PDA

View Full Version : امپرها اب

Shahzadeh kocholoo
25 July 2005, 06:25 PM
اقا ما این ماشینمون بسمون بازی در میاره

ماشین تا کیلومتر 3500 4000 امپر ابش همش رو وسط کمی هم بالاتر وای می استاد !!
الان کیلومترش 4200 هستش امپر اب 90% مواقع یکم بالاتراز سی وای میسه ؟؟؟ حتی با کولر روی سی هم میاد؟؟ این طبیعه؟ ؟؟؟ :icon_cool :icon_cool

اینجانب
25 July 2005, 06:39 PM
احتمال داره سنسور حرارت خراب شده باشه که خیلی هم خطرناکه چون آدم نمیفهمه ماشین چقدر دلغ کرده.

Shahzadeh kocholoo
25 July 2005, 08:30 PM
ببین اخه امپر بنزینم همین جوره دیرو کلی باهاش راه رفته تکون نمی خورد بعد امروز 40 50 کیلومتر که رفتم کلی امد پایین

1جوری عجیبه !!!!

به چه شکل میشه سنسور را چک کرد؟

اینقدر ماشین من گرم کار می کرد الان که سرد کار میکنه شک کردم؟

1سوال دیگه

فن رادیات من تا قبل از 4000 کیلومتر رو وسط که می امد وصل می کرد اما الان 1 درجه به وسط که مونده فن وصل مکی کنه !! درستش کدومه؟؟؟؟؟؟

Shahzadeh kocholoo
25 July 2005, 08:31 PM
در ضمن اگر ماشین اینقدر سرد کار کنه مشکلی پیش نمیاد براش؟

arash p mbz bmw
26 July 2005, 08:20 PM
ممکنه توی زمستون یه کم اذیت کنه البته اونم شاید داره چونکه شاید پراید مثل پژو وقتی ماشین خاموشه فن کار میکنه

ali_tl2000
26 July 2005, 08:51 PM
اقا ما این ماشینمون بسمون بازی در میاره

ماشین تا کیلومتر 3500 4000 امپر ابش همش رو وسط کمی هم بالاتر وای می استاد !!
الان کیلومترش 4200 هستش امپر اب 90% مواقع یکم بالاتراز سی وای میسه ؟؟؟ حتی با کولر روی سی هم میاد؟؟ این طبیعه؟ ؟؟؟ :icon_cool :icon_cool

سلام !
دوست عزیز یه بار که موتور کاملا خنک هستش ( سرد ) درب رادیاتور رو باز کنید بعد استارت بزنید اونقت یه کم گاز بده ببین آب داخل رادیاتور حرکت میکنه یا نه ؟! (جریان پیدا میکنه با فشار گاز یا نه ؟! ) اگه جواب مثبت بود اونوقت شما باید بدی برات یه ترموستات ترجیحا 75 درجه ببندند اگه جوابتون منفیه اونوقت سیم سنسور رو جدا کنید با بدنه اتصال کوتاه کنید ببین آمپر باید یهو بچسبه ته ! اگه اینجوری شد اونوقت شما یه سنسور میخواهی اگه نشد اونقا آمپر پشت فرمون رو باید بدی برات درست کنند !