PDA

View Full Version : در مورد سمند پردیس

Scorpio
27 July 2005, 12:43 PM
سلام خدمت دوستان

تقریبا 20 روز پیش یه سمند از لیزینگ خودرو اسم نوشتم ... اولش که قرار بود یه هفته ای بدن شانس من خوب یا ید گفتن که سمنداشون تموم شده ... منظورش این بود که دیگه سمند تولید نمیشه ... به دیروز دوباره تماس گرفتم ... میگن اگه صبر کنید تا هفته دیگه سمند پردیس میدن .. بعد میگه ارزون تر هم هستش

حالا سوال اینجاست که واقعا راست میگن یا باز دارن سر میدونن و اینکه واقعا ارزونتره یا نه ؟ اگه در مورد تحویلشم اطلاعی دارین منو در جریان بزارین خیلی ممنون میشم ...

علی

Evanescence
27 July 2005, 12:54 PM
میگن اگه صبر کنید تا هفته دیگه سمند پردیس میدن .. بعد میگه ارزون تر هم هستش
از چی ارزوتتره ؟

Scorpio
27 July 2005, 01:08 PM
از سمند دیگه .. منظورم سمند عادیه

Evanescence
27 July 2005, 02:09 PM
از سمند دیگه .. منظورم سمند عادیه
قیمت پردیس بین 1.5 تا 2 برابر سمند معمولی خواهد بود

farzad2
27 July 2005, 02:16 PM
من فکر میکنم منظورشون باید سمند کار باشه نه پردیس. چون طبق خبرها سمند پردیس برای اواخر امسال قراره بیاد و طبق گفته دوستمون حتما گرون تر از مدل فعلی است. اما سمند کار ارزونتر و با قطعات تزئینی کمتر.

Nomad
28 July 2005, 08:44 AM
سلام خدمت دوستان

حالا سوال اینجاست که واقعا راست میگن یا باز دارن سر میدونن و اینکه واقعا ارزونتره یا نه ؟ اگه در مورد تحویلشم اطلاعی دارین منو در جریان بزارین خیلی ممنون میشم ...

علی

آقا بايد بدوني كه
1- سمند پرديس حالا حالاها كار داره تا بياد .
2- مگه كشكه كه سمنداي ايرانخودرو تموم شه .
3- ببخشيد ولي گذاشتنت سر كار چون منم يه 405 نوشته بودم 15 روز براي تحويل ولي بعد از 4 ماه تحويل شد .
4- اگه ميخواي ماشينت رو بگيري بايد هر روز اونجا سرشون رو بخوري تا بهت بدن .
5- يه چيز ديگه : اكثر دير تحويل دادنها بخاطر رنگ ماشينه . اگه ماشينت رو فوري ميخواي يه رنگ معمولي كه زياد هست رو انتخاب كن (اگه ماشين باز نيستي )

Nomad
28 July 2005, 08:51 AM
سمند كار همون سمند معموليه كه از امكاناتش كم كردن ولي استحكامش رو مخصوصا توي دراش بيشتر كردن
هدف از ساختش هم براي تاكسي و كارهاي مشابهشه ...

arash p mbz bmw
28 July 2005, 09:32 AM
اقا مسعود عزیز سمند پردیس بعد از سریر وارد میشه در حال حاضر هم تمام کاراش انجام شده وایرانخودرو در نظر داره که بعد از سریر پردیسو وارد بازار کنه ولی نه با قیمت پائینتر از سمند

Scorpio
30 July 2005, 10:24 AM
بچه ها از اطلاعات خوبتون ممنونم ...
.
.
.
ما که فعلا درگیریم