View Full Version : کمک کمک!!! system eror در sx1
naeim1
2 August 2005, 07:56 AM
سلام
یکی از دوستام یک sx1 داره ولی بنده خدا از اینترنت و phalls خلیی بلد نیست استفاده کنه رو همین حساب من یک تاپیک باز کردم تا این مشکلش را با کمک شما بتونم حل کنم
این بنده خدا معلوم نیست با گوشی اش چه کار کرده که هر وقت دکمه منو را میزنه پیغام System eror میده
الان هم فقط میتونه با گوشی تماس بگیره و تماس جواب بده هیچ کار دیگه ای نمیتونه بکنه
لطفا کمک کنید
قبلا از همه متشکرم
moeinifar
2 August 2005, 12:37 PM
اول نسخه فرم ور چی هست؟ ممکنه یکی از فایلهای سیستم پاک شده باشه ؟
اینکارارو میتونی انجام بدی
1- گوشی رو فرمت کن ببین راه میوفته؟ ا
2- فرم ور 15 رو نصب کن
naeim1
2 August 2005, 01:32 PM
خیلی خیلی عذر میخام که یکمی بلد نیستم ولی چون گوشی من نیست و اون یارو هم خیلی بلد نیست میشه بگین چطوری فرمتش کنم؟؟ یا این فرم ور را از کجا گیر بیارم ؟؟ میدونید دیگه گوشی من 6600 است.....
مچکرم
vatoovatoo80
2 August 2005, 01:37 PM
اول نسخه فرم ور چی هست؟ ممکنه یکی از فایلهای سیستم پاک شده باشه ؟
اینکارارو میتونی انجام بدی
1- گوشی رو فرمت کن ببین راه میوفته؟ ا
2- فرم ور 15 رو نصب کن
چون شما نمیتونید وارد منو بشید . عملا به هیچ چیز دسترسی ندارید.بهترین راه مستر ریست هست.
irreza
2 August 2005, 07:45 PM
براي فرمت كردن كد*#7370# بزنيد.
آرمان
2 August 2005, 08:12 PM
مشکل شما با فرمت کلی گوشی حل خواهد شد البته اگر زحمت جستجو هم به خود میدادید بد نبود
نگه داشتن ستاره و مستطیل و دکمه سبز و قرمز با هم هنگام روشن کردن گوشی.
shahinG
2 August 2005, 09:01 PM
میشه یکی از دوستان توضیح بده تفاوت استفاده از
1-نگه داشتن ستاره و مستطیل و دکمه سبز و قرمز با هم هنگام روشن کردن گوشی
و
2- كد*#7370#
در چیست ؟
با تشکر
آرمان
2 August 2005, 10:07 PM
2- كد*#7370#
این کد مربوط به بازگرداندن به تنظیمات کارخانه ایست.
اما اون راهی که من گفتم فول فرمت است.
رنجکار
2 August 2005, 10:18 PM
naeim1 عزیز همان طور که دوست خوبمون فرمودند مشکل شما با :
1-نگه داشتن ستاره و مستطیل و دکمه سبز و قرمز با هم هنگام روشن کردن گوشی
و
2- كد*#7370#
حل میشه اگر حل نشد مطرح کنید تا بیشتر راهنمایی کنیم
PAYAM
3 August 2005, 07:29 AM
استفاده از كد (ستاره مربع 7370 مربع) با (نگه داشتن ستاره و مربع هنگام روشن كردن گوشي) هر دو مستر ريست را انجام مي دهند و هيچ تفاوتي در ريست كردن ندارند.
تنها فرقشان اينست كه در روش اول از شما پسورد خواسته مي شود و قبل از فرمت اخطار داده مي شود ولي روش دوم بدون هيچ اخطار يا پسوردي گوشي را ريست مي كند و البته براي مواقعي مطلوب است كه به هر دليلي گوشي بالا نميآيد.
ضمنا كد صحيح (نگه داشتن ستاره و مربع هنگام روشن کردن گوشی) است و نه (نگه داشتن ستاره و مستطیل و دکمه سبز و قرمز با هم هنگام روشن کردن گوشی)!
naeim1
20 August 2005, 08:49 PM
شرمنده يكم دير شد ولي جون كوشي مال من نيست نشد جوابشو زود بدم... هر دستوري كه شما توي اين تابيك كفته باشيد ما اعمال كرديم ولي جواب نداد الان باز هم وقتي كه دكمه منو رو ميزني System Eror ميزنه تقاضاي كمك سريع دارم.... با تشكر
hamid_2fun
20 August 2005, 10:15 PM
100% با مستر ریست مشکل حل میشه , احتمالا درست این کار رو انجام ندادی ...
این مشکل رو منم داشتم , بخاطر نصب برنامه هایی که به گوشی نمی خورن یا مشکل دارن بوجود میاد
PAYAM
21 August 2005, 02:32 PM
البته مستر ريست فايل هاي iniرا از درايو Z بازخواني ميكند و به اصطلاح درايو C را فرمت مي كند اما كاري به برنامه هايي كه روي مموري شما نصب است ندارد. بنابراين چون گوشيتان وارد منو نمي شود تا برنامه هاي مشكل دار را حذف كنيد پيشنهاد من اينه كه سعي كنيد فولدر مربوط به برنامه هاي گوشي تان را كه فكر ميكنيد برايتان مشكل ايجاد كرده است را يكي يكي به وسيله رم ريدر پاك كنيد (از شاخه E:System/Apps) مطمئنا ايراد رفع خواهد شد.
hamid_2fun
21 August 2005, 02:46 PM
آهان! آره پیام راست میگه ولی اونکار دردسر داره شما اینکارو انجام بده :
اول مموریتو کامل فورمت کن بعد ازین کدا که بچه ها دادن استفاده کن و گوشی رو مستر ریست کن مشکل حله...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.