View Full Version : راهنمايي در مورد رسم جدول در فتوشاپ
پرفسور
27 July 2005, 06:20 PM
اساتيد گرامي
در مورد رسم جدول (table) در فتوشاپ منو راهنمايي كنيد .
پرفسور
1 August 2005, 09:41 PM
تو اين فروم كسي نيست كه رسم جدول توي فتوشاپ رو بلد باشه ؟
payamix
1 August 2005, 09:49 PM
دوست گرامی ، فوتوشاپ table نمیکشد!
کار فوتوشاپ چیز دیگر است.
پرفسور
2 August 2005, 05:38 PM
پس براي وارد كردن جدول در فتوشاپ چه كار بايد كرد ؟ آيا ميشه در برنامه كرل رسم كرد بعد اونو وارد فتو شاپ كرد ؟
moein_id
2 August 2005, 06:22 PM
دوست من شما یه جدول با هر برنامه ای که میتونی رسم کن بدش با کمک prtscr یه عکس ازش بگیر و بدش هم وارد فتوشاپش کن اگر هم حوصله داری خودت باکمک لین تو فتوشاپ یه جدول رسم کن بهتره بگم نقاشی کن ولی اینکه خود فتوشاپ یه جدول اماده داشته باشه متاسفانه اینجوری نیستش
payamix
2 August 2005, 06:23 PM
شما دقیقن کارتون چی هست ؟
پرفسور
3 August 2005, 10:21 PM
مي خوام يه كاتالوگي طراحي كنم كه چهار صفحه داره و يكي از صفحات آن يه جدولي مربوط به يك سري استاندارد كه شامل 20 رديف و 10 ستون است داره و فيلدهاي آن شامل يه سري اعداده و در واقع بتونم بك گراند رو تغيير بدم يا يه سري افكت ها روي آن اعمال كنم ( در واقع براي خوشگلي ) حالا نميدونم براي اين صفحه چه كار كنم ؟
در ضمن آقاي معين كه گفتن ازش عكس بگير فكر كنم كه توي چاپ كيفيت پاييني داشته باشه .
moein_id
4 August 2005, 09:47 AM
در ضمن آقاي معين كه گفتن ازش عكس بگير فكر كنم كه توي چاپ كيفيت پاييني داشته باشه .
دوست من شما بهتره که تویه یه برنامه که میتونه خودش جدول رسم کنه جدول مورد نظرتونو رسم کنید و از اونجایی که بیشتر برنامه ها جدولیو که رسم میکنن با خطهای سیاه روی یه صفحه سفید هستش شما کافیه بعد رسم جدولتون یه بار کلید prtscr روی کیبوردتون رو فشار بدید و بدش توی فتوشاپ یه صفحه جدید بسازید و هز منو ادیت گزینه past که فعال هستش رو بزنید تا عکسی که گرفتید رو بیاره حالا فقط اون قسمت جدول رو انتخاب کن بعدش کپی مرج رو از edit بزن و دوباره یه صفحه جدید بدون تغییر دادن اندازه ها ایجاد کن و دوباره ctrl+v رو بزن تا جدولت بیاد حالا یه بگراند به صفحت بده ناراحت نباش اگه بگراندت زیر جدول میافته و دیده نمیشه چون جدول شما با خطهای سیاه و زمینه سفید هستش به راحتی با تغییر دادن mode لایه جدولتون مشکلتون حل میشه یعنی انگاری خود فتوشاپ یه جدول رو عکستون کشیده
اگه بازم متوجه نشدید بپرسید تا کمکتون کنم اصلن بگراندتو بده من برات یه جدول ایجاد کنم این جوری بهتره نه ؟ در هر صورت ما درخدمتیم :icon_cool
payamix
4 August 2005, 10:49 AM
از برنامه Exel خروجی Image بگیرید...
niceevil
4 August 2005, 02:35 PM
با استفاده از گريد ميتونی خط های مناسب رو خودت دستی بکشی بدون اينکه کج بشه
من هميشه از اون استفاده ميکنم
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.