View Full Version : کمک کمک 6600
saeedtb
31 July 2005, 10:26 AM
لطفا کمک کنید
گوشی 6600 من دکمه منوش از کار افتاد ولی بقیه دکمه ها سالم است و گوشی کامل کار میکنه عکس هم میگیره .
بردم برای تعمیر به ایرانوکیا ( وزرا) وبعد از چند روز گفتن غیر قابل تعمیر است !!!!!
هیچ دلیل و توضیحی هم ندادن !!!
حالا کسی میتونه کمک کنه ؟ گوشی الان داره کار میکنه ولی بدون دکمه منو .
امير رضايي
31 July 2005, 10:56 AM
مگه گارنتی نداشت؟ اگه داشت که مشکل اونهاست که درست نمیشه! یکی دیگه بدن خدمتتون!
اگه گارانتی نداره، ببر تعمیر گاه دیگه، ایرانوکیا برای گوشیهای غیر گارانتی خودش مایه نمیذاره!
behrooz4859
31 July 2005, 11:03 AM
دقیقا درسته
اگه گارانتی داره که مشکل از اوناس باید پيگیری کنی تا جواب گو باشن البته اگه از گارانتیت مونده.
mehran_tavakoli
31 July 2005, 01:00 PM
دوست عزیز مشکل گوشی ممکنه از خود دکمه باشه.
می تونی قاب را در بیاری؟
باید لای درز موبال را باز کنی بعد دکمه را فشار بدی بدون قاب روی گوشی ببین کار می کنه؟
saeedtb
31 July 2005, 01:55 PM
مرسی از توضیحات شما
گارانتی داره ولی گارانتی سیما که اصلا خوب نیستن دفعه پیش که هنگ کرده بود 3 هفته طول کشید
تا درست کنند و وقتی درست شد جوی استیک اون خراب بود که دوبار پس فرستادم تا درست کنند و 35 هزار تومان هم گرفتن !!! گفتم ایراد از نرم افزار بوده با اینکه من مموری را فورمت کرده
بودم و روش برنامه نبود .
برای همین اینبار نبردم سیما ... چند تا مغازه هم که همگی از گارانتی سیما کلی بدی میگن و ...
قاب موبایل را باز کردم و تست کردم نشد حتی لیبل کیبورد را هم باز کردم و بین دوصفحه را تمیز کردم ولی نشد.
فکر کنم دفعه قبل که بردم سیما خراب کردن ...
حالا جایی را می شناسید که کار تعمیراتشون خوب باشه ؟
hamed198220
31 July 2005, 03:49 PM
احتمالن مشکل سخت افزاری پیدا کرده که ناشی از غیر واقعی بودن گارانتی سیماست. :icon_mad:
متاسفانه قضیه این گارانتیهای غیر معتبر همچنان ادامه داره.
از دوستان تقاضا دارم کلیه مسائل و مشکلات مربوط به 6600 را در تاپیک " کلوپ 6600 دارها " مطرح کنند.
از مدیران سایت هم تقاضامندم که کلیه این تاپیکهای مربوط به 6600 را به تاپیک " کلوپ 6600 دارها " منتقل کنند. :icon_cool
bromideh
31 July 2005, 04:41 PM
چرا به خود شركت نيا يا ايراتل مراجعه نمي كني. عزيزم خودت را معطل گارانتي نكن. چند وقت پيش شنيدم كه قرارداد گارانتي براي گوشيها در حدود 1000 تومان براي هر گوشي است. خب توقع چي داري برادر. خودرو به اين بزرگي و 10 يا 20 ميليون كه اشك ما رو در مي آرن حالا چه برسه به گوشي موبايل كه هركي از راه رسيده برا خودش مهر گارانتي حك كرده. آره قربونش.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.