View Full Version : کمک برای خرید پرینتر
HTK
25 July 2005, 10:24 PM
سلام
بچه ها من از پرینتر هیچی حالیم نیست اگه کمکم کنید ممنون میشم بین 40 تا 60 میخوام هزینه کنم لطفا پیشنهاد خودتون رو یه توضیح کوچولو بدین که منم یه کم یاد بگیرم. در ضمن میخوام کیفیت خوبی در چاپ عکس داشته باشه.
ممنون
vatoovatoo80
26 July 2005, 02:32 AM
سلام
بچه ها من از پرینتر هیچی حالیم نیست اگه کمکم کنید ممنون میشم بین 40 تا 60 میخوام هزینه کنم لطفا پیشنهاد خودتون رو یه توضیح کوچولو بدین که منم یه کم یاد بگیرم. در ضمن میخوام کیفیت خوبی در چاپ عکس داشته باشه.
ممنون
با این قیمت پرینتر خوبی گیرت نمیاد.حداقل 150 هزینه کن.
Dokht Esmati
26 July 2005, 03:20 AM
hp deskject 845c یا همین هدود مدل.
واقعن هرف نداره (تو هدودِ قیمتِ خودش). برای من 3 ساله که داره کار میکنه.
خودت هم راهت میتونی کارتریجش رو شارژ کنی. (6000 تومن برای دوبار)
اما اگه کیفیتِ بالا میخوای باید بالای 100 خرج کنی.
HTK
26 July 2005, 12:06 PM
با این قیمت پرینتر خوبی گیرت نمیاد.حداقل 150 هزینه کن.
دوست عزیز نظرت راجع به کیفیت پرینترهای چند کاره چیه؟
شهروز1111
26 July 2005, 01:20 PM
hp فقط. epson =هرگز
mohammad_major
26 July 2005, 02:43 PM
فقط HP 920c
vatoovatoo80
26 July 2005, 04:20 PM
دوست عزیز نظرت راجع به کیفیت پرینترهای چند کاره چیه؟
من خودم ندارم.ولی یکی از دوستای مغازه دارم داره و راضی نیست.خودم اطلاع دقیقی ندارم.
Dokht Esmati
26 July 2005, 05:34 PM
اگه منزورتون از چند کاره اونایی باشه که پرینتر و اسکنر باهمن باید بگم که کیفیتِ بالایی ندارن.
hp فقط. epson =هرگز واقعن همین توره.
ATOS
27 July 2005, 04:06 PM
hp فقط. epson =هرگز
100% موافقم :icon_cry:
EPSON آشغاله :icon_smil من يه C63 دارم فقط خرج ميازره رو دستم . يه روز هدش خشك ميشه و يه روز..........
يه بار فرستادم گارانتي هدش و كلي از بقيه وسايلش رو عوض كردن و فقط لطف كردن پول كارتريج رو 25000 از من گرفتن . 4 ماه بعد همون آش و همون كاسه با اين تفاوت كه ديگه گارانتي نداره :icon_eek:
HTK
28 July 2005, 12:59 AM
بیرون از اینجا هم خیلیها HP رو پیشنهاد کردن.
شما چه مدلی از HP رو پیشنهاد میکنید .راستی من راجع به خرابی هد خیلی شنیدم اگه اینجوریه آیا مدلی هست که هدش هم با کارتریجش عوض بشه (مثل یکی از مدلهای سامسونگ)البته نه اینکه هزینه زیادی داشته باشه ها راستی من با توجه به صحبت دوستان هزینه رو تا 100.000 بردم بالا.(بابا دمم گرم) :icon_sad:
Nima1989
28 July 2005, 01:23 AM
آکثر پرینتر های hp هد و کارتریج روی هم سواره و هر دو با هم تعویض میشه
خیلی مزیت خوبیه و لی قیمت کارتریج رو گرون میکنه
920cکه یکی از دوستان گفتن اینتوره
Dokht Esmati
28 July 2005, 06:58 AM
توی همه ی مدل های جدیدِ کنون هد از کارتریج جداست. (انسافن پرینتر های خوبی هم هستند (تبق تجربه)).
شهروز1111
28 July 2005, 08:06 AM
من خودم2610 hp دارم خیلی را ضیم275.000
Pooriya_Online
28 July 2005, 10:25 PM
پيرينترهاي چندکاره چه طوره؟ خوب هستن؟
نظرتون با کنون چه طوره؟ از HP بصرفه تر و از EPSON بهتر و در حد HP.
morten
28 July 2005, 10:47 PM
من خودم ترجیح دادم hp رو انتخاب کنم علا رقم هزینه های بیشتری که نسبت به بقیه پرینتر ها داره ولی کیفیت اون برام مهم بود الان هم کاملا راضی هستم (منظورم فقط پرینتر هستش سری photosmart 7260 در مورد اسکنر های hp شنیدم که عالی هستن ولی خودم تست نکردم ) ولی به نظر من برای کار حرفه ای می خوای چند کاره نگیری بهتره ولی برای خونه خوبه
Dokht Esmati
29 July 2005, 01:10 AM
کنون این اواخر پرینتر های خوبی زده ، و الان تقریبن میشه با hp مقایسش کرد.
البته اگه مشکلِ هزینه ندارید هتمن همون hp رو انتخاب کنید. (هزینه که میگم خریدش نیست ، کارتریج هداقل 20000)
JikSearch
2 August 2005, 10:55 AM
کنون این اواخر پرینتر های خوبی زده ، و الان تقریبن میشه با hp مقایسش کرد.
حال شما خوبه؟؟؟
PCworld را قبول داريد؟
توي 4 سال گذشته هر بار كه ليست بهترين پرينتر ها را اعلام مي كرد هميشه 2 تا 4 مورد از پرينتر ها Canon بود.
قيمت خود پرينتر هم بسيار مناسب است بعلاوه اينكه در پرينتر هاي Canon كارتريج و هد و دستگاه كاملاً جدا هستند و اين باعث مي شود كه هزينه خيلي كمتر از hp بشود كه حتماً بايد كارتريج و هد را باهم خريد.
پرينتر هاي Canon را حتي اگر 3 ماه هم روشن نكني بعد از روشن كردن بدون Head Clean كار مي كنند.
درضمن محصولي را كه اكثر كاربران مكينتاش انتخاب مي كنند خودتان مي دونيد حرف هاي زيادي براي گفتن دارد.
بدون شك Canon يكي از بزرگترين ها و بهترين هاي در زمينه توليد پرينتر است.
براي ديدن كيفت چاپ Canon حتماً به يكي از فروشندگان مراجعه كنيد و نمونه چاپ شده با يك پرينتر ارزان (كمتر از 100 تومان) را ببينيد تا باور كنيد.
البته بنده كاملاً hp را به عنوان يك گزينه خيلي خوب قبول دارم ولي گفتن اينكه "الان تقریبن میشه با hp مقایسش کرد" بسيار حرف ساده لوحانه ايست.
Dokht Esmati
2 August 2005, 03:05 PM
حال شما خوبه؟؟؟ منزور؟. اهترام خودتون رو نگه دارید.:icon_bigg
هنوز هم روی هرفم هستم.
تا چند سال پیش مدل هایی که اومده بود توی ایران مفت نمیارزید. (تبق تجربه)
توجه کنید که من این هرف رو رو هسابِ بازارِ ایران زدم.
JikSearch
3 August 2005, 09:00 AM
هنوز هم روی هرفم هستم.
تا چند سال پیش مدل هایی که اومده بود توی ایران مفت نمیارزید. (تبق تجربه)
توجه کنید که من این هرف رو رو هسابِ بازارِ ایران زدم.
دليل قبلي را كه به بهانه بازار ايران رد كرديد. اين را چه مي گوئيد؟؟؟
شما چطور بازار ايران را مي شناسيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با عصبانيت و بهانه تراشي نمي توان يك اشتباه را ثابت كرد.
رضا1942
3 August 2005, 09:52 AM
من یه سه کاره EPSON مدل CX3200 دارم برای کارای روز مره با توجه به هزینه کم کارتریجش(4000 تومان سیاه 3000 تومان رنگی شامل سه رنگه اصلی) خیلی خوبه کیف پرینتشم رو کاغذ مخصوص عکس قابل قبول
Dokht Esmati
3 August 2005, 03:19 PM
رضا1942 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=3512) کمتر کسی رو دیدم که از کیفیتِ اپسون رازی باشه.
فکر میکنم همون کنون و hp برای دوستمون بهتر باشن.
راستی ، کسایی که پرینتر کارتریجی دارن یه کاری رو باید هتمن بکنن :
هر هفته (هداکسر هر یک ماه) توی Paint چهار تا خط بکشن ، با رنگ های آبی قرمز زرد و مشکی و از اون پرینت بگیرن تا از خشک شدنِ هدشون جلوگیری کنن.
JikSearch (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=5046) ، باشه آقا هرفِ شما.
منم از هرفایی که زدم گزشتم .زاهرن شما جنبه ی بهس کردن ندارید و فقت در پی زایع کردنِ ترفِ مقابل هستید.(تبق تجربه)
از دوستانِ دیگه هم به خاتر این پست نا مربوته معزرت میخام.
یک زرب المسل : سن دیَن اولسون شر یاتسون.
ترجمه : هرچی تو میگی باشه ، تا شر بخابه.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.