PDA

View Full Version : مشکل برقراری ارتباط با تالیا

HES@M
3 August 2005, 12:33 AM
من خط موبایل دولتی IR TCI با کد 09121 دارم مشکلم اینه که اصلا نمیتونم با تالیا تماس بگیرم خیلی هم امتحان کردم یعنی مطمئن هستم که مشکل گوشی یا خط تالیا نیست . دوستان میخوام بدونم ایا شما هم این مشکلو دارین؟ فقط لطفا با ذکر کد و عدد اول شمارتون بفرمایید که ایا میتونید تماس بگیرین یا نه؟
در ضمن این مشکل مربوط به روز خاصی نبوده الان چند روزه که نمیشه تماس بگیرم

alireza_2000
15 August 2005, 09:43 AM
منم مشکل دارم میگه در شبکه موجود نیست

جواب نداره فکر کنم چون ولتاژ سیم توش با سیمهای ما فرق میکنه
مثلا مثل کارتهای رسیور که اگه کپ بزنی میفهمی انتن دهی اون ضعیفتر هستش

خلاصه خیلی اشغال هستش در ضمن توی سامسونگها هم جواب نمیده

MiMoMa
15 August 2005, 12:57 PM
سلام. من هم شمارم 09121 هست و چند روزی هست که نمی تونم با تالیا تماس بگیرم. کسی می دونه چرا؟

HES@M
15 August 2005, 11:38 PM
هر چی که هست من فهمیدم عشقیه چون منم شمارم 09121 است یه روز تالیا خوب میگیرم یه روز اصلا نمیگیره . یه ساعت خوبه یه ساعت خراب . شاید چون اولشه و هر روز یه تغییراتی دارن روش انجام میدن این مسائل پیش میاد فقط خدا کنه که درست بشه

مهدي نوروزي
17 August 2005, 01:21 PM
ولی من فکر می کنم از تالیاست.چون از تلقن خونه هم این مشکلو دارم

hamid_2fun
17 August 2005, 03:15 PM
جدیدا اینطوری شده, از خونه موبایل و ... به تالیا زنگ میزنی از 20 بار, 10 بارش الکی بوق اشغال میزنه, 5 بارش میگه در دسترس نیست, 5 بار دیگشم میگه به کل در شبکه موجود نیست!

مهدي نوروزي
17 August 2005, 03:45 PM
1 شرکت هم که میاد خط اعتباری بده آدم رو پشیمون میکنه.اون از قیمتاش،اینم از.... تو آمریکا خطهای اعتباری ساعاتی از شبانه روز یا هفته رو میتونن مجانی صحبت کنن.اما اینجا....افسوس...

MR-DVD
17 August 2005, 05:54 PM
تو آمریکا خطهای اعتباری ساعاتی از شبانه روز یا هفته رو میتونن مجانی صحبت کنن
اگه تو ایرانم اینجوری بود به دلیل پر حرفی ملت شریف , تالیا ورشکست میشد.
در مورد اون مشکل هم از تالیا به دواتی هم نمیشه شماره گرفت.(فعلا)

بهجون
24 August 2005, 11:38 PM
من با تالیا تماس گرفتم و گفتند که این مشکل موجود و درحال حل است ولی بعید است , وقتی با 09121 نمیتوانی بهش Sms بزنی چه انتظاری از تماس داری
اینجا ایرانه دیگه ، یکی میاد از رانت استفاده می کنه موبایل اعتباری میده , مردم هم هزینه شو میدن یکی هم نیست به عنوان متولی بپرسه این همه پول رو برای چه سرویسی میگیرین . شما که میدونید تعداد ثبت نامی در ایران زیاده پس هیچی به هیچی ولش کنین بابا
الان sms بدین فردا بعد از ظهر بهش میرسه اینو میگن شگفتی در تکنولوژی ......
اینجوریه دیگه بعضی ها ...... بعضی ها ..........

MR-DVD
26 August 2005, 04:02 AM
بسی جای تاسف

Kam-Telecom
26 August 2005, 02:22 PM
TCI بعد از 8 سال اینه وضعیتش
حالا از Taliya که 5 ماه اومده چه انتزاری دارید
امیدوارم بحث منحرف نشه منزورم این بود که از اونجائی که دوستان دیگر هم این مشکل رو داشتن و همچنین شبکه تازه تاسیس هست حالا حالاها وقت لازم تا شبکه تالیا پایدار بشه و وضعیت عادی پیدا کنه

MR-DVD
26 August 2005, 03:25 PM
کسی خبری مبری چیزی از اپراتور دوم نداره؟