخت405 )
واسه اينه كه ميخواد سمنداش فروش برن :icon_cool
chormangs
14 August 2005, 02:47 AM
من حتما شماره مجله ماشيني رو كه بهش استناد كردم ميزارم كه شك و شبهتون بر طرف بشه
افتضاح خودرو سازي جهان رو هم از يك برنامه تلويزيوني كه حدودا يك سال و اندي پيش از شبكه خبر پخش ميشد و در مورد كيفيت ماشينهاي توليد داخل بود شنيدم و اون موقعي بود كه بحث راجع به متوقف كردن توليد پيكان بود و سر اون دعوا داشتندو منبع مكتوبي ندارم دوستاني كه اون برنامه را ديدند ميتونند تاييد كنند كه شما مطمن بشيد
hamed.black
14 August 2005, 09:58 AM
دوست عزیز(chormangs)
فکر کنم مطالبی که من و یکی از دوستان دیگه مطرح کردیم کافی باشه ضمن اینکه منابع حرفامونم گفتیم
و مطلب بعدی هم اینکه من خودم حدود 9 سال مجله ماشین میخونم و جمع میکنم و یاد ندارم که یک چنین چیزی خونده باشم.........
اگه شما از 405 خوشتون نمیاد و سمند دوست دارین لطفا مغرضانه مطلب ننویسید و بر مبنای واقعیات مطلب بنویسید ومنابع خودتونم لطفا ذکر کنید شاید ما اشتباه میکنیم.........
Nomad
16 August 2005, 08:59 PM
بله حرف آخر رو هم آقا حامد زدن و ديگه بحثي نيست . دستشون درد نكنه . به همه دوستان هم توصيه ميشه (به عنوان يه كوچكتر ) كه مشترك مجله ماشين بشن چون حداقل توي يه همچين بحث هايي اطلاعاتشون بالاتر ميره .
hamed.black
23 August 2005, 11:03 AM
به هر حال اگه واقعا سمند با این امکانات و خدماتی که داره ماشینه بهتری نسبت به 405 بود مطمئن باشید به راحتی 1 تا 5/1 میلیون گرونتر از 405 میتونستن بفروشنش
و اگه هم قیمت میشدن مطمئنا 405 رو دست ایران خودرو باد میکرد
باتلاق
3 September 2006, 03:06 AM
الان 405 گرون تره يا سمند؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.