PDA

View Full Version : صندوق صوتي از طرف مخابرات

xxbsqxx
19 September 2004, 04:43 PM
من نميدونم چرا اين اقايان مخابرات سرويس voice message روفعال نميكنن كه خيال طرفدار هاي نوكيا رو كه حسرت منشي تلفن رو ميخورن راحت كنه :x :?:

متخصص
19 September 2004, 11:15 PM
من نميدونم چرا اين اقايان مخابرات سرويس voice message روفعال نميكنن كه خيال طرفدار هاي نوكيا رو كه حسرت منشي تلفن رو ميخورن راحت كنه :x :?:

خدمت دوست عزيز بايد بگم تمامي كارهاش انجام شده اما بدليل ترافيك بسيار بالا از امكانات لينكهاي برقراري با مركز پيام فعلا درجهت بهبود وضعيت ترافيك شبكه استفاده ميشه.
براي اينكه شما مطمپن بشيد مي تونيد با موبايلتون اين شماره رو بگيري 09912
يه خانم( البته با كيفيت صداي نا مناسب) به شما اعلام ميكنه كه متاسفانه شماره صندوق صوتي شما موجود نيست از تماس شما متشكريم
شماره صندوق صوتي شما در آينده به شكل زير خواهد بود:

0991291XXXXXXXX
كه مي توني به ديگران بدي تا واست پيغام بذارن.
ظرفيت صندوق شما احتمالا 5 پيام يك ونيم دقيقه اي خواهد بود.ضمن اينكه براي تماس گيرنده وشما كه با 09912 تماس ميگيريد تا به پيامها گوش بديد هزينه دارد.
از امكانات جالب اين سرويس اينه كه شما مي تونيد در تاريخ معين وساعت مشخص يك پيام براي مخاطب بگذاريد.

من بارها وبارها از اين سرويس استفاده نمودم بسيار خوبه اما حيف كه فعلا برقرار نميشه.

موفق باشي 8)

كاروي
11 May 2005, 10:38 PM
من صندوق صوتي دارم ولي نه هزينش را مي دونم و نه از اون راضي هستم چون پيام هشدار را شايد يك روز بعد بفرسد كه ديگه نوشدارو بعد مرگ ليلي ميشد

مهدي نوروزي
12 July 2005, 03:34 PM
VMS یا Voice Mail Servise صندوق پستی صوتی شما می باشد.بعد از فعال کردن این سرویس در دفاتر خصوصی شما میتوانید با شماره 09912 تماس بگیرید و از محتویات صندوق خود آگاه شوید.مزیت بزرگ این سرویس نسبت به Answering Machine این است که هنگامی که در دسترس نیستید و یا تلفن خاموش میباشد نیز میتوان از این سرویس استفاده کرد.اما درباره هزینه:همانطور که میدانید هزینه ی تماس از تلفن همراه به نلفن همراه و یا ثابت همان شهر دقیقه ای 10 پالس میباشد.هنگامی که شما تلفن خود را بر روی voive mailbox خود divert میکنید همان هزینه برای شما خواهد آمد.یعنی دقیقه ای 10 پالس.در رابطه با اینکه مستقیما و با گرفتن شماره ...09912091 میتوان مستقیما با صندوق صوتی مشترک ارتباط پیدا کرد من خبری ندارم.چون خودم بارها امتحان کردم و امکان پزیر نبوده.با انواع و اقسام راهها.باز اگه کسی شک داشت بگه من شماره موبایلم رو بدم تا خودش امتحان کنه.
موفق باشید

msm
24 March 2006, 11:18 AM
سلام
من هر کاری کردم نمی تونم گوشی رو در حالتی که خارج از دسترس است روی VMS دایورت کنم.
ممکن راهنمایی کنید. به گوشی ارتباطی نداره چون باK300 3230 6610 امتحان کردم ولی نشد.
با تشکر

kevin_m_bb
25 March 2006, 05:05 PM
من صندوق صوتي دارم ولي نه هزينش را مي دونم و نه از اون راضي هستم چون پيام هشدار را شايد يك روز بعد بفرسد كه ديگه نوشدارو بعد مرگ ليلي ميشد
برای من کمتر از 1دقیقه sms می آد که برای 09912 زنگ بزنم!!!

msm
26 March 2006, 10:21 AM
سلام
با چه شماره ای وارد منوی انتقال تماس می شه؟
با تشکر

مهدي نوروزي
26 March 2006, 03:04 PM
سلام
با چه شماره ای وارد منوی انتقال تماس می شه؟
با تشکر

اگه ميخواي كلا تلفنتو دايورت كني ميتوني از شماره #شماره مورد نظر*21* استفاده كني و براي كنسل كردنش هم از #21# استفاده كني و اگر هم ميخواي با پيش شرطهاي مربوطه دايورت كني بايد از منوهاي گوشي كه در اكثر گوشي ها در منوي setting هست استفاده كني.